Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שהוא בן 3 שנים ונסע רק 17000ק"מ

מידת הצמיג 205\16

סוג גרמני לקחו כולל התקנה 500

זה יקר

זה צמיג שרשום עליו שהוא מיוצר בגרמניה

חיפשתי בגוגל ומצאתי שהוא מקבוצת קונטננטל

האם אני חייב להחליף את שניהם

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

רצוי וכדי מאוד להחליף את השני אחרת בזמן בלימת חירום לגלגל אחד תיהיה יותר אחיזה משני והרכב יכול להחליק לצד מסוים.

פורסם

הבנתי תודה

האוטו שלי מסוג גולף 160 כ"ס .הצמיגים מסוג דנלופ שהגיעו עם האוטו,

הבעיה שלא היה לפנצרמכר אותו סוג

ונאלצתי לשים צמיג מסוג unroyal גרמני

השאלה האם זה בסדר שהאחוריים יהיו מסוג שונה מהקדמיים

פורסם

איך הצמיג הזה שנקרא. Unroyal הוא טוב לפחות?

יעשה לי רעשים או משהוא

פורסם

אני לא מכיר את הדגם אבל אמרת שהוא גרמני והוא מחברת קונטיניטל אז הוא אמור להיות טוב, לפחות יותר טוב מסיני.

פורסם

לפי האינטרנט "Uniroyal" זוהי חברה שהייתה אמריקאית ועכשיו בבעלות מישלין. (צרפתי).

הצמיגים שלה מיוצרים בארצות הברית קנדה מקסיקו וגם חלקם במדינות אירופה כגון צרפת גרמניה פולין וטורקיה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

כמו שכבר צויין - רצוי ששני הצמיגים על אותו ציר, יהיו זהים.

לכן - שקול אולי אפילו להרכיב את הצמיג הרזרבי (במידה והוא צמיג במידה ה"מלאה", ולא צמיג "זמני" קטן) לנסיעה קבועה, ואת החדש לשים בתור הרזרבי.

alfa 156 2.5.

פורסם

החברה טובה ומוכרת, אבל כפי שאמרו לך כאן כדאי ששני הצמיגם בכל סרן יהיו מאותה חברה ואותו הדגם

כדי למנוע בעיית אחיזה שיכולה להיות אם כל חברה יש לה אחיזה שונה.

ממה שראיתי מקורי של קונטיננטל SportContact עולה בסביבות 466 שקל במידה שלנו 205-55-16

הדגם הזה ContiSportContact 2 עולה 490

וה ContiPremiumcontact 2 עולה 494

יוקוהומה S.drive עולה 519

גודייר F-1 GSD3 עולה 529

אלה מחירים שהבאתי מ TIRES4U ואפשר למצוא זולים יותר

קובי

:-)

פורסם

נכון. חובה זה לא, ומעשית (ויעבור גם רישוי שנתי), אפשר גם ארבעה צמיגים שכ"א מהם מיצרן אחר, העיקר שהם תקינים.

אבל זה לא מה שנעשה, ומה שנמליץ בפורום רכב. נכון ?

alfa 156 2.5.

פורסם
נכון. חובה זה לא, ומעשית (ויעבור גם רישוי שנתי), אפשר גם ארבעה צמיגים שכ"א מהם מיצרן אחר, העיקר שהם תקינים.

אבל זה לא מה שנעשה, ומה שנמליץ בפורום רכב. נכון ?

+1 עבור השקט האישי שים שני צמיגים זהים בכל סרן.

שהיה לי רכב ליסינג רבתי עם קצין הרכב כי שמו לי צמיג אחורי GT והשני היה בריג'סטון ובגשם זה היה מטורף (צמיג איכותי עם אחיזה מול צמיג ללא אחיזה ברטוב). הרכב פשוט התנהג גרוע ועד שלא הראתי לו לא היה איכפת לו. ( טוב שהיה חורף והיה קל להדגים)

קובי

:-)

פורסם

רשוםעל הגלגל שהוא גלגל גשם. The rain tyre

האם זה יוריד מהבצועים של האוטו בדרך יבשה?

• תוכן חדש...