Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נסגר? זוממים להפתיע את לוקו באילת?

אם כן, תבואו כולכם בחולצה חגיגית וכפכפי קיפי

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בכלל מתכנן עם החברה לקחת אוהל, את הסובארו ולהגיע לים המלח לשישי שבת.

אז התכנון הוא לעשות טיול והיות וערד זה לא כזה רחוק והוא בבית אפשר לעשות מפגש גיבוב קטן

פורסם
לא מדובר כאן בסדרי עדיפויות. מדובר כאן באנשים שלא יכולים לעמוד על שלהם. אם אחד מבם יגיד לי "תשמע היא בת זוג שלי וחשוב לי ממנה, אני מיד אבין. אולם, החבר ששיקר תמיד לעג לכולם שמפקירים חברים. הוא גם מספר שלחברות שלו היה אומר: "חברים זה קודם כל". זה פשוט אנשים שלא יכולים לעמוד על שלהם. לא יודע למה (האמת שאני כן יודע). מדובר בשני אנשים רגישים וחסרי בטחון לחלוטין. זו הסיבה שלא אמרתי להם כלום. מצד שני, אם לא אעיר להם הם יישארו ככה כל החיים ובסוף עוד יסבלו מכך. כולנו בני 22-23, אף אחד לא מתכנן להקים משפחה בקרוב. ועדיין, אני לא מצליח להבין למה אחד מהם מרגיש צורך לשקר לי, והשני לא מבין איך הוא פוגע במשפחה שלו. אני נורא מתלבט אם לדבר אתם או לא. יש כאן שני צדדים שלכל אחד עלולות להיות השלכות לא נעימות. באמת שאני לא יודע מה לעשות.

1. החבר שמשקר לך, אולי זה כי הוא לא רוצה לפגוע בך?

2. החבר שמזניח את המשפחה שלו, תפוס אותו לשיחה רצינית. לשלם חשבונות אפשר גם לא מהבית אלא דרך האינטרנט מכל מקום ובכל שעה. אבל זה לא אומר שלא צריך לעזור בבית כשזה המצב.

3. "חברים זה קודם כל"- שמעתי את זה לא פעם אחת בתחילת קשר בתור בת זוג, שמעתי את זה גם מהרבה ידידם בחבר'ה. אבל הזמן עושה את שלו והדינמיקה עם החברה והחבר'ה לא תמיד אותו הדבר חלק נעלמים, מי שנשאר, זה הופך ליציאות של זוגות + כמה רווקים.

האמת שגם אני נעלמת קצת מהחבר'ה שלי, למרות שכולם מאוד אוהבים את חבר שלי (רובם הכירו אותו לפני שהפכנו לזוג), אבל גם הזוגיות וגם המעבר מירושלים לצפון הרחיק. כשאנחנו מגיעים לשבת אצל ההורים לא תמיד מספיקים לראות את כולם כי צריך לתמרן בין 2 משפחות+חברים משני הצדדים.

מה שאני מנסה להגיד. זה לא משנה שאתם בני 22-23, זה קורה בכל גיל. כשהייתי בת 17, חברה הכי טובה שלי נכנסה לקשר רציני והדברים האלה עיצבנו אותי בזמנו. למזלי, הייתה מישהי מבוגרת בסביבה שידעה להסביר לי את התהליך ולמדתי לקבל אותו. אגב, אותה החברה כבר חגגה 8 שנים עם בן הזוג המדובר, וגם אם לא נדבר חודש, השיחה\המפגש יתנהלו כאילו לא קרה כלום מאותה נקודה.

הם גרו יחד לא הרבה מאוד זמן, מהכרות איתה וממה ששמעתי ממנו היא הייתה מלאך. הכל השתנה אחרי החתונה.

או שהם לא גרו מספיק זמן ביחד, או שהיא מגדירה את המשפט הבא בצורה משולמת:

"איך הופכים חתולה לכלבה? מתחתנים איתה"

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ואיך הופכים כלבה לנחש?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ואיך הופכים כלבה לנחש?

מתגרשים ממנה.

בחיי, אתם לא מקשיבים אה?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שבוע טוב לבאי הגיבוב,רק חסר פה איזה פסיכולוג שיפקח על כולם :)

לנה - מי מחבריך\סביבתך שאומר לך שאת פסיכית (בתחום הרכב או כל דבר אחר),הוא פסיכי בעצמו!

נ.ב סחטיין על הסודה שוופס בטעם לימון - המשקה המועדף עלי כבר מעל שנה (הפסקתי עם מתוקים) :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ואנלוגי הוא הזוכה. קבל i נקודות לרכישה בחנויות התקליטים המובחרות

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

שונא את הרנו, לזבל הזה יש רדיוס סיבוב של סמיטיילר.

בואנה בורגר סלון בחיפה זה שקר, יש לי חבר שעבד פה והוא היה גריל מן לפעמים עכשיו הבעיה שהוא לא מבין בזה כלום.

דבר שני למה פחית 7אפ עולה 9 שקלים ?!

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...