Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצליח למצוא מרסס מקציף למכונה שהעלות היא פחות מחצי עלות המכשיר.

בעקרון התקציב הוא עד 150, וכמובן כמה שפחות.

רצוי בארץ.

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=snow+foam+lavor&_sop=15

כל מחירי הפריטים נעים בין 30-50 לירות וזה ללא משלוח (עוד 15 לירות).

גם איביי האיטלקי לא הניב תוצאות.

האם ניתן להסב מקציף של קרצ'ר כדי שיעבוד עם LAVOR?

תודה

פורסם

מצטרף לבקשת פותח השרשור.

גם אם יש כאלה שיש להם מקציף מקורי של לבור, ויוכלו להראות איך הוא נראה ולשתף אם פועל טוב, זה יועיל מאוד!

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בבקשה, המכונת שטיפה היא Lavor STM160, את המיכל קיבלתי ביחד איתה, זה לא מיכל Snow Foam,

בקישור שהבאת יש מיכלים הרבה יותר איכותיים שמוציאים קצף שלג סמיך ולבן!

p3.jpg

p4.jpg

p22.jpg

פורסם

פעם ראיתי תמונות של מקציף כזה, אני לא מצליח להבין מה מתחבר למכונה.

האם גם עם שמפו יעודי להקצפה הוא נותן תוצאות לא משהו?

פורסם

לא ניסיתי שמפו ייעודי להקצפה, הוא מקציף בסדר גמור ומכסה את הרכב, אבל לא ברמת שלג..

הוא מתלבש על הפיה של המכונת שטיפה

פורסם

stillness6 אנא נמק, התמונות צולמו אצלי בבית בחניה בזמן שניקיתי את האלפא, מה הכוונה לא כמו אצלך? מבחינת הקצפה? יש לך את אותו המיכל בדיוק? יש לך את אותה המכונה?

המיכל לא מתלבש על האקדח, אלא על הראש שמוציא את המים בלחץ

השמפו שהשתמשתי בו בתמונות הוא של Sonax

פורסם

מקריאה שניה ושלישית, לא הבנתי בעצמי מה כתבתי שם.

התכוונתי לכתוב שאתה צודק בכך ששימוש במיכל שיש לך לא מוציא קצף שלג כמוצג בתמונות ובסרטונים.

גם לי יש את המיכל הזה (כמו שיש לך).

המכונה שיש לי היא LAVOR EXPRESS 120.

פורסם

גם אני קניתי מכונת שטיפה של לאבור בעצתו הטובה של עדי - תודה עדי! . אבל אני קניתי את הדגם היותר טוב שנקרא iclean

ומגיע עם מיכל סבון מובנה במכונה וע״י משיכה של ראש המניפה,הראש מפסיק להוציא לחץ,ומתחיל לשאוב סבון , זה לא באמת מוציא הרבה קצף אבל זה סבבה לגמרי,מהמכונה אני מאוד מרוצה יש לה גלגלת שמחוברת לצינור ואין צורך לחבר את הצינור כל פעם מחדש הלחץ שלה מעולה והראש טורבו נותן תוצאות מעולות!

לגבי מקציף שלג אני גם מעוניין לקנות את מה שפרסמת אבל זה באמת יקר...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

המיכל המקורי של LAVOR בחיים לא יוציא SNOWFOAM כמו שמוציאה עדשה אמיתית,ולכן גם לא יהיה יעיל כמוה.

העדשה מתחברת לאקדח של המכונת שטיפה,בבקבוק של העדשה שמים חומר ייעודי,בדרך כלל מהול במים,ויש ברז בחלק העליון של העדשה שאפשר לכוון את סמיכות הקצף.

פשוט מאד.

פורסם

ממש מדהים איך שתירגמת snow lance למילה עדשה lens. אני קורא את התשובה שלך ונקרע מצחוק.

אבל בעקרון אתה צודק האביזרים המקוריים של קרצר ולאוור לsnow foam לא שווים הרבה וצריך לקנות אביזר ייעודי שעולה כ45 פאונד.

פורסם
גם אני קניתי מכונת שטיפה של לאבור בעצתו הטובה של עדי - תודה עדי! . אבל אני קניתי את הדגם היותר טוב שנקרא iclean

ומגיע עם מיכל סבון מובנה במכונה וע״י משיכה של ראש המניפה,הראש מפסיק להוציא לחץ,ומתחיל לשאוב סבון , זה לא באמת מוציא הרבה קצף אבל זה סבבה לגמרי,מהמכונה אני מאוד מרוצה יש לה גלגלת שמחוברת לצינור ואין צורך לחבר את הצינור כל פעם מחדש הלחץ שלה מעולה והראש טורבו נותן תוצאות מעולות!

לגבי מקציף שלג אני גם מעוניין לקנות את מה שפרסמת אבל זה באמת יקר...

גם לי יש מכונה עם מיכל סבון "פנימי". זה על הפנים. והסבון נגמר שם ממש תוך שניות.

זה טוב לשימוש במברשת המצורפת. שמסתובבת ומוציאה קצף ביחד. אבל המהדרין בוודאי לא ישתמשו בה לשטיפת הרכב.

פורסם

לי יש את הלבור 160 עם מקציף מקורי שקניתי ממונזה , נותן קצף סמיך מאוד .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...