Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מי שלא דניקס, שונא רנו.

שונא רנו --> לא דניקס

אפילו אפשר להפוך את זה ל ("אם ורק אם")

לוגיקה בסיסית

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אל תעשה לי אם ורק אם.

הרכב היחיד שאני מוכן להסתכל עליו בגזרת הספורטביות הידניות זו לאנסר איוולושן הדור החדש.

אני יכול להרשות לעצמי להסתכל

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)
זה עניין אישי מאד.

משך די הרבה שנים הייתי נוהג להפגש עם איזו חבורה בימי ששי לפנות ערב בבית קפה, משוחחים על דא ועל הא, בעיקר על תחביב משותף. כשנולדו לי ילדים המשכתי בכך - אפילו עם הילדים בעגלה - וכשר הגיעו לגיל המתאים הייתי מכבד אותם בכוס שוקו. אבל בכל זאת, עם השנים, העניין התרופף. אני עדיין נתקל מדי פעם בכמה מאנשי אותה חבורה, שעדיין נפגשים באותו בית קפה ביום ששי לפנות ערב. מה לעשות - אחרי 20 שנה לי זה כבר לא מתאים. כפי שאתה יכול להבין - לא מדובר באשה שמונעת ממני את ההשתתפות במפגשים. פשוט תחומי העניין שלי השתנו.

לא מדובר כאן בסדרי עדיפויות. מדובר כאן באנשים שלא יכולים לעמוד על שלהם. אם אחד מבם יגיד לי "תשמע היא בת זוג שלי וחשוב לי ממנה, אני מיד אבין. אולם, החבר ששיקר תמיד לעג לכולם שמפקירים חברים. הוא גם מספר שלחברות שלו היה אומר: "חברים זה קודם כל". זה פשוט אנשים שלא יכולים לעמוד על שלהם. לא יודע למה (האמת שאני כן יודע). מדובר בשני אנשים רגישים וחסרי בטחון לחלוטין. זו הסיבה שלא אמרתי להם כלום. מצד שני, אם לא אעיר להם הם יישארו ככה כל החיים ובסוף עוד יסבלו מכך. כולנו בני 22-23, אף אחד לא מתכנן להקים משפחה בקרוב. ועדיין, אני לא מצליח להבין למה אחד מהם מרגיש צורך לשקר לי, והשני לא מבין איך הוא פוגע במשפחה שלו. אני נורא מתלבט אם לדבר אתם או לא. יש כאן שני צדדים שלכל אחד עלולות להיות השלכות לא נעימות. באמת שאני לא יודע מה לעשות.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
זו תקופה מוזרה בחיים.

תקופה של חוסר וודאות, של הגדרה עצמית מתרופפת. דברים שחשבתי שידעתי מאבדים מוחשיות.

אני חושב שאפשר להגיד במידה רבה של בטחון שהדבר היחיד שאני מתעב בעצמי הוא הקלות שבה אני מוותר.

אם קשה, אם מלחיץ, ולפעמים אפילו סתם, בלי שום סיבה נראית לעין.

התחלתי את הלימודים עם הרבה מאוד אנרגיות. המון מוטיבציה, וחיוך ענק.

ולא הבנתי כמה המקום הזה שוחק.

חלק מרכזי בהגדרה שלי את עצמי נשען הוא אינטיליגנציה. משהו שנשאר איתי, גם כשמרגיש שאין שום דבר אחר. וזה מלווה אותי כל החיים.

פתאום, אני מרגיש שלא משנה מה אני עושה - זה לא מספיק.

לא משנה כמה אני לומד, לא משנה כמה אני משקיע, מתאמץ ומקיא דם. אני פשוט לא מצליח לעמוד בקצב.

והתחושה הכי מתסכלת היא שזה לא נובע מחוסר יכולת, אלא ממחסור בכלים. יכולות למידה שלא פותחו מעולם. הפרעת קשב שפעם ראשונה מהווה מכשול.

איכשהו העובדה שכל החיים לא נאלצתי להתאמץ כדי להצליח - מפילה אותי.

אני אדם חזק. אני לא נשבר בקלות, ועושה מה שצריך לעשות.

אבל אני נשחק.

והשחיקה הזו מעלה תהיות מוזרות. כי אם אני לא חכם, אז מה אני כן? על מה עוד אפשר להשען? איך עוד אגדיר את עצמי?

מוזר לי לאבד אופטימיות. לאבד אנרגיות.

אבל מרוץ מתמיד, לחץ מתמיד, הכל נושף לך בעורף כל הזמן, ולהיות במקרה הטוב חצי צעד לפני הדד-ליינים, משאיר אותי בסטרס.

