Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסיפור מתחיל אתמול,

עובד אחר ביקש ממני את הרכב לנסיעה ארוכה(היה לו אירוע ולי יש דלקן) והשאיר לי את המפתחות של הרכב שלו.

אמר לי "אל תדאג, אני אחזיר לך את האוטו עוד מעט"

השעה כבר 5 ואני מחכה לי עוד שעה ועוד שעה ועוד שעה ובסוף לקחתי את הרכב ונסעתי.

לא שאלתי איזה אוטו,רק ווידאתי מה המספר והקוד על הקודנית כדי שאוכל לסוע אם אצטרך,בכלל לא חשבתי שאני אגיע למצב הזה.

אני יורד לי לחניה ובגלל שאני עצלן אני לוחץ על הלחצים של הפתיחה וסגירה ומקווה שמישהי תהבהב לי.

כך עברו כמה דקות ארוכות שבסופן יונדאי גטס לבנה היבהבה לי.

בהתחלה נגעתי קצת-אני??!יונדאי??!ועוד יונדאי גייז?!?

(השתרש הכינוי הזה אצלנו במקום גטס לקרוא לה גייז)

נו טוב,לחזור הביתה צריך?צריך!

התיישבתי על המושב,או קרש יותר נכון,בחיים לא חוויתי כזה חוסר נוחות בישיבה ליד הגה.

מכניס את המפתח לסוויץ' ומקיש את הקוד.טועה.מקיש שוב.טועה שוב.הכפתורים בקושי נלחצים אז מתפספס אחד.

ממתין זמן מה עד שהאביזר נגד גניבה יחזור לעצמו.מקיש שוב.הפעם מקבל אור ירוק.מניע סוף סוף :D

הרכב מקבל אותי באויר חנוק של מזגן לתוך הפרצוף וברעידות קלות.

אשכרה ויברטור.הוא עומד וכל כמה זמן יש רטט מעצבן כזה "בררררר בררררר בררררר" לא יודע מה זה ולא אכפת לי.

נוסע לי לאט לאט ליציאה מהחניון,ההיגוי זוועה והיא עדיין רוטטת.

יוצא לכביש מכניס את הדוושה-האוטו מגיע ל7000 סל"ד ואם מעבירים להילוך 2 אז זה נשאר שם למלא זמן.

וואלה הפתיע אותי,רק חבל שזה נשמע כמו מכונה שעוד שנייה מתקלקלת.

רעשי רוח מכל כיוון,נכנסת רוח דרך החור שליד הידית פתיחה(למה יש שם חור בכלל?).

מאיץ ל110 קמ"ש צנועים,צמיגי הIRON MAN לא אוחזים טוב בפניות, מרגיש את האוטו בורח,חריקת צמיגים חרישית וריח גומי.

כיף?לא.מפחיד?בהחלט כן.וזו עוד רק ההתחלה...

חייב לזוז אמשיך מאוחר יותר

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בא לי לגובב משהו כבד,

אבל אין לי כח אפילו להתחיל, זה גם יהרוג לכם את המצברוח FUN שיש פה כרגע.

אם כבר הזכרתם גיבובי משרד מעצבנים, למה אנשים לא יכולים להפעיל לוגיקה פשוטה ולהבין בעצמם אם המעלית עולה או יורדת (היה צליל- זו המעלית שהזמנתם, לא היה צליל והדלת נפתחה- היא בדרכה לכיון ההפוך)

למה להציק כל פעם זה עולה או יורד ?

למה בכלל להזמין מעלית מקומה 1 אל קרקע ולהיפך ?! כנ"ל עד קומה 3 - תעלו ברגל, מקסימום תתנשפו כשתשחקו את הקנדי שטות שלכם אח"כ.

נכנסתם למעלית שעולה ואתם צריכים לרדת ? אל תזכירו את זה בקול רם- לאף אחד אין אפשרות לעצור את המעלית, חכו קצת, יש חוק בסיסי שאומר שכל מה שעולה חייב לרדת... :evil:

יאללה..

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
בא לי לגובב משהו כבד,

אבל אין לי כח אפילו להתחיל, זה גם יהרוג לכם את המצברוח FUN שיש פה כרגע.

אם כבר הזכרתם גיבובי משרד מעצבנים, למה אנשים לא יכולים להפעיל לוגיקה פשוטה ולהבין בעצמם אם המעלית עולה או יורדת (היה צליל- זו המעלית שהזמנתם, לא היה צליל והדלת נפתחה- היא בדרכה לכיון ההפוך)

למה להציק כל פעם זה עולה או יורד ?

למה בכלל להזמין מעלית מקומה 1 אל קרקע ולהיפך ?! כנ"ל עד קומה 3 - תעלו ברגל, מקסימום תתנשפו כשתשחקו את הקנדי שטות שלכם אח"כ.

נכנסתם למעלית שעולה ואתם צריכים לרדת ? אל תזכירו את זה בקול רם- לאף אחד אין אפשרות לעצור את המעלית, חכו קצת, יש חוק בסיסי שאומר שכל מה שעולה חייב לרדת... :evil:

יאללה..

גיבובי משרד אם כבר,

שונא את האנשים שנכנסים אלי לחדר ובדיוק ברגע הזה מחליטים שהם חייבים לחטט באף או לכסוס ציפורניים.

רוצים לאכול את עצמכם תעשו את זה בחוץ!!!!!זה מרתיח אותי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תמשיך, תמשיך לגובב על הגטס..:lol:

מתוך זמן מיסטיקה, התכנית הכי הזויה בTV: "אם תחליטי להיות עצמאית, מומלץ ללכת לכיוון הפרילנסרית"..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

הלכתי לישון אחרי ההודעה הקודמת.

