Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי את זה מכמה בעליי מיקצוע בתחום המיזוג שהמליצו לי בחום שעדיף להשאר עם הגז הישן מכיוון שרמת/אייכות הקירור שלו הרבה יותר טובה ומקפיאה ממערכת עם גז חדש, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני לא שמעתי דבר כזה ועבדתי עם מתקין המון זמן.

הגז החדש יותר ידידותי לסביבה וגם עולה פחות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מדובר, לדעתי האישית, באגדה אורבנית.

מערכת מיזוג מקררת מצויין - בכפוף לתכנון נכון.

כבר מעל עשור שמשתמשים בגז R134a לקירור ביתי (מקרר כמו שיש לך בבית) וכ-2 עשורים שמשתמשים בו במכוניות.

גם במכוניות עם גז R134a קיימים דגמים מקפיאים להחריד, הכל עניין של תקינות ותכנון.

הלחצים הנמוכים, אגב, ב R12 וגם ב R134a מאוד מאוד דומים ובלא מעט מקרים עושים הסבה פשוטה מ R12 ל R134a.

*** ההסבה תצליח רק אם תקפיד להחליף גם את השסתום התפשטות ל R134a, כי באחרון השסתום התפשטות הוא עם חריר קצת יותר קטן (מה שיתן לך את רמת הקירור הנכונה, ואם תישאר עם חריר גדול מידי, הלחץ יהיה גדול מידי ולכם לא תקבל קירור טוב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם במכוניות עם גז R134a קיימים דגמים מקפיאים להחריד,

תן דוגמא כי אני לא נתקלתי בכאלה. המזגן היחיד שהקפיא אותי היה בסיטרואן BX (אורגינלי עם R12) .

הסיבה שעברו ל R134a היא רק בגלל שמירת הסביבה. יכולת פינוי החום שלו נמוכה מזה של R12 .

פורסם

*** ההסבה תצליח רק אם תקפיד להחליף גם את השסתום התפשטות ל R134a, כי באחרון השסתום התפשטות הוא עם חריר קצת יותר קטן (מה שיתן לך את רמת הקירור הנכונה, ואם תישאר עם חריר גדול מידי, הלחץ יהיה גדול מידי ולכם לא תקבל קירור טוב).

האם זה נכון לגבי מזגן של בית, רכב, או שניהם?

דני

פורסם
תן דוגמא כי אני לא נתקלתי בכאלה. המזגן היחיד שהקפיא אותי היה בסיטרואן BX (אורגינלי עם R12) .

הסיבה שעברו ל R134a היא רק בגלל שמירת הסביבה. יכולת פינוי החום שלו נמוכה מזה של R12 .

אם לא נתקלת זו בעיה שלך, רוב המזגנים מקררים מעולה - ואני לא אתחיל למנות לך עשרות מכוניות שנהגתי עליהן והיה להן מזגן מעולה (בגדול, אני סובל מחום ברמות קשות וישן כבר כמה שנים טובות עם מזגן בלילה, ברוב חודשי השנה).

ישנם דגמים ספציפיים עם בעיות של תכנון ו/או יעילות - אבל זה רחוק כמה גלקסיות מלהיות הרוב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...