Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליף לאיתוראן SAVE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מסתיימת לה שנה חינם של שירות איתוראן SAVE שקיבלתי בזמן שקניתי את הרכב ולא מתחשק לי להמשיך לשלם על שירות חודשי.

האם אפשר להחליף את האיתוראן במשהו ללא דמי מנוי חודשיים ושעונה על דרישות המיגון המינימליות למטרות ביטוח מקיף?

(יש גם קודנית ברכב)

תודה

פורסם

אני לא יודע לגבי תחליף, אבל אני כן רואה לנכון ליידע אותך שאם אתה לא מעוניין להמשיך בשירות, תיידע אותם ותבקש את הפסקת השירות, אחרת תקבל (כמוני) מכתב כחודשיים לאחר מכן שמודיע לך שאתה חייב להם כסף כי לא סיפקת פרטי תשלום מיד כשהסתיימה לה התקופה החינמית של שנה שלמה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

בייטי הנוכחית (ובפאביה האקסית) הדרישה של הביטוח הייתה איתוראן SAVE או קודנית + עלוקה 2 ניתוקים + כספת

כמה תעלה לך עלוקה וכספת אחרי התקנה? סביר להניח כמו שנתיים~שלוש של שירות איתוראן.

יש ביטוחים פחות מחמירים.. אני מבוטח אצל AIG דרך אלייד ביטוח. תבדוק מה הפוליסה שלך אומרת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

האמת, לא חשבתי להסתכל בפוליסה עד שאמרת

הנה מה שכתוב:

אימובילייזר מקורי+מערכת איתור זעירה מסוג SAVE\POINTER MAX

המחוברת למוקד מאוייש + יחידת ניתוק עלוקה הנשלטת על ידי לוח

מקשים.

זכור: מערכת האיתור חייבת להיות מחוברת למוקד האיתור.

אז בעצם מכריחים אותי לשלם לחברהמנוי חודשי?? :roll:

• תוכן חדש...