פתאום שמעתי רעש של חתול שמבקש עזרה.

יש חתולה שמופיעה אצלי במחסן כל כמה שבועות ומאוד ידידותית, אז תיארתי לעצמי שזו היא.

היא מעוקרת ונקייה. יש מצב שהיא מאחד הבתים פה במושב אבל תמיד מתקרבת אלי בשמחה ומשום מה ממש סומכת עלי.

התלבשתי ויצאתי לגינה.

ראיתי שהיא תקועה על הגג של הפרגולה ולא יכולה לרדת (עלתה דרך הגג ומשום מה לא הייתה יכולה לחזור לשם).

הבאתי סולם, העמדתי אותו על השולחן של הגינה וזה עדיין לא היה מספיק ארוך. הצלחתי לגעת בה והיא גרגרה אבל פחדה שאני אתפוס אותה כדי להוריד אותה.

בסוף לקחתי כיסא פלסטיק והחזקתי אותו באוויר. בסוף היא קפצה אליו וירדה.

הכלבה שלי ראתה אותה ונכנסה הביתה. מסתבר שהיא פוחדת מחתולים וגם נעלבה שאני מלטף משהו שהוא לא היא.

מצ"ב תמונות של החתולה במחסן שלי (הטלפון שלי זבל ורואים את זה באיכות של התמונות).

attachment.php?attachmentid=362874&stc=1&d=1385490901

attachment.php?attachmentid=362875&stc=1&d=1385490901

DSC_0069.jpg

DSC_0072.jpg

פורסם

בדיחיגיבוב:

אני: היוש אינטרנט אקספלורר אתה יכול לפתוח לי חלון חדש?

אקספלורר: ?

אני: חלון חדש

אני: חלון חדש נו

אני: אתה עובד בכלל?

אני: נו תפתח חלון חדש

אני: חלון חדש

אני: ?

אקספלורר: היי נטע הנה חלון חדש! הנה עוד אחד! קחי עוד חלון חדשועודחלוןחדשועודאחד ומלא חלונות חדשים רצית עוד חלון חדש הנהעודאחדועודאחדועודאחדועודאחדועודאחדועודאחדועודאחדועודאחדועודאחדועודאחדועודאחד וכל המסך שלך חלונות חדשים לא מרגיש טוב אני קורס תעשי ריסטרט ביי

קולה וכבוד לסטטוצים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

היא מעוקרת ונקייה. יש מצב שהיא מאחד הבתים פה במושב אבל תמיד מתקרבת אלי בשמחה ומשום מה ממש סומכת עלי.

העמדתי אותו על השולחן של הגינה וזה עדיין לא היה מספיק ארוך. הצלחתי לגעת בה והיא גרגרה אבל פחדה שאני אתפוס אותה כדי להוריד אותה.

בסוף היא קפצה אליו וירדה.

עריכה מתבקשת

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אכן :lol:

אתה עושה את זה בכוונה או שזה בא לך טבעי?

פורסם

אני מצטער על חוסר המקוריות, אבל אני חייב להכניס קצת תרבות לכאן.

הגיבוב הנהדר הזה שנקרא הרחובות ממריאים לאט, של דוד אבידן:

הָרְחוֹב הַיָפֶה-הַיָפֶה יֵעָצֵר לְבַסוֹף בְּדַרְכּוֹ.

הַשַלְוָה, אטוּמָה וְקָשָה, תֵּחָתֵךְ כְּמוֹ חַלָה לְאוֹרְכּוֹ.

וְהַבּוֹקֶר הַלָּח יִתְפַּחֵם מִבָּרָק יְחִידִי. מִבְּרָקוֹ.

אנשִים יִתְנַשְמוּ בִּכְבֵדוּת כְּמוֹ בְּתֹם דְּהָרָה עַתִיקָה.

חֲגוֹרַת-הַבֶּטוֹן שֶל הָעִיר הֲדוּקָה, בְּהֶחְלֶט הֲדוּקָה.

הַקִירוֹת הַכְּבֵדִים מְבִינִים מַשֶהוּ וְנוֹפְלִים בִּשְתִיקָה.

עַל הָעִיר הַגוֹסֶסֶת בַּחוּץ צוֹנֶחַ אוֹר שֶמֶש מָחְלַט.

בְּיוֹם שֶכָּזֶה מִן-הַסְּתָם בַּבָּתִּים שוּם תִינוֹק לֹא נוֹלַד.

אָף לֹא מֵת שוּם אָדָם. וְאָכֵן, הָרְחוֹבוֹת מַמְרִיאִים לְאָט.

הָרְחובות ממְרִיאִים אֶל הָאוֹר הַלָּבָן כְּמוֹ שְטִיחַ-קְסָמִים.

הַקִירוֹת שֶנָפְלוּ מוּקָמִים אֵיכְשֶהוּ (אֶזְרָחִים חֲכָמִים).

וְלָעִיר אֵין רֵאשִית וְאֵין סוֹף. וְכָל הַמְבוֹאוֹת חֲסוּמִים.

וְיָדֵיךָ שָרוֹת מִן הַקִיר כְּמוֹ מִלְמוּל שֶל אֵזוֹב יְרַקְרַק.

וְעֶינֶיךָ פּוֹרְחֹות כְּמוֹ פְּנִינִים שֶל זְכוּכִית עַל צַוַּאר הַבָּרָק.

רַק רֹאשְךָ הֶעָיֵף צָף בָּאוֹר הֶעָמֹק. וְרַק פִּיךָ שָרַק.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...