Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם

ביום שישי 24.5 הרכב שלי עבר תאונה, ברמזור ירוק מהבהב התחלתי לבלום ועצרתי, האוטובוס של חברת אגד לעומת זאת דהר מאחורי לא הספיק לעצור ובשניה האחרונה עבר לנתיב השמאלי וכתוצאה מכך פגע ברכב מאחור בצד שמאל.

מדובר ב i20, הסוכנת ביטוח הפנתה אותנו למוסך רעים בתל אביב, ואמרה שגם המוסך וגם השמאי שהמוסך הציעה מקובלים על אגד.

במוסך החליפו כנף אחרוית,פח אחורי, בסיס מיכל דלק, בית גלגל ויישרו את הרצפה בפנים.

כמובן שהרכב גם עובר צביעה.

הרציתי לשאול אתכם מספר שאלות

1.האם זה הגיוני שהרכב שוהה במוסך מיום ראשון שעבר בסוף היום?, ויהיה מוכן רק מחר או מחרותיים?( סה"כ 11 יום או 12)

2. האם כדאי לקחת את הרכב למכון בדיקה פרטי ולוודא כי הכל טופל והרכב בטיחותי? במידה וכן כמה עולה בדיקה כזאת?

3. האם מישהו פה יכול לשער את ירידת הערך של הרכב כתוצאה מפגיעה כזאת? ובמידה והערכת השמאי נמוכה מהצפוי מה ניתן לעשות בנידון?

4. עוד משהו שקצת מחשיד בעיניי שהמוסך לא מוכן לומר לי מה ירידת הערך ומה הערכת השמאי עד שהרכב לא יההי מוכן לגמריי האם זה מקובל?

פורסם

הערכת שמאי ראשונית צריכה להיות לפני שבכלל מתחילים לעבוד על הרכב.

אחרת איך ידעו מתי לקבוע אבדן מוחלט?

מה שכן יכול להיות - ייתכן שבמהלך העבודה מתגלים נזקים נוספים ואז השמאי יוזמן למוסך שוב ויאשר את ההערכה החדשה.

כך בסופו של דבר מגיעים להערכת שמאי שתואמת ב100% את החשבונית מהמוסך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ביום שישי 24.5 הרכב שלי עבר תאונה, ברמזור ירוק מהבהב התחלתי לבלום ועצרתי...

שאלה שלא קשורה לשאלות ששאלת אבל מתבקשת, מדוע אתה בולם ועוצר ברמזור ירוק???

ארז רונן

פורסם

ירוק מהבהב. כי הייתי כ200 מטר מהרמזור וראיתי שאני יכול להספיק לבלום ללא בלימת פתע

חוץ מזה החוק מחייב אותך לבלום ברמזור ירוק מהבהב אם אתה יכול להספיק לעצור, וכשהייתי במשטרה הם חיזקו את דברי.

פורסם
ירוק מהבהב. כי הייתי כ200 מטר מהרמזור וראיתי שאני יכול להספיק לבלום ללא בלימת פתע

חוץ מזה החוק מחייב אותך לבלום ברמזור ירוק מהבהב אם אתה יכול להספיק לעצור, וכשהייתי במשטרה הם חיזקו את דברי.

אני מניח שהתכוונת ל- 20 מטר מהרמזור.

ארז רונן

פורסם

האור הירוק מהבהב שלוש פעמים (ב- 3 השניות האחרונות של האור הירוק "הרגיל") ברמזורים הממוקמים בצמתים בהם המהירות הממוצעת היא מעל 60 קמ"ש. הבהוב זה משמעו איתות מסייע, המציין כי האור ברמזור עומד להתחלף לצהוב ואז לאדום, אך אין לו משמעות חוקית. (מועתק מויקיפדיה)

ארז רונן

פורסם
החוק מחייב אותך לבלום ברמזור ירוק מהבהב אם אתה יכול להספיק לעצור, וכשהייתי במשטרה הם חיזקו את דברי.

לא נכון.

זה החוק לגבי רמזור צהוב (עצור אם יש אפשרות לעצור בביטחה).

ירוק מהבהב מבחינה חוקית זה ירוק.

פשוט עם אינפורמציה נוספת לגבי זמן הסיום שלו. זה הכל.

מה שכן - אם היית במרחק מסויים מהצומת (200 מטר זה הרבה. ב50 קמ"ש זה 14 שניות. בבלימה אחידה מ50 לעצירה זה 28 שניות. לדעתי היית פחות מ200 מטר מהרמזור) והערכת שלא תספיק לעבור בירוק אז הבלימה היתה נכונה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הייתי רחוק ובלמתי באופן אחיד ורגוע ולכן אין ספק שהבלימה הייתה נכונה.

יש מישהו שיודע לומר לי לגבי השאולות ששאלתי לגבי התאונה?

פורסם
לא 200, 20 מטר זאת בלימת פתע.

מאחר ומטרת השרשור שפתחת לא הייתה לברר אשמה, אשאל אותך בזהירות, האם אתה רוצה לפתח את הכיוון הזה של השרשור, או מעדיף להשאר בעניין המוסך?

(בעריכה... אני רואה שwill פחות סבלני ממני...)

ארז רונן

• תוכן חדש...