Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיר ועצבני 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל סרט שבו אלפא מניעה בנגיעה הוא לא הגיוני ולא מציאותי :D

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הפורום הזה הם היי סוסייטי, אה?

כל עוד בסרט אין איזה טוויסט גאוני, הוא לא טוב?

הסרט גרוע מבחינה עלילתית, אבל באמת ציפיתם לאיזה מותחן פילוסופי מפוצץ ראשים? מי שהלך לראות מהיר ועצבני חתם על הסכם עם העולם שהוא בסך הכל הולך לראות אקשן, וכלום חוץ מזה!

והאמת שהיו מלא דברים שהצחיקו אותי, כמו הטיפטרוניק, המסלול תעופה, המכות.. אבל עדיין נהנתי.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

דרך אגב דימיינתי או שבמסלול נחיתה הייתה אלפא מיטו ש"רדפה" אחרי המטוס?

אלפא ג׳ולייטה..

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
מה אתה גנוב? הוא חי, מה קברת אותו?

התבלבל בטח עם ריבר פיניקס (שיחק איתו בזמנו באיזה סרט, כשהייתי ילד נראה לי).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
כל סרט שבו אלפא מניעה בנגיעה הוא לא הגיוני ולא מציאותי :D

אני דיי בטוח שראיתי אותה מעבירה הילוך ורק אז לוחצת על הקלאץ'(או ככה זה נראה לפי ההבעת פנים שלהם-משום מה הם נורא מרוכזים כשהם מעבירים הילוך-נהגת חדשה :D )

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אלפא ג׳ולייטה..

אביב.

משום מה היא הייתה נראת לי קטנה מדי לג'ולייטה.

בכל מקרה ג'ולייטה מקבלת 10 דקות של סצינה וה-SLS מקבלת 5 שניות של מבט חטוף. :shock:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
עלילה מעניינת? ב'מהיר ועצבני'? הדבר היחידי בכל העולם עם עלילה פחות מעניינת זה גרסאות הבמאי של "טמבור - לבן, התייבשות על קיר בטון".

יאפ, עלילה מעניינת. אולי לא אותי ואותך, אבל יש לא מעט אנשים שהסרט כן עניין אותם.

פורסם

גמאני ראיתי לפחות 70 פעם את מהיר עצבני 1,2,3 ובאמת בם מייצגים א. מהות השם מהיר ועצבני בשלושתם רוב הסרט באמת מדבר על מרוצים ושיפורים. ב6 כמעט ואין מרוצים , אפילו ב5 ו4 יש יחסית הרבה מרוצים .

פורסם
התבלבל בטח עם ריבר פיניקס (שיחק איתו בזמנו באיזה סרט, כשהייתי ילד נראה לי).

האמת שהתלבלבתי עם כריסטופר ריב

:-D

פורסם
לא הכל בחיים חייב להיות תרבותי ופלצני, לפעמים אפשר להנות מסרטים ברמה כזו.

אני יכול למנות הרבה סרטים לא מציאותיים, בין היתר מטריקס,הארי פוטר, ושר הטבעות,המסור שזכו לטרילוגיות ארוכות, וקהל היעד שלהם הוא לא "עושה דריפטים בחניות" כפי שמגדירים את צופי המהיר ועצבני, ועדיין הם זוכי פרסים ומה לא, למרות שהקשר בינהם לבין המציאות גורם למהיר ועצבני להיות אמיתי מתמיד.

מה הפאקינג קשר? אני יכול ליהנות ממשהו שטותי as much as the next guy אבל יש דברים שטותיים בכוונה, ויש דברים שנכתבו ע"י בני 15 עם נזלת באף. מטריקס הוא סרט מדע בדיוני. מהיר ועצבני הוא לא סרט מדע בדיוני. הוא סרט אקשן. כדי שסרט אקשן שאינו מדע בדיוני לא יהיה מגוחך לגמרי, הוא צריך לענות לחוקים מסוימים של הפיזיקה. לדוגמא, אם מישהו יורה לך בראש, אתה צריך למות. אם אתה לא מת, משהו פה לא בסדר. תוסיפו לזה את העובדה שהבדיחות (חוץ מה-baby oil) לא היו מצחיקות, שהבחורות לא היו מספיק יפות (אפילו גל גדות נראתה שם רע, ושיחקה גרוע ברמות), שהסצינות היו חסרות הגיון (טס לארה"ב, נכנס לכלא, יוצא אחרי פחות מיום. וזו רק דוגמא אחת) ושכל מהלכי העלילה היו מפגרים להחריד, ותקבלו סרט שהוא ההפך ממצוין.

