Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"וכמובן איך הוא מבחינת אמינות, דלק, תחזוקה וכו."

כמו כל משפחתית יפנית/קוריאנית אוטומטית על הכביש. זה סה"כ רכב משפחתי בעיצוב שונה שחסכו עליו התקנה של דלת נוספת.

אם הולוסטר עושה לה את זה וגורמת לה להרגיש טוב לכו על זה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יא חביבי. אמא שלך סגורה על הגיילוסטר.

מה אתה רוצה מאיתנו? שנגיד לא? זה לא עוזר.

שתתחדש.

פורסם

בלה בלה בלה, כמה מגיבים כאן סתם באוויר. נכון בסך הכל I30 שחסכו עליה דלת, WHATEVER, מה שתגיד.

פינוקים? נכון, לא וולוסטר, כי ממש חסר שם: בדגם האליט - הנעה ללא מפתח, ריפודי עור, גג פנורמי שהוא גם סאנרוף גדול, מראות מתקפלות בלחיצה, מחזיק משקפי שמש, מפשיר מראות, חיישני רוורס + מצלמה אחורית, BT, שליטה מההגה כמובן, מחשב דרך מפורט, מסך מולטימדיה 7", בקרת אקלים ועוד כמה ששכחתי. צודקים, סתם, לא מפנק בכלל. אבל היי, מה אני יודע, בסך הכל יש לי אחת בחניה.

אמינות - אצלי כשנה, טיפולים שוטפים בלבד, למעט החלפת הגה עור שהעור התקלף בו + בדיקה לגג הפנורמי (ריקול של היצרן לבדיקה בלבד, הגג תקין :wink: ).

עלויות כמו משפחתיות אחרות, 550 טיפול ראשון, 750 שני (אצלי החלפתי גם רפידות קדמיות אבל זה לא כלול בטיפול השגרתי, אני הוספתי זאת).

לגבי הגג הפנורמי, יש כמובן וילון שחוסם 100% את השמש (אטום לגמרי) + הגג עצמו מושחר מלכתחילה.

אגב, איך סבתא נכנסת במגאן RS? מממ... SAME SAME.

למען האמת, היא יותר נוחה לי מהמאזדה2 שהייתה לי, המושבים הרבה יותר נוחים (ובכללי תנוחת הנהיגה מעולה). מה שכן הרכב דיי "נשבר" על מהמורות ובורות. הכניסה קצת לא נוחה לרכב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב התלהבתי בזמנו מהרכב ועשיתי נסיעות מבחן , רכב קטן וצפוף ולא סבלתי את ההגה הקל והמנותק שלו.

אולי רכב יפה אבל בטח ובטח לא אהבתי לנהוג בו , אני נוהג ב 206CC ונהנה הרבה יותר ...

בלי קשר יש רנו קליאו חדשה , תבדוק גם אותה .. אין לי מושג איך הנסיעה אבל הרכב כנראה חסכוני בדלק , זול יותר , וחוויה לעיינים להכנס אליו. אחריו יצא הרנו קפטור גם רכב מדהים

פורסם
יא חביבי. אמא שלך סגורה על הגיילוסטר.

מה אתה רוצה מאיתנו? שנגיד לא? זה לא עוזר.

שתתחדש.

אתה לא מבין את הנקודה שלי.

היא סגורה, אבל אם עכשיו תגידו שהאוטו שותה 1ל7 ויש לו בעיות אמינות מטורפות אז מן הסתם היא תחפש אוטו אחר.

היא סגורה עליו אבל פה אני שואל איך האוטו.

פורסם
בלה בלה בלה, כמה מגיבים כאן סתם באוויר. נכון בסך הכל I30 שחסכו עליה דלת, WHATEVER, מה שתגיד.

פינוקים? נכון, לא וולוסטר, כי ממש חסר שם: בדגם האליט - הנעה ללא מפתח, ריפודי עור, גג פנורמי שהוא גם סאנרוף גדול, מראות מתקפלות בלחיצה, מחזיק משקפי שמש, מפשיר מראות, חיישני רוורס + מצלמה אחורית, BT, שליטה מההגה כמובן, מחשב דרך מפורט, מסך מולטימדיה 7", בקרת אקלים ועוד כמה ששכחתי. צודקים, סתם, לא מפנק בכלל. אבל היי, מה אני יודע, בסך הכל יש לי אחת בחניה.

אמינות - אצלי כשנה, טיפולים שוטפים בלבד, למעט החלפת הגה עור שהעור התקלף בו + בדיקה לגג הפנורמי (ריקול של היצרן לבדיקה בלבד, הגג תקין :wink: ).

עלויות כמו משפחתיות אחרות, 550 טיפול ראשון, 750 שני (אצלי החלפתי גם רפידות קדמיות אבל זה לא כלול בטיפול השגרתי, אני הוספתי זאת).

לגבי הגג הפנורמי, יש כמובן וילון שחוסם 100% את השמש (אטום לגמרי) + הגג עצמו מושחר מלכתחילה.