וברור לי שהכל שטויות, ופרופורציות, וסך הכל לימודים, ומה כבר הדבר הכי גרוע שיכול לקרות.

אבל זה לא עוזר. התחושה הזאת, של לא להיות טוב מספיק, נכנסת בחורים הכי קטנים ורובצת מתחת לעור.

הייתי הולך לנקש עשבים עם אנלוגי קצת.

אולי על הדרך לומד שהחיים הם לא רק הישגים.

כל פעם מחדש אני מופתע מהסתירה בין כמה ההערכה העצמית שלי נמוכה לבין כמה אגו משחק אצלי תפקיד כשזה נוגע להצלחה שלי בעיני עצמי (המשפט הזה בכלל הגיוני?).

לחיי עוד שבוע של הלקאה עצמית!

ערב צח טל.

ההרגשות שתיארת עוברות על כולם בשלב זה או אחר של התואר, הייאוש הוא בטבעו של הסטודנט המצוי.

תרשה לי לתת לך מספר טיפים שהבנתי במהלך הלימודים שעזרו לי לסיים אותם ברמת שפיות כלשהי:

הכל תקף במידה ואתה מכוון לאזור ה80 , אם אתה בחור של 90מים אתה יכול להפסיק לקרוא את מה שכתבתי ולחזור לספרים.

קראתי פה בגיבוב שאתה מתכונן לבחני מגן, תפסיק! אין מה לבזבז על זה זמן, גם ככה החומר שבמבחן יהיה חומר שנלמד מאוחר יותר, והם תמיד קשים טילים, אתה סתם יוצר לחצים מיותרים ומבזבז המון זמן שיכל ללכת למקומות מועילים יותר.

אותו סיפור עם שיעורי הבית, יש מקצועות בודדים שזה חשוב להכין אותם לבד, ברוב אפשר לרפרנס (עם הבנה של התשובות כמובן) וללמוד תאכלס למבחן שכמובן לא יזכיר ברובו את שיעורי הבית אלא את המבחנים הקודמים (במקרה הטוב).

בנוגע להרצאות, יש ויש, אל תהסס לוותר על הרצאות שלא מועילות לך. למשל כאלה שאתה מעביר בשבירת שיאים במשחקים בטלפון. אבל אל תוותר על תרגולים!

לא לשכוח שקריסה מעומס יתר ודכדוך זה הדבר האחרון שאתה צריך.

צריך להבין שהלימודים הם סדרת פלייאוף בNBA, צריך להתכונן טוב לכל מבחן קונקרטית ולא לגרור כישלון במבחן אחד למבחן הבא, כל פעם זה דף חלק. מצד שני אין גם טעם להתחיל להתכונן לסדרת גמר בתחילת העונה.

אני סיימתי בשיטה הזאת תואר בהנדסת מכונות עם ממוצע נחמד מאוד, ובכל מקרה, מעטים מקומות העבודה שביקשו גיליון ציונים לפני הריאיון.

אל תשכח את המוטו - מינימום השקעה ומקסימום תוצאה.

איחלתי לסטודנט בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי YURI
פורסם
דרכך לומר שלא תקנה לעולם?

אני הבטחתי לעצמי שאחרי התואר אני קונה לעצמי 208GTi

אני יכול שבוע גם ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)
תומר, אלה לא נישואים קתוליים תמיד אפשר לפרק את החבילה. זה מאוד נחמד להאשים את האישה בתפיסה בביצים, אבל תן לחבר שלך קצת קרדיט. הוא עושה את זה מבחירה

פעם שיש חותמת של הרבנות - או רשות אחרת - פירוק החבילה הופך מורכב. אם יש ילדים - מורכב מאד. ותמיד נותרים משקעים עמוקים.

אם הבחורה שאתה יוצא איתה מציגה את עצמה כבחורה המושלמת בשבילך (כי הוא בחר להתחתן איתה) ואז לאחר החתונה היא משנה את עורה, אז זו אשמת הבחורה בלבד.

"לפרק את החבילה" זה לא דבר כל כך פשוט. לא מעשית ולא רגשית.

זו הסיבה שאני חושב שחובה לגור תקופה נכבדת עם בת הזוג לפני שמתחתנים. היא לא יכולה להונות אותך (וזו הונאה לכל דבר) 100% מהזמן, באיזשהו שלב היא תראה לך את פרצופה האמיתי.

גם לי זה נדמה, אבל כנראה שיש לא מעט מקרים שבהם זוג גר יחד תקופה ארוכה לפני שמתחתנים, והפירוק מגיע תקופה קצרה אחרי הנישואין.

