Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בשבוע שעבר יצאתי מאושר ליום מסלול בכוכב יאיר,אחת הסיבות ששמחתי במיוחד היא שאזכה לנצל את סט הצמיגים החדש שהקליאו קיבלה,רביעיית מישלין פיילוט ספורט 3.

מה שלא חשבתי שיקרה הוא שאחזור עם צמיג אחד שחוק לגמרי :shock:

מדובר בצמיג הקדמי שמאלי,הוא גם זה שספג את רוב העומס מכיוון שהמסלול ברובו היה בנוי מפניות ימינה,וגם מכיוון שאת רוב הפניות קלואי עברה עם הגלגל האחורי ימני באויר :-D

כמובן שצפויה שחיקה מוגברת בצמיג הקדמי שמאלי אבל מסיבה שלא ברורה לי השחיקה הגיעה ממש לאמצע הצמיג,חצי מכיתוב ה"מישלין" פשוט נעלם!

עלו לי לראש שתי סיבות:

-לחץ אויר גבוהה מדי [38 ברוב במקצים ו42 באחד מהם].

-בולם קדמי עייף [בכל זאת אני בחור גדול + + + +:oops: ].

תמונות:

שימו לב שהצמיג פשוט נמרח :-o

ejgk.jpg

אחרי יום המסלול-

tfgq.jpg

אשמח לאבחנות ויעוץ:arrow:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

מדובר בסה"כ ב30 דקות של נהיגה,לא נראה לי סביר שצמיג פשוט יהרס,היו שם עוד הרבה רכבים ובכולם הייתה שחיקה,באף אחד מהם הצמיג לא נהרס.

מה גם שעיקר הבעיה היא בכך שהשחיקה הגיעה לדפנות הצמיג,במצב תקין השחיקה לא אמורה לעבור את האזור שמיועד למגע עם הכביש.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

בולם היה הדבר הראשון שעלה לי לראש,איפה אפשר לבדוק מה באמת גורם לשחיקה בדפנות הצמיג?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אמרת שרביעיית הצמיגים הם חדשים. הניחוש שלי שבגלל שהצמיגים חדשים הם עוד לא הספיקו להתקשות ולהסתגל לחום האספלט הקיצוני(במיוחד על מסלולים) ולכן השחיקה הוגברה על הצמיג שעליו ישב רוב הלחץ בפניות.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

ובכל זאת האם תקין שהשחיקה תגיע לדפנות הצמיג?

היו שם רכבים שסבלו מהרבההה יותר תת היגוי ובכל זאת לא השמידו את הצמיגים.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תוכן חדש...