אגב, איך סבתא נכנסת במגאן RS? מממ... SAME SAME.

למען האמת, היא יותר נוחה לי מהמאזדה2 שהייתה לי, המושבים הרבה יותר נוחים (ובכללי תנוחת הנהיגה מעולה). מה שכן הרכב דיי "נשבר" על מהמורות ובורות. הכניסה קצת לא נוחה לרכב.

הכל נכון אבל כל האבזור הזה כבר קיים פחות או יותר ברוב מכוניות בדגמים המאובזרים ככה שאבזור זה לא הבעיה.

יפניות וקוראיניות בגרסאות העממיות לא נוחות כל כך נוחות זה בדרך כלל בסיטרואן .

הרכב שלפי דעתי הכי מתאים לה זה סיטרואן DS3 או DS4 מאובזר נוח יפה מרשים עם מנוע טוב בקיצור מושלם לסבתא או לאמא ואפילו לאבא.

אם היתי בעל ולוסטר לא היתי רוצה לפגוש אשה זקנה לידי ברמזור אם אותו רכב .

פורסם

לא חשבתי על הדיאס שלוש, אופציה מאוד מעניינת בדגם האוטומט (בשבילה כמובן, לדעתי רק ידני ברכב הזה).

אני אבדוק מה מצב השוק ביד 2.

פורסם

דווקא "אנדרדוגס" כמו יונדאי הם המותגים שיפצו על נחיתות המותג בעזרת אבזור שופע - אני מסכים לחלוטין עם שומאכר בנוגע לאבזור.

תבדקו גם את רשימת האבזור של סיטרואן C4 למשל.

אבל אני לא חושב שזה הרכב הנכון לאשה בת 50 - כמו ששומאכר ציין - זה רכב שמכוייל לספורטיביות והוא נוטה לכוון הנוקשה על הכביש.

אם להתפנק בעיניי - רנו לאטיטוד למשל - במחיר הזה אני חושב שזה אחד הרכבים הבודדים שנותנים לך כסא עם זכרונות ומסאג'ר למשל - שלא לדבר על הנוחות של הרכב וצריכת דלק נהדרת.

אבל שוב, האמא נעולה על הרכב - אז לפחות שתעשה נסיעת מבחן עליו ובעיקר על כביש משובש או לפחות - שתעשה את הנהיגה שלה למכולת עליו ולעבודה ותראה איך זה מסתדר לה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במקום לאטיטיוד הייתי מעדיף לקנות רכב אחר וכורסאת מסאז'ים ב-10K.

בקשר לילוסטר - כמו שכבר הסבירו לך כולם, זוהי סה"כ מכונית משפחתית עם עיצוב ספורטיבי.

אז כמובן שהעיצוב זוהי הנקודה הכי חזקה שלה, אבל על מזבח העיצוב נעשו כמה פשרות -

1. הכניסה והיציאה מהרכב פחות נוחות מרכב משפחתי אחר (לדוגמא I35) - אין דלת אחורית בצד אחד והרכב מעט נמוך יותר - בעייתי לאנשים מבוגרים.

2. הרכב מרגיש מבפנים קצת צפוף (לעומת I30/35 לדוגמא).

3. עוד דבר שהוא קצת סובייקטיבי - הרכב היה לי לא נוח במיוחד בנסיעה והמנוע שלו למרות ההצהרה על 140 סוסים מרגיש מעט חלש. לא יודע מה המצב בדגם הטורבו.

הרכב מאובזר מאוד בגרסה היקרה - בשאר הגרסאות האיבזור סטנדרטי - הכי טוב לקחת את אמא שלך לעשות נסיעת מבחן על אחת. אבל נסיעת מבחן רצינית - של כשעה - בה היא תיסע בעיר, בינעירוני, תחנה את הרכב, תיכנס ותצא ממנו ותראה איך היא מסתדרת איתו - אם הכל בסדר וזה הרכב שהיא רוצה - תתחדשו. אם תהיה בעיה היא כבר תבין לבד.

פורסם

לא הבנתי למה חשובה צריכת הדלק אם היא נוסעת כ-5 ק"מ ביום.

בחישוב מהיר, עם 6 פעמים בשבוע היא נוסעת 5 ק"מ ופעם אחת 35 אזי בשבוע היא תעשה 65 ק"מ.

נניח שבחודש יש 4 שבועות, אז יצא לה 260 ק"מ. ניתן לה קצת סיבובי דאווינים ונגיד שהיא עושה 400 ק"מ בחודש. זה מיכל דלק אחד של רכב "ממוצע".

אם הוא קצת יותר זללן או קצת פחות, ההבדל יהיה מינורי בכסף כל עוד מדובר בקילומטרז' נמוך. נניח שההבדל אפילו פי 2. בדקתי בין 1/7 ו-1/14 והגעתי למסקנה שההפרש עומד על כ-200 ש"ח (זה לא המצב בפועל). בשביל חלק מהאנשים זה עדיין שווה בשביל רכב "מהחלומות".

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...