Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שבוע באחת התחנות רכבת במרכז הארץ גנבו לחברה שלי את האייפון 5 מהתיק!

ככל הנראה הגנב תיצפת עליה בזמן שהיא דיברה בו ושם לב איפה היא שמה אותו תרם העליה לרכבת וברגע העלייה הוא ניצל את ההמולה דחף אותה הכניס את היד לתיק וגנב את המכשיר.

היא מזועזעת עד עכשיו ומסרבת להתקרב לתחנה הזאת (שנינו עובדים במרכז הארץ ונוסעים ברכבת על בסיס יומי). על המכשיר היו תמונות ועוד מידע רגיש. המכשיר היה חדש ולא הייתה לי הזדמנות לשים אליו אבטחה.

פנינו למנהל התחנה ופרט להציע לנו לקבל את תצלומי האבטחה הוא לא כולכך הצליח לעזור לנו.

האם ניתן לעשות משהו בנידון?

אין איזה אחריות שחלה על הרכבת במקרים כאלו?

פורסם

יש לרכבת אחריות מורחבת, כולל מכשיר חדש מהקופסה, שחזור מגיבוי ענן מיוחד לרכבת, הסעה הלוך חזור מהבית עד החנות ופיצוי על עוגמת נפש.

בנוסף, האייפון החדש יוכל לקבל נסיעות חינם לכל חייו כפיצוי וכן שירות בייביסיטר צמוד מהקונדוקטור הקרוב למקום מגוריכם.

נסה ותיהנה.

פורסם

כייסים עובדים במקומות צפופים. צריך להביא זאת בחשבון, ואת המכשיר והארנק להחזיק תמיד במקום מאובטח, כלומר בתא הצמוד לגוף, ורצוי לחבק את התיק ביד.

הרכבת לא יכולה להיות אחרית לפעילות של עבריינים בתחנות או בקרונות, והצעת מנהל התחנה לתת את צילומי האבטחה (ואולי גם להעבירם למשטרה) יותר מהוגנת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באתו היום כייסו עוד 4 נוסעים נוספים באותה התחנה.

כנראה צריך להעביר אותה קורס הישרדות מזורז ברחובות העמוסים בברצלונה.

פורסם

לאשתי כייסו פעם טלפון בחיםפה. הטמבל שכייס את המכשיר גנב מכשיר שהיה מיושן לגמרי, ואפילו לא הוציא שיחה אחת (גילינו את הגניבה באיחור של יום).

את הלקח האמיתי אשתי למדה בפראג, וכאשר נסענו לברצלונה היא כבר היתה מסודרת כראוי. גמשך שבוע פתחו לה את התיק 5 פעמים, אבל לא מצאו דבר. הצטערתי שלא מילאתי את התיק בשבבי פיירקס שהיו מוציאים את הכייס מתפקוד לכמה חודשים. ד"א - המכוייס הראשון שבו נתקלתי בברצלונה יצא משדה התעופה בלי ארנק - אין גבול לחוצפה של הכייסים, ומלמד שאת הדרכונים וכרטיסי הרשאי צריך להכניס לחגורת הבטן מיד אחרי מעבר ביקורת הגבולות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אייפונים ושאר מכשירים יקרים מאוד- לא להכניס לשום כיס בלי ריצ'רץ' או משהו כזה. בטח שלא לתיק.

מקום עמוס שנדחפים בו אנשים?

תיק לקדמת הגוף ולא על הגב.

לצערי עם גל המסתננים מסודן ואריתראה, התופעה של כייסות עברה פה התפוצצות והיקפה גדל פי 10 ויותר. לפני כמה שנים להיתקל פה בכייס היה די נדיר.

פורסם
יש לרכבת אחריות מורחבת, כולל מכשיר חדש מהקופסה, שחזור מגיבוי ענן מיוחד לרכבת, הסעה הלוך חזור מהבית עד החנות ופיצוי על עוגמת נפש.

בנוסף, האייפון החדש יוכל לקבל נסיעות חינם לכל חייו כפיצוי וכן שירות בייביסיטר צמוד מהקונדוקטור הקרוב למקום מגוריכם.

נסה ותיהנה.

+1 :-P

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

חברים מה שקורה פה במדינה בנושא הגניבות זה פשוט גועל נפש !!!!!!!

לפני כשבוע אני חוזר מהעבודה לפני נוסע קטנוע ושני בחורים עליו .

פתאום עובר אדם בן 40-50 ומדבר בטלפון ואז הבחורים שאותו כאילו ״ איך מגיעים ל.....״

ואז הופ נגנב הטלפון מהיד של האדון והם המשיכו ואפילו לא בנסיעה מהירה כאילו כלום.

ניסיתי לרשום את המספר אבל הוא היה מקופל

תאמינו לי כאב לב לראות את האדם עם פנים נפולות פשוט כאב לב !!!!!

ועכשיו אני אשאל אותכם על מה אנשים מלכלכים את הידיים על אייפון /גלאקסי מסריח ששווה 1000-2500 שקל

לא מבין את האנשים תאמינו לי ......

הכול יהיה בסדר

• תוכן חדש...