Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב עד כ55 אלף שקל !!!

עדיפות לסופר מיני ידני , אבל אפשר להתפשר על אוטומט.

המנוע צריך להיות מעל 1.6 , והרכב צריך להיות אמין ולצרוך לא הרבה דלק .

והשנתון הגבוהה ביותר שניתן למצוא ביד 2 .

*תודה לעוזרים חשוב לציין שזאת בקשת המלצה על רכב יד שנייה.

הרכב עומד לשמש אדם בן 60 שלא עומד להשתמש בו אמון.

אם זה עוזר הרכב הישן היה סיאט טולדו 1.6 1993 ידנית כמובן.

וכדי להמחיש כמה האדם לא נוסע אמון הוא נסע ב 22 שנה 160,000 שח , לכן עדיף ידנית בעל הרכב נסע 20 שנים בידני.

פורסם

לאדם שלא יסע המון (כך כותבים נכון :evil:) אפשר להסתפק ביונדאי I20/סוויפט/ספלאש ידניות.

אם רוצים הכי חדש- שווה לברר,האם עדיין יש מבצע על פיאט פנדה חדשה ב-54K ואם אין אז בטוח ששנתונים 2011-12 ניתן להשיג בתקציב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לאדם שלא יסע המון (כך כותבים נכון :evil:) אפשר להסתפק ביונדאי I20/סוויפט/ספלאש ידניות.

אם רוצים הכי חדש- שווה לברר,האם עדיין יש מבצע על פיאט פנדה חדשה ב-54K ואם אין אז בטוח ששנתונים 2011-12 ניתן להשיג בתקציב.

אין רכב אם מנוע מעל 1.6 שכן יכול לסחוב 5 איש ?

פורסם

רכב מעל מנוע 1600 כבר לא יהיה סופר מיני וחסכוני.

הI20 /הפנדה הכי מתאימות גם ל-3 מאחור אם כי היונדאי תהיה קצת צפופה יותר מאחור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יש לי רכב שיתאים לך בטרייד אין שולח בפרטי

אם הוא שולח לך שברולט אוואו תברח!!!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...