Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי סקר שוק לגבי מספר רכבים. רציתי לשאול דעות/הערות/ביקורות וכדומה..

1. דהייטסו סיריון:

א. אלבר - שנת 2011 , 13,000 ק"מ במחיר 66,000 ש"ח (נאמר לי על ידי נציג שלהם כי תהיה בעיית חלפים לעתיד

בעקבות חרם ערבי שייתכן ויקרה ולכן לא בטוח שכדאי.

ב. שלמה SIXT - שנת 2010, 79,000 ק"מ במבצע של 53,500 ש"ח (מהשכרה: 79,000 קמ"ש, 47,500 ש"ח!)

ג. אלדן - שנת 2009 , 82,000 ק"מ עם טסט לשנה(נכנס לטסט ב13.6). מחיר של 48,000 ₪(מהשכרה)

כמו כן טרח לציין שמכוני הבדיקה הם חיצוניים וזאת בניגוד לשלמה sixt. לא כזה היה ברור לי נושא המכון והמוסך

אבל זו לא הנקודה

שימו לב להבדלים בין אלדן ושלמה SIXT שנראים לי תמוהים ביותר..

2. מיקרה :

א. שלמה SIXT - שנת 2010 , 74,000 ק"מ במחיר מבצע של 55,000 ש"ח

ב. אלדן - שנת 2010, 57,000 ק"מ(מהשכרה) במחיר של 58,000 ש"ח

ג. AVIS - שנת 2010, 60,000 ק"מ במחיר של 60,000 ש"ח

מה דעתכם?

האם המובן מאליו שסיריון - שלמה SIXT ומיקרה מאלדן?

האם יש משמעות למכוני בדיקה/מוסכים..

האם יש לבדוק עוד דברים.

פורסם

חייב לקחת את הרכב לבדיקה נוספת שלך ולא לסמוך על בדיקה של חברות הליסינג, אפילו אם מדובר בבדיקה חיצונית.

תמצא לך כאן מכון ולך לבדוק http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=470759

לגבי סוג הרכב, הסיריון והמיקרה דיי דומות תבדוק טוב את שתיהן ותיקח את זו שיש לה הכי מעט ק״מ ושהבדיקה יצאה הכי ״נקיה״.תעלה לכאן את טופסי הבדיקות ונעזור לך.

פורסם

לא צפויה שום בעיה של חלקי חילוף לסיריון ואין שום קשר לחרם הערבי. הנציג של אלבר חירטט אותך, במילים פשוטות.

משלמה סיקסט לא הייתי ממליץ לך לקנות אף רכב. מדובר בחברת ליסינג שמתחזקת את הרכבים שלה בצורה מאוד לא קפדנית ובמוסכים שרק אללה יודע מי מפקח עליהם. תוציא עוד קצת כסף ותקנה מחברה שמכבדת את הרכבים שלה, כמו אלדן או אוויס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם שמתי לב נכון, הרי שיש פרסומות בטלוויזיה לניסאן מיקרה חדשה אצל היבואן 0 קמ' ב 70000 שח.

אלו כנראה הפרטים: ניסאן מיקרה, 2013 , יד 0 , 0 קמ', 70000שח.

עכשיו תחליט מה עדיף.

יש לבדוק את המבצע אצל היבואן

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זכור לי שמישהו כבר רשם פה לא מזמן על נציג של אלבר שלא ממליץ על סריון בגלל חרם ערבי..

מה הקטע הזה של אלבר? האם זו אותו נציג או שזו איזה שמועה שעוברת בין סוכני המכירות שם??

• תוכן חדש...