Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפילו שיעשו מקרה מבויים של זה

לא מאחל חלילה אפילו אחד חלקי מילארד מזה לאף משפחה שלא נדע

אבל חייב משהו באמת מרתיע שיחקק בזכרונם של אנשים

לא עושים דברים כאלה מרעות או בכוונת זדון, אבל אם ירחף משהו משמעותי מעל ראשם של אנשים אולי תשתנה צורת מחשבתם (כי בנינו, אתה נוסע עם ילדייך כ"כ הרבה שלא עובר לך בראש 'וואי אם אני שוכח אותו הוא יכול למות' או משהו כזה)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

arkodrama - מוות של הילד שלך זה משהו משמעותי.

מה שצריך לעשות זה מודעות מודעות מודעות - תשדירים ברדיו, פרסומות רשתות חברתיות ולפמפם את זה כל יום כל היום!

דבר נוסף כפי שציינו מעלי לתת פתרון ברמת ייצור של הרכב משהו בסגנון כמו:

כשאתה מכבה את הרכב ויש חגורה שקשורה מאחורה ישנו זמזום, כמו ההתראה של רכב שהשארת אורות דולקים או משהו בסגנון.

עריכה אחרונה על ידי eliran769
פורסם
הבא שעושה את זה

צריך להיכנס למאסר עולם או לקבל קנס של 3 מיליון שקל

ושזה יופיע בכל אמצעי תקשורת אפשרי

רק ככה אנשים יבינו. אם אתה יודע שתזרוק את כל החיים לזבל כי לא הסתכלת במושב האחורי, תתחיל להסתכל כאילו יש לך שם 3 אוקריאניות ו3 מולטיות

3 מליון שקל ו\או מאסר עולם, זה מה שירתיע?

ההורים שאני מכיר יעדיפו לשלם 6 מליון שקל וגם לשבת 20 מאסרי עולם, מאשר לגרום למוות של ילד שלהם.

לא מדובר פה בהרתעה.

מדובר במודעות. ומודעות לא משיגים בעונשים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מדובר במודעות. ומודעות לא משיגים בעונשים.

תתפלא

כל מה שאתם אומרים נכון בתאוריה "ההורים שאני מכיר יעדיפו...." אבל במציאות אם אתה יודע שמפני ששכחת (ולא משנה אם הוא מת או לא) את הילד שלך באוטו אתה תכנס לקלבוש כל החיים או לא יהיה לך שקל עד יומך האחרון, תאמין לי שיסתכלו מיליון פעם.

עשו תשדיר מקסים עם חיים כהן שפומפם בתקשורת בו הוא מכין פיצה ואז סוגר אותה באוטו ביולי/אוגוסט, ואחרי פחות משעה הפיצה שרופה(!!!) לחלוטין - זה אותי אישית זיעזע לחלוטין. אבל כמו שאתם רואים המקרה עדיין חוזר.

שאיזה לוביסט יעביר חוק שכל אוטו שנוסע בו פעוט יהיה מחוייב בהתקנת מערכת שמתריעה על כך ששוכחים את הילד. גם החברה שתעשה את זה, תוכל לעשות ארגזים וגם החוק הזה יעבור בקלות בכנסת הפופוליסטית.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ארקו, יש לך ילדים?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני אפוטרופוס של קטין

פורסם

כמה מסובך ולא יקר, לחייב תקן שברגע ששמת את התינוק בכסא כפתור מתחת לבד נדרך. ומאותו רגע אם יש התרחקות בין המחזיק מפתחות של האוטו (שעליו שבב מרחק) של מעל 3 מטר נניח זה מצפצף ורק ביודעין ניתן ללחוץ בשלט ולכבות? טעיתי איפשהו?

פורסם (נערך)
הבא שעושה את זה

צריך להיכנס למאסר עולם או לקבל קנס של 3 מיליון שקל

ושזה יופיע בכל אמצעי תקשורת אפשרי

רק ככה אנשים יבינו. אם אתה יודע שתזרוק את כל החיים לזבל כי לא הסתכלת במושב האחורי, תתחיל להסתכל כאילו יש לך שם 3 אוקריאניות ו3 מולטיות

תשמע, ברור לי שההודעה שלך באה מכוונות טובות, אבל ההודעה (לא אתה, ההודעה) הזויה ברמות קשות.

