Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי מכרה את האוטו שלה ועכשיו בא לה ״להתפנק״.

לפני שנה כבר היא שמה עין על הולוסטר.

היא כבר מצאה רכב ורצתה מחר לנסוע לקנות ואז קראה כל מיני דברים באיזה פורום של ולוסטר.

אז מה אתם אומרים על הרכב?

מבחינת אחזקה.

צריכת דלק.

ביטוח.

ובכללי איך האוטו בשביל אישה בת 50 שרוצה ״להתפנק״?

היא נוסעת כל יום במקסימום 5 ק״מ ולפעמים בימי ראשון לעבודה שזה עוד 30 ק״מ + -.

היא התלהבה מכל הקטע של הגג הפנורמי והמערכת מולטימדיה וכו׳. וכמובן מהצורה של האוטו.

תודה.

פורסם

אני חושב שזה לא רכב מפנק מאובזר יחסית למחיר כן אבל לא מפנק. אם עניין התדמית חשוב לה אז אני חושב שזה קצת מגוחך לאישה בת 50 לנהוג ברכב כזה (אל תסכלו אותי -דעתי האישית בלבד). נראה לי שג'יפון כלשהוא דווקא יתאים הרבה יותר.

ובענייון הגג הפנורמי -זה פריט די מיותר בארץ חמה כמו שלנו. חלון בגג שנפתח זה כן אבל גג פנורמי -סתם חם.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני מסכים איתך שהיה עדיף שהיא תקנה רכב אחר אפילו ג׳וק.

אבל היא נדלקה על האוטו הזה וזה הבחירה שלה. פשוט בא לה פוזה וזה מה שקונה אותה. מערכת מולטימדיה, ריפודי עור, מפתח חכם וכו.

פורסם

בעיקרון זה הרכב שהמלצתי לאבא שלי (נכה בן 55) בעיקר מהסיבה שירגיש פחות נכה ויותר ספורטיבי. אחרי שיצא מהאישפוז אנחנו נסע לבדוק אותו

תגדיר למה הכוונה של אמא שלך להתפנק, מצד אחד יש את מה שקוקה כתב ואז עדיף ג'יפון, מצד שני אם היא רוצה תחושה יותר צעירה זה משהו אחר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

היא מחפשת אוטו שייתן לה לוק ספורטיבי ולא זקן.

ספציפית היא נדלקה על הולוסטר כבר לפני שנה.

אין פה לחפש רכב אחר.

אני שואל, איך הרכב הזה?

פורסם
אם היא תרצה להסיע את הסבתא במושב האחורי היא תוכל לעצור רק ליד מדרכה ימנית...

:-D :-D :-D :-D

אני כבר שעה צוחק ומתקשה להסביר לאשתי למה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
לא מעט נכים קונים ג'יפונים בגלל קלות הכניסה לרכב והיציאה ממנו.

ולוסטר...???

לאבא שלי אין רגל ימין, הוא לא יכול להכנס לרכב גבוה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אם המושב נמוך מדי תהיה לו בעיה לצאת מהרכב.

בחלק מהג'יפונים המושבים אינם גבוהים כמו ברכבי שטח, וחברים שלי, הנעזרים בקביים, קנו בעבר כלי רכב כאלה (סובארו פורסטר והונדה CRV דור ראשון, למשל).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

בדקנו את הנושא עם יונדאי i35 ודווקא היה בסדר, אבא שלי אדם לא גבוה. CX5 למשל היה בלתי אפשרי בשבילו

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

צריך לחפש בסבלנות.

על פניו נראה לי שלא רק המושב צריך לא להיות נמוך, אלא גם גג הרכב, כדי לא לגרום לאביך להתכופף בכניסה לרכב (זה בעייתי גם לאנשים שאינם נכים).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
צריך לחפש בסבלנות.

על פניו נראה לי שלא רק המושב צריך לא להיות נמוך, אלא גם גג הרכב, כדי לא לגרום לאביך להתכופף בכניסה לרכב (זה בעייתי גם לאנשים שאינם נכים).

זה חלק מהדברים שנבדוק

אני לא רוצה להפריע לדיון המקורי של עומרי888, בקרוב ארכז רשימה של דרישות סופיות (כשאבא שלי ישתחרר מהבית חולים) ואני אשמח ליעוץ

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

להתפנק מאיזו סיבה.

אם להתפנק מהאבזור אז זה לא ולוסטר, אם להתפנק מהמנוע זה לא ולסטר אם להתפנק מהנוחות אז גם לא ולוסטר.

לעשות פוזות על השכנים שעדיין לא קלטו את הסמל של הרכב זה כן ולוסטר.

גם דלת חסרה מאחור זה לא ממש פינוק.:-D

לעניין הגג הפנורמי לא רק שאין צורך בימי השמש החמים הוא הופך לסיוט נוראי אם מדובר בסאן רוף נפתח חשמלי אז גם כן לרוב אני בלאון פותח אותו פעם בעונה בקיצור חבל על ה7 אלף ששילמתי עליו.

פורסם
להתפנק מאיזו סיבה.

אם להתפנק מהאבזור אז זה לא ולוסטר, אם להתפנק מהמנוע זה לא ולסטר אם להתפנק מהנוחות אז גם לא ולוסטר.

לעשות פוזות על השכנים שעדיין לא קלטו את הסמל של הרכב זה כן ולוסטר.

גם דלת חסרה מאחור זה לא ממש פינוק.:-D

לעניין הגג הפנורמי לא רק שאין צורך בימי השמש החמים הוא הופך לסיוט נוראי אם מדובר בסאן רוף נפתח חשמלי אז גם כן לרוב אני בלאון פותח אותו פעם בעונה בקיצור חבל על ה7 אלף ששילמתי עליו.

אם כל זה לא להתפנק מהולוסטר אז תן לי דוגמא לרכב שכן.

אמא שלי נוהגת כל יום גג 5 ק״מ, והיא נסעה כבר בולוסטר והיה לה נוח וסבבה. היא התלהבה מהרכב ומהאיבזור שלו.

אני לא מחפש פה המלצה לרכב אחר, אני שואל איך הרכב בהתאם לשימוש והדרישות של אמא שלי.

וכמובן איך הוא מבחינת אמינות, דלק, תחזוקה וכו.

• תוכן חדש...