Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבודה לא רעה רופני.

הרווחת ללכת לשפשף ביושר :)

איך האוטו?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא חיכית. עכשיו אתה יודע מה הפסדת

זה כבר גובל בהתעללות בחסר ישע !

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ניקו, אני אגיד לך דבר אחד. החברים שאני הכי מעריך עד היום, אלה החברים שבאו אליי ואמרו לי את האמת בפנים, גם כשלא רציתי לשמוע אותה. בלי צנזורה, בלי לייפות את האמת, בלי מעצורים. אלה חברי אמת. אלה אנשים שאוהבים אותך באמת. אלה אנשים שאיכפת להם ממך.

אם אתה אוהב את החברים האלה ואיכפת לך מהם, שחרר את המעצורים.

לך אליהם, ותגיד להם בפנים בדיוק מה אתה חושב. לא בצורה מעליבה, פשוט אל תעצור את עצמך.

עריכה:

רופני, בעיה שלך. תלמד להקשיב ללנה. אני למדתי את זה מזמן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

תתרגל ניקו. החיים משתנים - גם שלך, גם של אחרים. הזוגיות ובהמשך המשפחה מקבלים עדיפות ראשונה, אחריהם העבודה, אחריהם כל השאר. אל תצפה להשאר בן 18 וגם לא בן 23 - לא אתה ולא חבריך.

לגבי הזוגיות שנראית לך חולנית (ולפי התאור שלך היא כזו) - אין לך הרבה מה לעשות, לחבר יש הרגשות שלו, הרצונות שלו והצרכים שלו. אני רק מרחם על הסבתא והאח. אולי לפחות תשכנע אותו לחתום על הוראות קבע.

אתה צריך ללמוד ממגובב בכיר:

תלמד להקשיב ללנה. אני למדתי את זה מזמן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

חודש מאי.

מכסח, אמרנו 10-11, 9:30 התחלתי לשטוף בגלל מגבלות לו"ז.

ספריאל אז למי להקשיב, ללנה או לדניקס ? (בחתימה שלי).

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
תתרגל ניקו. החיים משתנים - גם שלך, גם של אחרים. הזוגיות ובהמשך המשפחה מקבלים עדיפות ראשונה, אחריהם העבודה, אחריהם כל השאר. אל תצפה להשאר בן 18 וגם לא בן 23 - לא אתה ולא חבריך.

לגבי הזוגיות שנראית לך חולנית (ולפי התאור שלך היא כזו) - אין לך הרבה מה לעשות, לחבר יש הרגשות שלו, הרצונות שלו והצרכים שלו. אני רק מרחם על הסבתא והאח. אולי לפחות תשכנע אותו לחתום על הוראות קבע.

אתה צריך ללמוד ממגובב בכיר:

מה שאתה אומר לא ממש נכון, הכל תלוי מה המשקל שלך בתוך הבית.

אני מכיר 3 אנשים, מגיל 45 ועד כמעט 60.

יש לנו מנהג קבוע ללכת לים לדוג בשביל השקט שלנו פעם בשבוע ביום.

הצעיר ביותר בא איתנו לכל מקום, אמר תגידו יום שעה ומקום אני מגיע, ואכן היה מגיע וזה בזמן שהיה עם חברה שלו שקטנה ממנו בסביבות 12 שנים.

האמצעי (בסביבות 53) עובד הייטק שעובד מסביב לשעון כמעט וגם 95 אחוז מהפעמים מגיע מקסימום קצת מאחר.

האחרון בגלל אופי העבודה שלו, מגיע 100 אחוז מהפעמים.

הצעיר ביותר התחתן עם אותה חברה, ומאותו הרגע הוא פשוט נעלם. לא השתנה שום דבר בחיים שלו חוץ מהחתונה, ומה שקרה זה שאחרי החתונה היא תפסה אותו בביצים וקבעה שהוא לא יכול ללכת.

האחרים מגיעים כי שניהם זכו בנשים שנותנות חופש מאז ומתמיד.

עובדתית זה בהייטק היה אמור להבריז לנו הכי הרבה, מעשית זה שיש לו הכי הרבה גמישות בזמן פשוט נעלם בגלל זאת שהוא התחתן איתה.

זה פשוט מאוד עם מי אתה מתחתן.

אני מכיר עוד מישהו שמהרגע שהוא התחיל לצאת עם חברה שלו, פשוט נעלם. אני זוכר את המבט שלו כשהם התחילו לצאת והוא שאל אותה אם הוא יכול ללכת איתי לאיזה מקום, פשוט מבט של ילד שמבקש רשות מאמא שלו ועוד רגע גם מתחנן אליה. פשוט דוחה!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה עניין אישי מאד.

משך די הרבה שנים הייתי נוהג להפגש עם איזו חבורה בימי ששי לפנות ערב בבית קפה, משוחחים על דא ועל הא, בעיקר על תחביב משותף. כשנולדו לי ילדים המשכתי בכך - אפילו עם הילדים בעגלה - וכשר הגיעו לגיל המתאים הייתי מכבד אותם בכוס שוקו. אבל בכל זאת, עם השנים, העניין התרופף. אני עדיין נתקל מדי פעם בכמה מאנשי אותה חבורה, שעדיין נפגשים באותו בית קפה ביום ששי לפנות ערב. מה לעשות - אחרי 20 שנה לי זה כבר לא מתאים. כפי שאתה יכול להבין - לא מדובר באשה שמונעת ממני את ההשתתפות במפגשים. פשוט תחומי העניין שלי השתנו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה מקובל, אבל העניין הוא אותם סמרטוטים שבגלל מישהי עוזבים את כל מה שיש להם ומשתעבדים לחור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ספריאל אז למי להקשיב, ללנה או לדניקס ? (בחתימה שלי).

תמצא לך איזה לנה משלך. אפשר גם מזל.

פורסם

תמצא איזה רוחמה שתפנק אותך בחמין.

גוסטי,גם שלי חצי רוסייה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...