אתה חושב שהורה יפחד יותר מכלא מאשר להרוג את הילד שלו? אני מנסה לא להשתמש בשפה מעליבה אבל זו מחשבה... בוא נגיד, מדברת בעד עצמה.

אין כאן עניין של הרתעה כי להרוג את הילד שלך זה מרתיע מספיק, יש עניין של מודעות.

מה שכן יש בהצעה שלך זה בעיקר נקמה בהורה שטעה, ועל הדרך גם בילדים שלו שמאבדים גם אח/ות וגם הורה, עקב טעות אנושית שיכולה לקרות לכל אחד - כן, גם לך.

(ארחיב ואומר שהגיוני שזה יקרה בהסתברות גבוהה יותר לכל אלו שכ"כ בטוחים בעצמם שזה לא יקרה להם, ולכן לא משתמשים בכל מיני fail safes...)

הבחור עם הנעל - הרעיון טוב אבל בעייתי במקרים של חירום, עדיף להשאיר משהו קריטי אחר שלא יהווה סכנה בטיחותית, נניח תיק (במידה והתיק הוא *הכרח* בעבודה שלך, לדוגמא עם לפטופ).

שכלול לרעיון הנעל: לקחת נעל ישנה שלא צריך יותר, שהיא תהיה 'נעל הרכב', את הנעל האמיתית אתה שם מאחור, את נעל הרכב אתה נועל בזמן נהיגה. לדעתי זה מעט התעסקות ודי 'foul proof'

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא מסכים כלל ולחלוטין עם פתירת מעשה כ"כ רשלני ב"זה יכול לקרות לכל אחד".

עובדה שזה לא קורה.

פעם בשבוע אני קונה ארטיקים שם בתא כפפות (המקורר) ולוקח הבייתה, "יכול לקרות לכל אחד" שישכח בתא הכפפות, מעולם לא קרה לי.

פעם בחודש אני מנקה את הנשק, "יכול לקרות לכל אחד" שיפלוט כדור וידפוק לאשה בראש, מעולם לא קרה לי.

כל יום אני מבשל, "יכול לקרות לכל אחד" שישכח סיר על האש וישרוף את הבית, מעולם לא קרה לי.

הדוגמאות עוד רבות, אבל אני חושב שהעיקרון מובן.

אז אל תפטרו לי את הרוצחים האלה ב"יכול לקרות לכל אחד" כי זה לא!

זאת רשלנות פושעת מהמדרגה הראשונה!

אור,

הנעל האמיתית הוא זה ששוכח את הילד שלו באוטו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

תשמע בגירה, לא בקטע מעליב - אבל ההודעה שלך ילדותית בטירוף.

האם אתה מבין שעד שההורה ה"נעל" שכח את הילד שלו, גם הוא כל פעם לא שכח אותו?

במקום להעלות הצעות נקמניות שברור שלא יעזרו לאף אחד מסיבות לוגיות הכי פשוטות בעולם (ע"ע עניין ההרתעה, או שגם אתה חושב שכלא יפחיד הורים יותר מאשר הרג הילדים שלהם- ואני מזמין אותך לשאול כל הורה שאתה מכיר מה הוא מעדיף ולגלות לבד את התשובה הברורה מאליה), אולי עדיף להעלות הצעות פרקטיות שיכולות למנוע את המקרה הבא?

השימוש שלך במילה רוצח רק מבהירה עד כמה אתה מוכן לעבור לדמגוגיה בשביל להעביר איזו פואנטה עלומה, שכן ברצח יש עניין של כוונה תחילה.

רשלנות - עם זה אני מסכים. אבל להכניס אדם לכלא לכל החיים על רשלנות שכזו לא באמת יקדם שום דבר מלבד את יצר הנקמה שלך של ארקו ושל שאר האנשים שחושבים שזה "פתרון", זה כן ימוטט עוד יותר משפחה מרוסקת בלאו הכי.

(למען הסר ספק: אין לי קשר/היכרות עם אף משפחה שכחנית כזו או אחרת, שלא ייראה כאילו אני מנסה לסנגר על מישהו)

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתה כנראה קראת את ההודעה שלי אבל עונה למישהוא אחר.

