Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זהו, הסופש הגיע, יום שישי התחיל טוב, קמתי מאוחר, ב8:59, למרות שהשעון כוון ל5:30, היום בערב אני מוזמן לארוחת שישי וזה בא לי טוב, אוכל פרסי תמיד מחמם לי את הלב. אח"כ נצא לאיזה דרינק נחמד, שבת בבוקר, אם יהיה מזג אוויר טוב אני אסע עם האופנוע למדבר ובחזרה, סה"כ 400 ק"מ, 3 שעות. עדיין רוב הדברים שלי במדבר, 2 חדרי ארונות מלאים, וכאן אני מוצא את עצמי קונה בגדים בכל סופש ואין לי זמן לקחת את החולצות לניקוי יבש. אז אני קונה עוד ועוד.

תחזיקו לי אצבעות, מצאתי דירת סטודיו חביבה בהוליווד, יש אח בסלון, מטבח פתוח עם בר, חניון תת קרקעי והמיקום פנטסטי, בלב של הוליווד, הגיע הזמן לחיות כמו בחור בגילי, לא צריך להשכיר בית, זה מתכון לצרות, ברגע שיש לך 3 חדרים אתה הופך להיות מלון. נצמצם הוצאות, היומולדת שלי מתקרב, זוכרים שהבטחתי שאקנה לעצמי איזה רכב מפואר? אני יורד מזה. ירד לי החשק לגמרי, אסדר את הג'יפ, אצבע אותו באדום מט או וויניל כרום, וזהו, לא צריך יותר מזה, הג'יפ זה רכב שלא מסגיר כמה יש לך, או כמה מצליח אתה? ג'יפ זה ג'יפ, זה משהו אלמותי, אני יכול להחנות אותו ליד פרארי ולהרגיש טוב עם עצמי, כי זה משדר בטחון ופאן.

u7umy8a7.jpg

אחד החברים החדשים שלי ממש מחדיר בי מוטיבציה, בלי לעשות כלום למעט סיפור חיים.

הוא בן 33, לא הגיע מבית עשיר, התחיל לעבוד בגיל 15, את המכה הוא עשה בגיל 30, הוא קרע את התחת כל הזמן בעבודה, ואז הגיע הרגע שהכל הניב פרי.

בן 33, בית בבוורלי הילס, למבורגיני חדשה ועכשיו גם רולסרויס גוסט הצטרפה לחניה. ב3 שנים.

זה עושה לי טוב, אני יודע שאני במקום הנכון, אני יודע שיכולתי כבר להיות שם אם לא הייתי עושה החלטות שגויות בבחירת שותפים, משהו שתמיד החזיר אותי אחורה כמה צעדים.

אני יוצא לדרך חדשה בסוף החודש.

אני מתרגש, פוחד אבל לא נותן לפחד להשפיע עליי, פחדים זה דבר טבעי.

haters will hate

פורסם
סוף סוף סוף שבוע. אני צריך את המנוחה הזו. עבדתי היום, שניה לפני שהתכוננתי ללכת הביתה מתקשר אלי הטרקטוריסט: ״תגיד, החלקה שרצית להשמיד, איפה היא בדיוק? אני כאן עם הטרקטור״. אנחנו קבענו בכלל ליום ראשון.

״אל תזוז! אני בדרך אליך. אתה לא מתחיל כלום בלעדי!״. ככה התווספו עוד איזה שעתיים ליום עבודה.

למה ? (איך הוא השמיד ? חרש ?) שייתן פס בכל קצה ויתחיל לעבוד ובנתיים אתה תלך הביתה, ככה אני הייתי עושה.

בנצי, לך על המראה הראשון לדעתי של האופנוע, את הג'יפ תצבע לצבע של ג'יפ (שחור) לא של נסיך סעודי (כרום).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בנצי, איך תיבת ההודעות הפרטיות שלך? אפשר לשלוח אחת ולקבל התייחסות או לא?

יש לך וואטסטפ?

+13109204090

haters will hate

פורסם

כוס פאקי אמק, אתמול רצינו ג׳קוזי ולחצנו על הכפתור שלא מפעיל אותו ושעה ניסיתי, לא היה נעים להתקשר למארחת.

עכשיו לא הגיוני רק ללחוץ על הכפתור כי חייב להיות מפסק גם למשאבה.

קיצר היום החברה מצאה כפתור ושאלה מזה?

אמרתי לא יודע ולחצתי עליו, פתאום רעש של הג׳קוזי, אז היום יהיו בועות :)

אז ככה, היום היינו בנחל עיון גם מפל יפה, אחרי שחייבו פאקינג 30 שקל כניסה ועוד אחרי הנחה של חייל.

משם נסענו לביג קרית שמונה, קנינו סושי כדי לראות סרט עם הבירה שיש.

משם נסענו לסיבוב ברמת הגולן ועצרנו באנדרטת המסוקים.

עכשיו נוסעים למסעדה, בגלל שאין באיזור ואני מפחד שלא יהיה טעים, בחרנו את BBB בראש פינה.

יהיה נחמד :)

adytesyv.jpg

7ubypugu.jpg

a8e7y4az.jpg

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
יש לך וואטסטפ?

+13109204090

אין לי ואני לא מתכוון להתקין (כאילו התקנתי לפני איזה 4 שנים ומחקתי).

חבל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בנצי איפה זה מתחיל הדבר הזה ? פלוס אחד שלוש אחד ... או פלוס אפס תשע אפס ... ?

דניקס למה אתה לא שואל בפורום ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ערב זח.

ערב צח

ערב זך

אל תהיה זחיח

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בנצי איפה זה מתחיל הדבר הזה ? פלוס אחד שלוש אחד ... או פלוס אפס תשע אפס ... ?

דניקס למה אתה לא שואל בפורום ?

משהו כזה

haters will hate

• תוכן חדש...