Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקרים.

אז ככה בבעלותי פולו 16V 100HP, באמת שאני אוהב את הנהיגה עליו מכיוון שאני חובב ידני.

אבל אני חייל והאוטו לא זז המון, אז חשבתי לקנות אוטו משפחתי שישמש גם את משפחתי.

חייב אוטומט, הדרישה שיהיה צורה מעניינת שיהיה לו קצת כוח, ולא שתיין גדול.

חשבתי על הונדה סיוויק שנת 2004-6, מאזדה לאנטיס 1800 2001-2.

תקציב עד 45000 גג.

חייב את עזרתכם.

פורסם

בתקציב כזה אני לא מבין למה לקחת רכבים כל כך ישנים.

הרכב שלך גם לא רבע ספורטיבי. סך הכול סופר מיני עם מנוע יחסית חזק, זה לא GTI.

בתקציב שלך אפשר למצוא מכוניות מליסינג משנתון הרבה יותר גבוהה מהסיביק ושלא נדבר על המאזדה, למה אתה מוכן לשלם כל כך הרבה כסף על רכב בן 11-12 שמתיישן ועוד מעט יצטרך אישור בלמים לפני טסט?

לא מבין את כל הישראלים שנוהרים על הונדות ישנות שעולות כמו רכבים נורמליים אחרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ליסינג לא, אבל רכב כמו סיביק שעבר כמה ידיים טובות ועברו קרוב ל10 שנים מיום העלייה שלו לכביש אתה מעדיף? שיקול מוזר, אבל שיהיה.

אני אבדוק לך מה רלוונטי יותר מאוחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בתקציב שלך נכנסות כל פליטות הליסינג (ואין משפחתיות שלא עברו בליסינג ואם יש הן נדירות כ"כ שצריך לחפש בפינצטה) מאזדה3, מיצובישי לאנסר, I30, קיא פורטה.

לגבי הבחירות שלך שהצעת השיקול שלך הזוי, בתקציב שלך אתה יכול לחפש רכבים משנתון 06 וצפונה, תלוי במה תבחר ומה יכולת המיקוח שלך, שים לב שעל מאזדה 3 הייתי מוותר כי 09 היא השנה האחרונה בה הרכב שווק ובימים אלה מושק הדור החדש שיתן איזה מכה קלה במחירוןש ל הרכב שגם ככה על הפרצוף.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אם אתה מחפש משפחתית עם פלפל ולא אכפת לך מבעיות אמינות אז הייתי פוזל לכיוון של אלפא רומיאו (147 או 156 אשר נכנסות לתקציב שלך).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ואם אכפת לך מאמינות, פוקוס 5 דלתות MK1 ידנית.

הוא כתב חייב אוטומט ואתה מציע לו ידני, באמת נורא חכם. :roll:

חוץ מזה, שאלפא רומיאו מטופלת ושמורה תראה אמינות טובה.

פורסם

זו אכן גרסה טובה של הפוקוס, אבל שוב - בתקציב הזה יש רכבים מודרניים יותר. עדיף כבר את הדור השני שנכנס בתקציב משנתון 2007. נראה שיש כמה אקזמפלרים לא רעים ביד 2. שווה לבדוק.

בנוסף, אני מאמין שניסאן אלמרה מהמודל האחרון שלה תכנס בתקציב, לטעמי רכב טוב בתקציב, ואפשר לקחת ברמת הגימור הגבוהה שיש לה אבזור לא רע לשנתון.

פורסם
היתרון בפוקוס הוא שהבחור לא יקריב הרבה (וכנראה אפילו ירוויח) מבחינת הנאה מנהיגה.

ברור שהוא ירוויח,הפוקוס הזו היא הרכב הכי זריז בקטגוריה. :roll:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

קודם כל, הנאה מנהיגה לא נמדדת (רק) ע"י תאוצות ומהירות.

שנית, הפוקוס 2.0 ממש לא נופלת גם בתחום הזה מהפולו שלו.

פורסם
קודם כל, הנאה מנהיגה לא נמדדת (רק) ע"י תאוצות ומהירות.

שנית, הפוקוס 2.0 ממש לא נופלת גם בתחום הזה מהפולו שלו.

דגמי ה2 ליטר נדירים.

ה1.6 עגלות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ה-2.0 לא כאלה נדירות. ה-1.6 הידניות הן הנדירות יחסית.

ה-1.6 האוטומטיות לא "עגלות" יותר מכל משפחתומטית מהתקופה.

ה-MK2 1.6 האוטומטיות, זה כבר סיפור אחר.

• תוכן חדש...