Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נתן את הקונטרה לזה רגע, למרות שזה חקוק בדיברות התכניתן, ברור לך שגם כל חבר סגל של בסמ"ח \ ממר"ם \ בה"ד 7 העתיק במהלך הקורס גם כן, כן? העניין הוא רק את מי תפסו ואת מי לא :-P

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתיכון פשוט לא הצלחתי לארגן שום חומר. כתב היד שלי מזעזע, ברמה ש 15% ממנו אני לא מבין בעצמי, והסדר לא קיים. תמיד המקצועות התערבבו לי בכל המחברות, עד שלקחתי מחברת אוניבאסאלית של כל המקצועות. זה לא היה רעיון מבריק. אח"כ עברתי ללפטופ, וגם שם הכל היה מבולגן. מה שכן, עצם הכתיבה עצמה חרטה את מה שנכתב בזכרון שלי, כך שבד"כ לא הייתי צריך בכלל לקרוא את זה פעם שניה. מה שמעניין זה שכשכתבתי בלפטופ - התוצאה הייתה זהה. כנראה שהמוח שלי כבר מורגל אליו מאוד.

בכל מקרה, מרוב הבלאגן שלי לפעמים הייתי מאבד הרבה חומר, וצילמתי דפים מאחרים. אנשים סיכמו בצורה מזעזעת והתבטאו ברמה של ילד בכיתה ח'.

מה שרלוונטי זה, כשביקשתי חומר נתנו לי אותו, וכשביקשו לי שאשלח להם חומר מהלפטופ במייל שלחתי להם, וזהו. זה לא חייב להיות חד כיווני.

אוסיף עוד משהו: לפותח השרשור, אם פעם תהיה חולה או ייחסר לך חומר מסיבה כלשהי, ומישהו לא יהיה מעוניין לתת לך להעתיק סיכומים שלו - זה כבר לא תקין, ולא הייתי נותן לו לקרוא פסיק מהסיכום שלי.

.Your average Notepad

פורסם

דריש, תביא לעצמך איזו כאפה. חזקה, ככה, מכל הלב.

כאב? יופי, מוקדש ממני...

הייתי סטודנט כ-9 שנים, מאלה שמעתיקים מהם ומצלמים מהם ושואלים מהם ומה לא.

מעולם לא הפריע לי, רק למדתי מזה יותר (כשאתה מסביר, אתה מבין יותר).

נודניקים יש בכל מקום, וידידנו גיא צריך ללמוד לסנן באופן כללי, בחיים,

ולא רק בלימודים. פשוט, כל כך פשוט.

היום יש דרופבוקס, לא היה בזמני (חטיאר), תסדרו אחראי כיתתי/שכבתי

שיעלה לשם את הסיכומים (היום גם צילום מפלאפון טוב) ושלום על ישראל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס, אני חושב שזה תלוי מאד במקצוע הנלמד ובכללי הפקולטה.

אתמול שוחחתי על הנושא עם ידידה שלומדת משפטים באונ' ת"א,

המדיניות הנהוגה שם בתחום זה בכלל תישמע לך כמו מדע בדיוני.

פורסם
בוא נתן את הקונטרה לזה רגע, למרות שזה חקוק בדיברות התכניתן, ברור לך שגם כל חבר סגל של בסמ"ח \ ממר"ם \ בה"ד 7 העתיק במהלך הקורס גם כן, כן? העניין הוא רק את מי תפסו ואת מי לא :-P

בוודאי שברור לי.

ברור לי גם שהם יודעים מי מעתיק ומי לא, השאלה היא רק את מי תופסים על חם.

למעט מקרים נדירים כמו שאמרתי, העונש על כך הוא סילוק מהקורס ולפעמים מניעה לחזור לקורס הבא (שזה עונש בפני עצמו לחכות עוד חצי שנה).

השאלה היא בשביל מי אתה מוכן להסתכן, זה הכל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה שאני הייתי עושה זה כותב על כל עמוד "סוכם על ידי יוסי פרנקוס. להתייעצות (בתשלום) נא לפנות למספר XXXXXXXX"

סבבה לתת את החומר ואני לגמרי בעד זה.

