Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סעמק, איזה סיבובים יש פה והחברה מפחדת בלאט.

כוס פאקינג אמק עד שאפשר להנות מהכבישים של הצפון .

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

ואוו, סיוט אתה צריך לקחת סיבובים איתה על 40 קמ"ש.

תגיד לה שהיא מוזמנת לסיבוב על הרנו איתי, מרכז כובד הרבה יותר גבוה, זיוות גלגול מטורפת (מטורפת לא טוב) ומתלים רכים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אם היה לך תקציב לדלק ולמושב חדש לאינפיניטי הייתי נותן לך לעלות איתה.

היא הייתה משתינה מפחד,והאוטו בטוח...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

ואל תבלום!!!

בלמתי בזמן סיבוב זה לא נגמר טוב.

ותהיה אחראי

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

בנצי, אני יודע שאתה כותב פה כדי לחלוק ולא כדי לקבל עצות, ולכן אשתדל להמנע מהן.

נורא נהנתי לקרוא את המשך הסיפור וגם את השיתוף על מצבך, אתה כותב מעולה ושוב הצלחת לרתק אותי.

אני מאמין שרובנו מזדהים עם מצבך, בדרך זו או אחרת. אתה בסדר, אתה עושה בדיוק את מה שאני הייתי עושה אם הייתי מרגיש מספיק בנוח במקומות הומי אדם.

חבל לי על הפספוס של הבחורה, לא יוצא להיתקל בהרבה כאלה, אבל תופס ממך שהצלחת להתנתק מהמשוגעת למרוץ כל הרגשות.

תמשיך לכתוב, גם ברגעים שמחים, כיף לקרוא פוסטים אמיתיים כמו שלך.

פורסם

תפוחי, זה רכב 'גישור' מהליסינג עד שאני מקבל לאון 1.4 ידנית (3 דלתות)

גוסטבסטר, לדעתי אנחנו לא מתאימים במידה, אני צריך XL , לך יש ראש יחסית קטן אם אני זוכר נכון.

מי בא היום לביג?

שטפתי חצי אוטו, צד שמאל די נקי (לא באמת שטפתי, קצת onr ומטלית מיקרו)

חצי שמאל מלוכלך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כל פעם שאני נוסע לת"א אני מרגיש שהגעתי למדינה אחרת ושהאנשים שם חיים במקום אחר על כדור הארץ. הזוי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מי בא היום לביג?

שטפתי חצי אוטו, צד שמאל די נקי (לא באמת שטפתי, קצת onr ומטלית מיקרו)

חצי שמאל מלוכלך.

אנחנו פה, האוטו מטונף נחייה עם זה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הייתי בתחרות עם הילדים שלי. מתוך 8 שהגיעו היו 4 מדליות. האמת שהופתעתי החניכים שלי שהבאתי עבדו ממש יפה ויותר טוב ממה שציפיתי. רובם חדשים אז לא ציפיתי להרבה, כל הכבוד להם!

איפה לוקו?

כואב לי הראש.

פורסם

סוף סוף סוף שבוע. אני צריך את המנוחה הזו. עבדתי היום, שניה לפני שהתכוננתי ללכת הביתה מתקשר אלי הטרקטוריסט: ״תגיד, החלקה שרצית להשמיד, איפה היא בדיוק? אני כאן עם הטרקטור״. אנחנו קבענו בכלל ליום ראשון.

״אל תזוז! אני בדרך אליך. אתה לא מתחיל כלום בלעדי!״. ככה התווספו עוד איזה שעתיים ליום עבודה.

בדרך הביתה, נוהל שישי שנכנס לשגרה, עוצר בכפר הקרוב לקנות חומוס הביתה ופיתות טריות מהמאפיה. בבית מכין מנת פאר, שמן זית בן זונה ופטרוזיליה, חריף מעולה מהחומוסיה. מנגב מול פרק של Fifth Gear, וכמובן לא מגיע עד סופו. שנ״ץ של שישי, גם הוא כבר בנוהל.

קמתי עם חשק לנגן. אלוהים יודע איך הגעתי למצב הזה, פתאום יש לי ים גיטרות. שנים ארוכות היו לי בין אחת לשתיים. חשמלית תמיד הייתה, והחל מלפני כמה שנים גם אקוסטוקלאסית. 90% מהזמן לא בא לי חשמלית, אז האקוסטוקלאסית הייתה מנגנת כמעט באופן בלעדי. אח״כ הצטרפה האקוסטונאצית, ולקחה נתח של 20% בערך.

בגל האחרון הצטרפו הגרמנו-12 והבלונדה, ועכשיו אני כבר לא מצליח לבחור על מה לנגן. היום עשיתי סבב, ניגנתי על כולן אחת אחרי השניה. איזה מטורף זה שכל אחת מהן מוציאה ממני משהו אחר לגמרי. תאמרו, מה כבר יש כאן? כמה חתיכות עץ עם שישה מיתרים (או 12), כמה שונה זה כבר יכול להיות? עולם ומלואו מסתבר. אני עד כדי כך לא מיומן, שאני אפילו לא ממש מצליח לחזור על אותן מנגינות כשאני מחליף גיטרות. כל אחת מהן מכוונת אותי אחרת, אני נסחף בזרם. הבחירה צריכה להיות לפי מה בא לי לנגן, לא על מה.

