Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום בצהריים נסעתי בשכונה כלפתע נהג שרצה לפנות שמאלה יצא לצומת למרות שצפרתי 2 צפירות אזהרה כשראיתי אותו,הוא נכנס לי בצד של הרכב והנזק די גדול. מדובר על כנף ימנית דלת קדמית ואחורית ועוד כמה דברים שנשברו כמו וינקר חזית פגיעה בטמבון מראת צד וסירנה של האזעקה.

הנהג הפוגע נושא באשמה ודיברתי עם אבא שהוא בעל הרכב והוא אמר לי שאני ייתבע את הביטוח שלו ושייתקנו את מה שצריך.

השאלה שלי היא כזאת: בגלל שזה רכב יוקרה וגם רכב נורא בעייתי (וולוו s80) אני לא מעוניין שאף מוסך הסדר חאפר ייתקן לי את האוטו אלה רק מוסך מורשה , זהו רכב שטופל מיומו הראשון במורשה ואני לא מוכן שאף מוסך אחר ייתקנו חוץ ממנו.

האם יכול להיות מצב שהם יחייבו אותי לתקן במוסך שלהם? או שאני בוחר באיזה מוסך לתקן?

תודה מראש,מיכאל.

מצורפות תמונות של הנזק

image.jpg

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

עוד...

image.jpg

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אני לא בטוח לגבי המקרה הספציפי הזה, אבל אני בטוח שיש סעיף בביטוח המקיף האומר שההשתתפות עצמית במקרה תאונה יהיה X בתיקון במוסך הסדר, ויקר יותר (בערך ב-1000 שקל) במוסך שאתה תבחר.

תברר את זה מול הביטוח שלך.

בהצלחה.

פורסם

אתה בוחר איפה תרצה לתקן. איך תקבל את ההחזר - זו כבר שאלה אחרת...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דבר ראשון - אתה צריך להזמין שמאי רכב שיתן הערכת נזק.

לאחר שהשמאי ראה את הרכב, אתה יכול לתקן את הרכב בכל מוסך שאתה רק רוצה.

אם הנהג השני מודה באשמתו לתאונה, הביטוח שלו אמור לשלם לך את עלות הנזק בהתאם לקביעת השמאי + עלות שמאי.

אם איננו מודה באחריות - תצטרך להגיש כנגדו תביעה לבימ"ש.

ההמלצה שלי היא לקחת שמאי פרטי, ולא להסתמך על שמאי של חברת הביטוח.

• תוכן חדש...