Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פרימיום ב-80000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארה״ב המאליבו הוא רכב שני למשפחה בד״כ לאישה (210 כ״ס לאישה:lol: ) אבל גם פורש קאיין תוכנן כרכב לאישה שבעלה נוסע על קאררה

לגבי הרכב ב80,000, הייתי הולך על סקודה סופרב משנת 2009 מנוע 1800tsi חסכוני וחזק

הרכב מפואר ומאובזר בכל מה שאתה מחפש

לגבי עלויות אחזקה בסקודה הם יחסית זולות

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

הבן אדם מחפש משפחתית עם קצת פינוקים, לא אוניות. הוא אמר את זה וממשיכים פה לדחוף לו נושאות מטוסים :shock:

תוסיף לך לרשימה גם פוקוס 2 ליטר. הכי מאובזרת בחבורה, מגיעה ברמת גימור Ghia שכוללת הרבה פינוקים, מעבר למה שביקשת בהתחלה. רכב אמין מאוד ויחסית חסכוני. לאמא שלי יש אחת מ2008. רוב הנסיעות שלה עירוניות והצריכה הממוצעת עומדת על 1ל9.

פורסם
לא הייתי מגדיר את המאליבו כפרימיום אף על פי שהייצרן בהחלט כיוון לסגמט הזה.

לגבי המזדה 3 ספיריט,חוץ ממנוע 2.0 אין שם שום דבר פרימיום,דווקא בתקציב שלך ניתן לרכוש מספר דברים מעניינים.

איזה למשל?

פורסם

AUDI A3 SPOTRBACK

מהשנים08 אולי גם מתחילת 09

גם אני הייתי בסיפור הזה רק פחות 10 K בתקציב (לא כולל ביטוחים וכו..) אחרי כמה חודשים טובים על יד 2 נפלתי על A3 TFSI 1.8 ... נהנה מאוד מהרכב חזק מאוד (סביבות 7 שניות ל100) מפנק מאוד נפלתי על אחת עם חבילת שארפ (מושבי אלקנטרה מחערכת אודי קונצרט עם קומפוננטים BOSE סאן רוף גחמור גלוס ועור הפוך וכו..)

סורי על החפירה אבל אולי שווה לחפש אחת .. צריכת דלק ממוצעת שיוצא לי עם הרכב (70 אחוז עירוני 30 בינעירוני )

1:11-12

פורסם

בראבו 2012 הדגם המפואר. יתן לך יותר מכל מה שהציעו לך פה.

שווה בדיקה. וזה גם חסכוני עם טורבו קטן שעושה חיוך גדול.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

הייתה כזאת לשכן שלי. רכב נחמד ומאובזר סה"כ לדעתי אבל לא ממש מפנק.

הם החליפו ל-A3 ספורטבק כמו שאמרו לך פה בגלל שהיונדאי הרגישה לא מספיק איכותית.

למה לא AUDI? בתקציב שלך נראת לי אפשרות טובה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...