לא מדובר כאן בסדרי עדיפויות. מדובר כאן באנשים שלא יכולים לעמוד על שלהם. אם אחד מבם יגיד לי "תשמע היא בת זוג שלי וחשוב לי ממנה, אני מיד אבין. אולם, החבר ששיקר תמיד לעג לכולם שמפקירים חברים. הוא גם מספר שלחברות שלו היה אומר: "חברים זה קודם כל". זה פשוט אנשים שלא יכולים לעמוד על שלהם. לא יודע למה (האמת שאני כן יודע). מדובר בשני אנשים רגישים וחסרי בטחון לחלוטין. זו הסיבה שלא אמרתי להם כלום. מצד שני, אם לא אעיר להם הם יישארו ככה כל החיים ובסוף עוד יסבלו מכך. כולנו בני 22-23, אף אחד לא מתכנן להקים משפחה בקרוב. ועדיין, אני לא מצליח להבין למה אחד מהם מרגיש צורך לשקר לי, והשני לא מבין איך הוא פוגע במשפחה שלו. אני נורא מתלבט אם לדבר אתם או לא. יש כאן שני צדדים שלכל אחד עלולות להיות השלכות לא נעימות. באמת שאני לא יודע מה לעשות.

נראה לי שצריך להבחין בין שני המקרים: הבחור שהתחיל לצאת עם מישהי חדשה נמצא כנראה פאזת ההתאהבות, הבחורה מסחררת אותו והחברים יורדים לעדיפות שניה. אם הם ישארו יחד הפרופורצציות ישתנו, אם כי זה יכול לקחת זמן. סה"כ לא הייתי מודאג. הסיפור השני מדאיג מאוד, אם כי אני לא מתרגש מהנתק מהחברים, אשר סביר שיהיה זמני. הסיפור של הזנחת המשפחה חמור מאוד וצריך להבין אם מדובר רק בהשפעה של הבחורה או שיש דברים יותר עמוקים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פעם שיש חותמת של הרבנות - או רשות אחרת - פירוק החבילה הופך מורכב. אם יש ילדים - מורכב מאד. ותמיד נותרים משקעים עמוקים.

וסבתא שלי הייתה אומרת, יותר חשוב מלדעת עם מי להתחתן זה לדעת ממי להתגרש

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
זאת הייתה השאלה הראשונה שלי, אם הם גרו ביחד לפני החתונה.

אבל תשובה לא הגיעה

הם גרו יחד לא הרבה מאוד זמן, מהכרות איתה וממה ששמעתי ממנו היא הייתה מלאך. הכל השתנה אחרי החתונה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
וסבתא שלי הייתה אומרת, יותר חשוב מלדעת עם מי להתחתן זה לדעת ממי להתגרש

למדתי את זה מהחברה שלי זמן קצר לפני שהפכה לאשתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שמשעשע זה שאנשים שמדברים כך לרוב לא יתגרשו.

אנשים עושים פרצוף לפעמים כשהם שומעים שחתמתי על הסכם טרום נישואין, אבל אני מסביר להם שאין לנו שום כוונה להתגרש, אבל אם זה יקרה בכל זאת, אם אחד הצדדים יעשה בעיות, יש עליו סנקציות מוגדרות מראש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מה שמשעשע זה שאנשים שמדברים כך לרוב לא יתגרשו.

אנשים עושים פרצוף לפעמים כשהם שומעים שחתמתי על הסכם טרום נישואין, אבל אני מסביר להם שאין לנו שום כוונה להתגרש, אבל אם זה יקרה בכל זאת, אם אחד הצדדים יעשה בעיות, יש עליו סנקציות מוגדרות מראש.

ניץ' ניץ' האיש והזלופה.

זה הגיוני לחתום בעיקר שאני נכנס לנישואין עם דירה ו2 רכבים.

ולא להשתגע עם הסכום שרושמים על הכתובה(שמעתי על מישהו שרשם מליון ומשלם על זה).

לוקו אין שום בעיה,רק תזכור את זה בפעם הבאה שאתה פותר שלשול בטכני.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

הגעתי עם יותר נכסים, אבל ההסכם היה הרבה יותר חשוב לה. בדיוק הנקודה של לדעת ממי להתגרש.

בכתובה שלי רשום 100 או 200 זוז.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
הגעתי עם יותר נכסים, אבל ההסכם היה הרבה יותר חשוב לה. בדיוק הנקודה של לדעת ממי להתגרש.

בכתובה שלי רשום 100 או 200 זוז.

החתימה זה מילותיה של אשתך?

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מילותיו של חבר הפורום אקסודוס

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...