הצעות נקמניות? כלא? איפה קראת את כל זה בהודעה שלי???

אני בסה"כ אומר לא לפתור את זה ב"זה יכול לקרות לכל אחד" כי זה לא!!!

בקשר למילה רוצח, ברור שלרצח צריך סוג של כוונה ופה זה "סתם" הריגה ברשלנות, אבל רשלנות שכ"כ זועקת לשמיים, שאני מוכן לחטוא לאמת ולהדביק לו את הכינוי "רוצח".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טעות שלי, תחת השימוש שלך במילה רצח והקו האגרסיבי שייכתי אותך בטעות למחנה העונשין. מתנצל!

בכל מקרה, אני מנסה להבין -

למי זה כן קורה לטענתך? יש איזה חתך אוכלוסיה?

אולי הורים שפחות אוהבים את הילדים שלהם? או כאלו שפשוט פחות אכפת להם?

תחשוב על זה רגע.

תחשוב גם על השאלה מהפסקה הראשונה שלי.

או מכיוון אחר - מה בדיוק עוזר לתקוף אנשים שעברו את זה בקריאות "רוצח!" או "פושע!" וכו'?

האם לא יותר אפקטיבי לנסות לחשוב על דרכים למנוע את המקרה הבא?

מהעולם שלך: מי יותר חכם, המקצוען שפורק את נשקו בידיעה שהוא אלוף ולכן הסיכוי שמשהו יקרה אפסי, או זה שמשאיר מקום לספק אישי ופורק רק בחדר ריק בגלל שלמרות שברור לו שהוא פרק את הנשק ואין תחמושת זמינה - עדיין מעדיף להימנע מהמקרה המאוד לא סביר שהוא עשה טעות?

לצעוק "לי זה לא יקרה" זו הגישה הכי מסוכנת שיש, כי אם לך זה לא יקרה, אתה לא צריך fail safe. אם אתה לא משתמש בfail safe אתה מעלה את ההסתברות שזה יקרה לך, לא משנה כמה תספר לעצמך שזה לא משנה כלום.

פורסם (נערך)

אור, זה ביצה ותרנגולת, מי שמקפיד לפרוק נשק בחדר ריק יכול להגיד בהקשר של לפלוט כדור על מישהו "לי זה לא יקרה" - כי זה פשוט לא יקרה לו. ה FAIL SAFE פה הוא מאוד פשוט - הוא ההקפדה שהיא התוצר של המודעות.

עכשיו, בשביל להוציא ילד מהרכב לא צריך להיות מקצוען, אבל כנראה שצריך FAIL SAFE.

הבעיה ב FAIL SAFE בנושא ילדים במושב הוא שעצם ההסתמכות על ה FAIL SAFE (שמין הסתם יהיה בדמות פתרון טכנולוגי כלשהו) גורמת לסיכון - כי זה עלול לגרום להסתמכות יתר על המערכת, ומה קורה אם (למשל) החיישן משקל מתקלקל ?

בדיוק כמו שהיית אומר שיש מערכת שיודעת לזהות שנכנסת עם הנשק הביתה, ואז לא לאפשר כלל ירי, אבל מה קורה עם המערכת לא זיהתה שאתה בבית בגלל בעיה במערכת ?

הפתרון היחידי פה הוא מודעות (המודעות היא ה FAIL SAFE), בדיוק כמו עם נשק. הבעיה פה שתמיד תמיד יהיו כאלו שלא יקפידו, כי ככה זה (כמה ילדים בארה"ב נהרגים בגלל שלא מקפידים לשים נשק לפי הוראות ?).

לגבי המקרה הספציפי, נוראי, פשוט נוראי. יש לי בת בדיוק באותו גיל, קראתי על זה ונהיו לי דמעות בעיניים.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הפתרון עם הנעל הוא פשוט ואפקטיבי

זה מזכיר את הבעיה של כתיבה בחלל

האמריקאים השקיעו כמה מיליוני דולר וייצרו עט שיוכל לכתוב בחלל

הרוסים השתמשו לשם כך בעיפרון ב 10 סנט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...