הורגים אותי בפורום הזה.

למה אי אפשר להגיד שזה סרט מצוין? למרות שגם אותי הצחיק העובדה שהמסלול המראה היה פשוט מגוחך, והעובדה שיש במכוניות שלהם איזה 20 הילוכים! אבל הסרטים האלה באים בשביל מטרה אחת: בידור!

כשאתם הולכים עם החבר'ה, או עם החברה, אתם באמת מסתכלים על הפרטים האלה? אתם באמת מחפשים היגיון? זה פאקינג מהיר ועצבני! מי שהלך לסרט הזה לחפש היגיון - אידיוט!

נכון, אני הולך בשביל בידור, ואני מקבל בתמורה מוצר בשקל וחצי. אני לא "מחפש" היגיון. אבל אני לא רוצה שירקו לי בפרצוף. כל דביל יכול לכתוב סצינות שבהן אנשים מתעופפים באוויר, נוחתים על מכוניות ולא קורה להם כלום. סצינות שבהן מכוניות רודפות אחרי מטוס ענק ולא מתפצפצות לרסיסים. סצינות שבהן פיצוץ ענק משאיר בנאדם בלי אף שריטה (כי אסור להראות דם, זה PG13). מה שבאמת מדהים בסרט הזה הוא מי מאשר תסריט כל כך פאקינג מטומטם. כנראה בגלל שיש מספיק אידיוטים שחושבים שזה אשכרה שווה משהו.

הערך המוסף שלו זה שילוב של מכוניות יפות, מרדפים נחמדים, בחורות שוות ומוסיקה מקפיצה.

מה רע?

כל המתאכזבים, מה ציפיתם לראות?

מכוניות יפות, מרדפים נחמדים, בחורות שוות ומוסיקה מקפיצה.

חבל שקיבלתי כמה גרוטאות אמריקאיות, ג'יפ מגודל ואופל אסטרה שנוסעים באותה מהירות כמוהן, בחורות לא מרשימות בכלל ומוסיקה לא משהו.

גם לדעתי זה סרט מצויין ואני בן 24! לא לא בן 15!

מצטער זה לא סרט דוקו על עולם המרוצים זה לא סרט שבא לדייק בפרטים,

זה סרט חלק מעלילה חלקם יגידו לא כל כך טובה אך כרגע זה מה שיש וננסה להנות כמה שאפשר.

חבל שלא עושים סרטים כמו עקיצה בשישים שניות, אחח וגם שם לקפוץ עם אלינור מעל כל הרכבים זה לא הגיוני אז מה?

אהא. מצד אחד הוא מצוין, מצד שני עלילה לא כל כך טובה. אבל העיקר ש"ננסה ליהנות כמה שאפשר". אפשר שניה לתת לך אגרוף לפרצוף? אז מה אם זה לא נעים. העיקר שנהננו!

והנה הבדל קטן מעקיצה ב-60 שניות: שם באמת היו מכוניות יפות, מרדפים נחמדים, בחורות שוות ועלילה חצי מעניינת. שם לפחות עשו עניין גדול מהקפיצה עם אלינור. פה וין דיזל יכול לעשות ארבעה פליק פלאקים באוויר עם איזו דודג' מסריחה תוך כדי שינה, לחטוף טיל בזוקה לפרצוף ועדיין לצאת בלי שריטה. פתטי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

והנה הבדל קטן מעקיצה ב-60 שניות: שם באמת היו מכוניות יפות, מרדפים נחמדים, בחורות שוות ועלילה חצי מעניינת. שם לפחות עשו עניין גדול מהקפיצה עם אלינור. פה וין דיזל יכול לעשות ארבעה פליק פלאקים באוויר עם איזו דודג' מסריחה תוך כדי שינה, לחטוף טיל בזוקה לפרצוף ועדיין לצאת בלי שריטה. פתטי.

וין דיזל יכול לעשות הכל :-D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ברור שיש מספיק ''אידיוטים'', בערך כמה עשרות אם לא מאות מיליונים...

רוני, מה דעתך על הסיפור של בנג'מין באטן? אם תענה כמצופה, ייתכן ואתה מתאים לתפקיד 'המבקר' :-)

וין דיזל יכול לעשות הכל :-D

הלו הלו וואואאואו, זה הקטע של צ'ק נוריס, שלא תעז!!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...