Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג "צעיר"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום , והכותרת מרמזת על הנושא.

לא מזמן השלמתי את הרשיון (לצערי בגיל מאוחר , 30) וכבר אחרי מלווה וכל העניין ,

עכשיו אני מעוניין לקנות רכב , בתקציב של עד 15 אלף ש"ח , אוטומט, ובגלל שזה רכב ראשון רצוי שיהיה

אמין ובלי כל מיני "התעסקויות" למיניהם , קראתי כאן על כל מיני המלצות על פונטו ספייס , 206 וכו'

שכחתי לציין שהמרחק שאני אעשה איתו הוא דיי גדול (אמנם לא כל יום) אבל אני מתאר לעצמי שאסע איתו

לעבודה מדי עם (כ 100 ק"מ לכל כיוון) אז רצוי מאוד מאוד שיהיה חסכוני בדלק.

מה אתם אומרים ?

פורסם

הספייס אכן מומלצת כי היא חסכונית,לא יקרה לאחזקה ויחסית למחיר תוכל לקנות ממודל מתקדם.

פחות חיסכונית אבל אמינה ומרווחת יותר היא יונדאי אקסנט,

ומאוד גבולית בתקציב היא הדייהטסו YRV גם כן אמינה,החיסרון שלה שאין לה ABS.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום לכולם,

שכחתי לציין שהמרחק שאני אעשה איתו הוא דיי גדול (אמנם לא כל יום) אבל אני מתאר לעצמי שאסע איתו

לעבודה מדי עם (כ 100 ק"מ לכל כיוון) אז רצוי מאוד מאוד שיהיה חסכוני בדלק.

מה אתם אומרים ?

200 קמ ליום ??? אתה צריך דיזל ולא ב15000 אלא משהו עם מנוע רענן שלא נסע הרבה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אם הממוצע בחודש יעמוד על 3000 עד 4000 קמ עדיין כדאי דיזל

אם בא לך קצת להתפנק, ב15000 תוכל למצוא מכוניות מנהלים כיפיות לנהיגה ובטיחותיות. אמנם לא כל כך חסכוניות, אבל דלק זה לא הכל בחיים

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

הגיר האוטומטי לא מוצלח,בזמנו חשבתי גם על מריאה וזאת נקודת החולשה של הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברים, במידה ואני בא לקנות ממש עכשיו רכב, ועושים העברת בעלות, מה עם ביטוח? הרי אני צריך שיהיה לי ביטוח לפני שאני נוסע איתו , כמה מהר אפשר לקבל ביטוח?

פורסם
מה אתם אומרים על פיאט בראבו שנת 2000?

רכב נוח , אך אם אתה לא טיפלת בו מהיד הראשונה, אל תתלהב מהמחיר , הרכב מאוד מפנק אמנם , אך אם זלזלו בו ו/או טיפלו בו במוסכים מרשת "השם ישמור" , אתה עלול לאכול ממנו מרורים , מה שגם הוא לא כזה חסכוני.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
חברים, במידה ואני בא לקנות ממש עכשיו רכב, ועושים העברת בעלות, מה עם ביטוח? הרי אני צריך שיהיה לי ביטוח לפני שאני נוסע איתו , כמה מהר אפשר לקבל ביטוח?

רכשת את הרכב? מזל טוב.

תשב ברכב, תדליק המזגן , חייג לחברות ביטוח לפי רשימה שהכנת מבעוד מועד ובדוק מחירים, הפעלת הביטוח לרוב מבוצעת באון ליין בתשלום עם כרטיס אשראי, ו... דרך צלחה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...