אבל צריך לזכור שהם לא אמורים להתעלק עליך.

ידע ניתן בחינם.

שירותים הם בתשלום.

פורסם
בוודאי שברור לי.

ברור לי גם שהם יודעים מי מעתיק ומי לא, השאלה היא רק את מי תופסים על חם.

למעט מקרים נדירים כמו שאמרתי, העונש על כך הוא סילוק מהקורס ולפעמים מניעה לחזור לקורס הבא (שזה עונש בפני עצמו לחכות עוד חצי שנה).

השאלה היא בשביל מי אתה מוכן להסתכן, זה הכל

ד"א, לא יודע מתי עשית את הקורס. בתקופתי בכלל היה אסור לנו לדבר בכיתות המחשבים השונות, ומי שהיה נתפס היה נשפט כאילו העתיק. איזה כמה שנים אחרי הם שינו את הגישה, והיום, עד כמה שאני יודע, מותר "להתיע". הם יודעים מי מעתיק, אבל הם גם יודעים מי גרוע ומי לא, בלי קשר להעתקות.

פורסם

Derish , עוד דוגמא למה זה יכול להשתלם

היום בבוקר נפתחה הרשמה לסמסטר קיץ , (קורסי אנגלית ותשתית) , קמתי בבוקר מוקדם ותפסתי 3 קורסים (אני אמור לעשות 4 עד סוף התואר) , ועכשיו אני משחרר קורס אחד למישהי שאני מצלם ממנה כל השנה.

בקיצור , שלח את החומר , אל תעזור בטלפון (הכוונה ל STIO) , ואל תסגור דלתות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
ד"א, לא יודע מתי עשית את הקורס. בתקופתי בכלל היה אסור לנו לדבר בכיתות המחשבים השונות, ומי שהיה נתפס היה נשפט כאילו העתיק. איזה כמה שנים אחרי הם שינו את הגישה, והיום, עד כמה שאני יודע, מותר "להתיע". הם יודעים מי מעתיק, אבל הם גם יודעים מי גרוע ומי לא, בלי קשר להעתקות.

עשיתי את הקורס כטכ"מ ירוק ב-2008-2009

גם אצלנו היה אסור לדבר בכיתה בזמן תרגילים או מבחנים אלא אם כן הוגדר אחרת

היום מותר לעשות מה?

בוודאי שהם יודעים מי גרוע ומי לא, ומי מעתיק ומי לא

מה שחסר להם לרוב זה ממי אותו חניך/כה העתיק כדי להעלות למשפט

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עשיתי ב2003, ודווקא שמעתי מחבר'ה שהגיעו אלינו ב2006-2007 שזה שונה. אולי לא הבנתי אותם נכון. לפי מה שהבנתי בשלב מסויים איפשרו פשוט לדבר בכיתות בערך בכל מצב.

בכל מקרה, במהלך התואר למדו איתי אנשים שהיו הרבה יותר זרקנים מזה, לא עשו כלום במשך כל ה3-4 שנים, והעתיקו כל מה שרק יכלו. במקום מסויים כמובן שזה מעצבן, בעיקר שזה גם חורג והבן אדם מגיש כתרגילי בית רק מה שהעתיק \ מצא באינטרנט.

אבל כל עוד זה סתם סיכומים, לא רואה סיבה למה לא לחלוק.

פורסם

הייתי סטודנט כ-9 שנים, מאלה שמעתיקים מהם ומצלמים מהם ושואלים מהם ומה לא.

מעולם לא הפריע לי, רק למדתי מזה יותר (כשאתה מסביר, אתה מבין יותר).

נודניקים יש בכל מקום, וידידנו גיא צריך ללמוד לסנן באופן כללי, בחיים,

ולא רק בלימודים. פשוט, כל כך פשוט.

היום יש דרופבוקס, לא היה בזמני (חטיאר), תסדרו אחראי כיתתי/שכבתי

שיעלה לשם את הסיכומים (היום גם צילום מפלאפון טוב) ושלום על ישראל.

