Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כל הזמן שומע על דירות להשכרה באיזור קיסריה-נאות גולף או השכונה המקבילה בגבעת אולגה - במחירים עממיים (3000+-),

אז חיפשתי ברשת ולא מצאתי משהו שמתקרב אפילו לכיוון.. האם אני מפספס משהו? מישהו מכיר את האיזורים המדוברים ויכול לשפוך קצת אור?

פורסם

אלו אזורים שיחסית יקרים, אז זה די הגיוני.

איזה גודל של דירה/בית אתה מחפש?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אלו אזורים שיחסית יקרים, אז זה די הגיוני.

איזה גודל של דירה/בית אתה מחפש?

דירת סטודיו / חדר שינה אחד וסלון.. סביב ה-40+ מטר

איזורים לא זולים אבל מכיר ממקור ראשון מישהו ששוכר דירה כזו בכ-3000 ש"ח לחודש,

בעוד שאני מצאתי מחירים של 150-300 דולר ללילה..

פורסם

אני מניח שבקיסריה את מה שתרוויח על השכ"ד תפסיד בריבית על הארנונה.

סביר יותר להניח שבאור עקיבא ואורות הסמוכות תמצא הצעות כאלה, אבל שם האוכלוסיה היא לא בדיוק כמו בשכונת הגולף.

פורסם
אני מניח שבקיסריה את מה שתרוויח על השכ"ד תפסיד בריבית על הארנונה.

סביר יותר להניח שבאור עקיבא ואורות הסמוכות תמצא הצעות כאלה, אבל שם האוכלוסיה היא לא בדיוק כמו בשכונת הגולף.

אמת. אני גר באיזור כיום באיזור ומכיר את רוב הטיפוסים...לכן אני מחפש שכונה סגורה עם חוף ים וחדר כושר צמודים.

אגב ארנונה על דירת 40 מ' לא תיהיה כזאת נוראית לדעתי, אפילו בקיסריה

פורסם
דווקא ארונה בסביון ממה שקראתי פעם, היא בין הנמוכות.

הנמוכה ביותר בארץ, אבל זה מקרה בודד ולא מייצג.

הם פשוט מחלקים ביניהם כמה מעבודות התשתית והשירותים כך שכל התושבים משתתפים בביצוע.

זה המודל האדמיניסטרטיבי שלהם.

• תוכן חדש...