האקוסטוקלאסית - עליה הכי חבל לי. פתאום היא נבלעה ברעש ובהתרגשות של כלים חדשים, יושבת שקטה בפינה. היא עשתה אותי הכי מאושר בשעות הקטנות של הלילה, עוד כשהיה לי לילה, אבל ככה בצהרי שישי עם חשק לנגן - קצת פחות. מוזר, אבל ממש חבל לי עליה, היא לא תנגן יותר היום כנראה.

החשמלית - נו טוב, ממנה יוצא לי בעיקר בלוז. מדי פעם זה די מגניב, קצת דיסטורשן ויללות מיתרים. חמש עשר דקות ואני חוזר לאקוסטיות.

האקוסטונאצית - היא ההפתעה הכי גדולה. חשבתי שאזנח אותה לגמרי עם הקניות החדשות, היא לא נוחה ממש, לא בטוח שנשמעת טוב אבסולוטית (אם כי לפעמים היא מפתיעה אותי) ועל הנייר אין לה יתרון על אף גיטרה אחרת. אבל אני מגלה שמדי פעם אני שולח אליה יד. גם ממנה יוצא לי בעיקר בלוז, וקצת שירים שקטים. היא לא אוהבת לנגן אקורדים ב-Strumming (איך אומרים את זה בעברית?). לפעמים היא זורחת, ולפעמים שווה לתחת.

ה-12 מיתרים, זו חיה מגניבה. היא בול בסגנון שלי, גרמניה זקנה ופצועה שתוקנה ביד אוהבת, אין לה צליל מדהים אבל היא נוחה בטירוף ורוצה לנגן. היא מוציאה ממני משהו אתני משום מה, אני כל הזמן נמשך לשם. מטורף, זה לא קשור אלי בכלל. אני מנגן ואז עוצר, מאיפה זה בא? אין לי מושג. ממשיך, ושוב נגרר לאלתורים יווניים או מה שזה לא יהיה. זה לא בדנ״א שלי, וגם לא בדנ״א שלה, אבל משהו בחיבור ביננו גורם לזה לצאת. עליה פריטות אקורדים (זה תרגום הגיוני לStrumming?) נשמעות מעולה, היא בת לוויה מושלמת כשבא לי לשיר. הקניה הכי טובה שלי בתחום הגיטרות מאז האקוסטוקלאסית.

הבלונדה - אוי הבלונדה. מצד אחד - נשמעת הכי טוב בחבורה, בלי צל של ספק. גם הכי הרבה כלי נגינה, היא מכוונת במדויק, כל צליל שלה עומד בפני עצמו ברור וצלול (היא והחשמלית חולקות את המצב הזה, השאר די מגובבות). היא עושה לי חיים קלים - כי כל מה שאני רוצה אני מנגן עליה. בעיקר Strumming, כי זה פשוט מטורף איתה. כל מה שאני מנסה איתה יוצא טוב, יוצא לי קל. אבל זה למה בסוף היום - היא הכי פחות מושכת אותי.

כן, כנראה אני דפוק. אני צריך את המלחמה, את האתגר, את הכלי עם האופי שיוביל אותי. לא רוצה גיטרה כל יכולה. חשבתי שהקניה של הבלונדה תגרום לי למכור אחרות, נראה לי שיהיה ההיפך. אם אני צריך עכשיו לבחור על מי אני מוותר - הבלונדה הולכת. זה ממש לא היא, זה לגמרי אני. למזלי אני לא צריך לבחור, אז היא נשארת. בינתיים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תודה יורי :-)

עדיין יש לי קשרים טובים בכל מה שקשור לציוד אופנועים, עבדתי בתחום לפני שעזבתי, אז בבקשה, רק להודיע לי ואני עושה טלפון.

השואי הזאת מצויינת, עם ריפודים פריקים אז משומשת או לא זה כבר שטויות.

תומר הייתה רעידה קטנטונת אתמול כתפסתי נמנום צהריים, זה הרגיש כאילו השכן מעליי משחק את המשחק של הריקודים בwii.

אני לא מתרגש מהבלונדה, אני באמת ג'נטלמן ומכיר המון בחורות, הבעיה היא שאני מעביר אותן לfriend-zone ולא הן אותי. שזה לא רע, זה דווקא מיוחד ויפה.

אתמול כשהאופנוע היה על הליפט החלטתי שהגיע הזמן לשנות אותו קצת

me2yqy4u.jpg

אני אוהב את האופנוע, המון מומנט, המון כוח, רעש פצצה והוא מאוד נוח אבל אני לא סובל את הזנב שלו, אני רוצה לנסר את השלדת זנב ולבנות אחת חדשה, כנף שתהיה צמודה לגלגל וכסא קטן יותר .

משהו כזה

suvejy6a.jpg

או כזה אם אחליט לשמור על מראה יותר מקורי

2e5aruqy.jpg

ואז צמיג ברוחב 245 וזהו.

yzy8evy8.jpg

haters will hate

• תוכן חדש...