Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ספריאל תפס אותי על שגיאת כתיב במהלך התעוררות

וגם את עצמו, למרות שהיה בשיא הערנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוקר טוב.

לא יודע למה אבל תמיד המרסדסים עושים לי פרפרים בבטן. אולי בגלל השורשים הרוסים שרובם היו מתים לרכב כזה.

היום חלמתי חלום מעניין-

מסלולים הגיעו לדימונה הארגנו שם מיני מסלול.

אני מגיע למקום ואז קולט את סלורייד עם הגולף. הסתכלתי בפנים וסלורייד היה הבחור שאצלו בסמלון. :eek:

ואז פגשתי עוד כמה אנשים שקשורים לספורט מוטורי.

סלורייד- הגולף מהממת.

בנצי- הכתיבה מעולה וגם אין לי ספק שמבלי שאני דיברתי איתך שאתה אדם טוב. אני הייתי מאוד שמח שיהיה אדם כמוך קרוב אלי.

לוקו אחלה כוס. א

החיים הם כמו....

פורסם

אני חושב שאם איי פעם אני ובנצי ניפגש זו תהיה שתיקה ארוכה ומביכה.

אנחנו אנשים שונים מידי ובכל זאת כל אחד מצא את הפינה שלו

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

בוקר טוב, היה תכנון להתעורר ב5 ולהתחיל לשפשף, התעוררתי ב5 הסתכלתי על השעון וחזרתי לישון, אין לי כוח ואתמול בערב שמתי לב שאין לי מספיק מטליות, כוסאומו, עוד כסף שהולך להתבזבז.

מה אתם אומרים, לחכות למורזליקה לשטיפה ?

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שהייתי בביג קניתי שישיית מים, אתמול בשינה שתיתי את הבקבוק שהבאנו לחדר, ואז בסביבות 4 החברה ביקשה מים ואמרתי לה שנגמר והתבאסה,שמתי נעליים ויצאתי לאוטו להביא מים בפאקינג 4 בבוקר.

רופיני תכין לי קצת אוטם בבקבוק.

ואני חייב לך 5 שקל :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בהמלצת הגיבוב ראיתי את הסרט פיהוק הזקן והים עם רוברט רדפורד.

רופני, מורזליקה אשה נשואה, חסודה, עדינה ותמימה. את השפשופים שלך תעשה לבד ובחשאי, אני מבין שאתה משפשף רק עם מטליות מסויימות, אני ממליץ על נייר טואלט, חבל לבזבז כסף על שפשוף, כל הרעיון הוא אופן הפעולה ולא הניגוב.

חזרתי מארוחת הערב, אני פשוט אוהב פרסים, אירוח חלומי, כ"כ הרבה פינוקים, האבא מכין טקילה בבית, פצצה. כמה אלכוהול זרם, כמה אוכל, לא להאמין, הם שלחו אותי הביתה עם אוכל, היו בערך 20 אנשים, ארוחת שישי ליגה, קידוש, קצת מזמורים, המון בדיחות.

אני חייב להלחם למען השם הפרסי, חייב.

פרסים הם לארג'ים, באירוח הם מפנקים אותך כמו מלך, הם אנשים חמים, נהדרים.

אני חושב שהסטיגמה של הפרסים כקמצנים זאת המצאה תימנית.

תפוחי, איתי אין שתיקה, זה לא עובד ככה, אתה בחור שקט? יופי, אתה תשב ותדבר.

מרצדס ישנה (מוזר לי להגיד ישנה כי היא ממש מרגישה חדשה) זה משהו טוב, חוסן אמיתי, הs שהחליפה את זאת כבר לא משהו, שם הכל מתפרק ולא מרגיש מוצק כמו הדגם ספינה.

אצלם את הבפנים בהזדמנות.

haters will hate

פורסם
המזגן לא מקרר ברכב.

מילה אחת על הקרייזלר ואני קורע אתכם.

הקומפרסור נכנס לפעולה? תבקש ממישהו לשבת ברכב כשהוא מונע ולהדליק את המזגן, אמורים לשמוע טיק כשהקלאץ' של הקומפרסור מתנתק והוא נכנס לפעולה, אם הוא עובד, חסר גז.

אם הוא לא, תעבור על החוטים שלו, תראה אם הריליי תקין, תבדוק את הפיוזים ותודיע לי

haters will hate

פורסם

איזה באסה. כתבתי כל כך הרבה. ובכלל קמתי היום מאוהב. אוהב את כולם פה. שיהיה לכולם שבת נעימה ושקטה. אני בדרך לספארי.

החיים הם כמו....

פורסם

בנצי,

אני לא בחור שקט אין לי בעיה לדבר על מכוניות,עבודה,בנות שעוברות ברחוב,תכניות לחיים,אקטואליה,מדע ומה לא,אבל שיחות נפש של שעות זה לא אני.

אף פעם לא הייתי אני ואף פעם לא אהיה.

אם תספר לי על בעיות פנים מול פנים אני אגיד לך בדיוק מה שאתה רוצה לשמוע כי ככה לימדו אותי :)

וזרוק את הסיגריות!!!(אני לא אעזוב אותך-שכח מזה).

לוקו הקרייסלר זה חרא בקופסה(קופסה גדולה,אבל עדיין קופסה),

תחליף אותה באיזו אימפרזה שתפסיק לאכול לך את הכיס.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...