:mm_yeah:

סיכום טוב של כל הנושא הזה, תרתי משמע :), אפשר לצלם ?

בד"כ לכל סטודנט יש חברה קרובים יותר וכאלו שקרובים פחות... איך הגעת למצב שאנשים מתקשרים אליך בתדירות כזאת ?!

תתן למי שאתה רוצה, מי שחבר\ידיד\ידידה\יזיזה יקבל (או תקבל :-D) ומי שלא עושה לך טוב בלב לתת לו אל תתן לו.

AS SIMPLE AS THAT.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מניסיון של שני תארים ומכתיבת סיכומים מתמדת למדתי כמה דברים:

אם הקלדתי סיכום בנייד - אין לי שום בעיה לשלוח אותו לכל העולם ואחותו - אני שולחת את לחמי על פני המים וביום שאני אצטרך משהו אני יודעת שאני גם אקבל אותו. ברחבי הפקולטה לניהול (גם הדרופבוקס) \ מדעי הרוח מסתובבים כבר שנים סיכומים שלי (אם אני לא טועה - אפילו כמה חברי פורום פה כתבו בעבר שהסיכומים שלי הגיעו אליהם).

אם כתבתי סיכום בדפים - תהיה כמות מצומצמת של אנשים שיצלמו ישירות ממני - את השאר תמיד שלחתי לחברים שצילמו ממני בגל הראשון (סתם כי אני לא רוצה לקבל את הסיכומים שלי חזרה עקומים ומכוערים). וכמובן - חוק הברזל שלי - מי שלא החזיר את הסיכומים שלי בזמן \ קימט אותם - יכול ללכת לחפש אותי בסיבוב ויכול לצלם את הסיכומים שלי מכל אדם שהוא לא אני, אבל אם הוא יפנה אלי אני אשלח אותו למקום שלא כולו טוב.

תמיד כתבתי את הסיכומים בשביל עצמי, ולא כתבתי בצורה מושלמת אם כי לא רעה בכלל. בעזרת זה שאפשרתי לכל מי שרצה להשתמש בהם, תמיד קיבלתי בתמורה סיכומים נוספים שבעזרתם השלמתי את החלקים שהיו חסרים לי. אין שום דבר רע בקצת פילנטרופיות סטודנטיאלית :)

פורסם
עשיתי ב2003, ודווקא שמעתי מחבר'ה שהגיעו אלינו ב2006-2007 שזה שונה. אולי לא הבנתי אותם נכון. לפי מה שהבנתי בשלב מסויים איפשרו פשוט לדבר בכיתות בערך בכל מצב.

בכל מקרה, במהלך התואר למדו איתי אנשים שהיו הרבה יותר זרקנים מזה, לא עשו כלום במשך כל ה3-4 שנים, והעתיקו כל מה שרק יכלו. במקום מסויים כמובן שזה מעצבן, בעיקר שזה גם חורג והבן אדם מגיש כתרגילי בית רק מה שהעתיק \ מצא באינטרנט.

אבל כל עוד זה סתם סיכומים, לא רואה סיבה למה לא לחלוק.

אולי זה היה סוג של פיילוט שנכשל.

גם איתי למדו כאלה שהיו זרקנים ברמות על, באופן לא מפתיע שניים מהם נפלו בקורס תכנות.

אחת עברה לקורס אחר, ואחר חזר לקורס חדש (שזה מכה בפני עצמה - ליפול מקורס של 3 וחצי חודשים, לחכות חודשיים ומשהו לתחילת קורס הבא, ולעשות קורס מלא של חצי שנה) בסה"כ הפסיד איזה 8-9 חודשים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
האנס, אני חושב שזה תלוי מאד במקצוע הנלמד ובכללי הפקולטה.

אתמול שוחחתי על הנושא עם ידידה שלומדת משפטים באונ' ת"א,

המדיניות הנהוגה שם בתחום זה בכלל תישמע לך כמו מדע בדיוני.

שמעתי על מקומות הזויים שבהם התלמידים מתחרים זה בזה במקום להיעזר זה בזה.

שיבושם להם, חבורת מטומטמים. זאת לא הנורמה, וטוב שכך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...