Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משקאות אנרגיה זה דבר מוזר. איכשהו, לכולם יש אותו ריח בדיוק כמו לממתק שהיה פעם - כמו טופי כזה, רק קשה ובטעם בלתי מזוהה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עזוב שנרדמת תוך שניות ספורות אחר כך, אבל השאלה היא למה? למה לשתות משקה אנרגיה, כשאתה מתעורר באמצע הלילה, ורוצה לחזור לישון אחר כך?

כשאני ניגש למקרר באמצע הלילה, אני מייחל למצוא שתייה שהיא לא מים. לא משנה מה, לא מים. למה? פשוט יותר טעים.

הפואנטה שלי הייתה, שמשקה האנרגיה כלל לא השפיע עליי. לא הרגשתי "קופצני" בכלל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כשאני ניגש למקרר באמצע הלילה, אני מייחל למצוא שתייה שהיא לא מים. לא משנה מה, לא מים. למה? פשוט יותר טעים.

הפואנטה שלי הייתה, שמשקה האנרגיה כלל לא השפיע עליי. לא הרגשתי "קופצני" בכלל.

איך אפשר לשתות משהו שהוא לא מים קרים כשאתה מתעורר צמא? אין דבר יותר מרווה מזה. אני לא מבין איך אנשים נמשכים לשטויות האלה של "מים בטעמים", הרגשת הרוויה ממים רגילים היא הטובה ביותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עניין של פינוק ותו לא. בהחלט הרגל מגונה, אבל לכל אחד מאיתנו יש אחד כזה.

אני בכלל לא מתחבר למים בטעמים ומעדיף מים רגילים על פניהם.

ג'וקר, אתה שותה משקאות אנרגיה/קפה על בסיס יומי? ואם כן, כמה בד"כ?

לא שותה קפה בכלל.

משקאות אנרגיה אני שותה פעם בחודשיים בערך. אני בהחלט מנסה להמנע, אבל לפעמים יש מבצעים בסופר של 4 ב-10 ואז הפיתוי הוא יותר מדי גדול.

באופן כללי, אני לא שותה משקאות עם סוכר, למעט האנרגיה. בהחלט יש לי בעיה עם צריכה מוגזמת של משקאות מוגזים (ללא סוכר), אשר נעמדת בארבעה בקבוקים בשבוע.

• תוכן חדש...