Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, מדובר בנייד של דל, בן קרוב לשנתיים שתמיד הפקדתי לשים אותו על שולחן, מעולם הוא לא היה על מזרון/ספה/או כל דבר אחר שעלול לגרום להתחממות.

לבטריה יש נורה, שכאשר הסוללה עומדת להגמר הנורה נדלקת בצבע כתום, וכאשר הסוללה בטעינה אותה נורה בצבע לבן.

היום הנורה החליטה להשתגע, הנורה נדלקה בצבע לבן ואז התחילה להבהב בצבע כתום, למרות שהבטריה היתה טעונה.

חשבתי בהתחלה שאולי זה נובע מכיוון שהבטריה התחממה, הוצאתי אותה לכמה שעות וההבהוב הפסיק, אחרי שהחזרתי אותה הנורה שוב התחילה להבהב.

כאשר הדלקתי את המחשב שוב עלתה לי ההודעה שמצורפת בתמונה למטה.

האם ייתכן שהלכה הבטריה? או שניתן עוד להציל אותה.

שאלה נוספת, בתקופה האחרונה המטען מדי פעם הפסיק לעבוד ורק שהייתי מטלטל אותו טיפה הוא היה חוזר לעבוד, שבדקתי אם יש בעיה במטען הסתבר לי שהחוט שמוביל מהספק כוח לשקע נקרע מעט, אני אמור לפתור את זה אם אני ארכוש את הכבל הזה שוב בעלות של 20 שקלים, האם העניין של קלקול המטען קשור לבטריה?

תודה.

בטריה.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הסוללה הגיעה או עומדת להגיע לסוף חייה.

הבעיה במצב הזה היא שגם אם הסוללה עדיין עובדת (גוססת אבל עדיין לא מתה), המחשב לא יטעין אותה עד שהתקלה לא תתאפס.

ואין קשר בין החוט שנקרע (שאם הבנתי אותך נכון, מדובר בצד של ה-230 וולט של השנאי, דבר שמעמיד אותך בסכנת התחשמלות) לבין הבעיה הנוכחית שלך.

פורסם
הסוללה הגיעה או עומדת להגיע לסוף חייה.

הבעיה במצב הזה היא שגם אם הסוללה עדיין עובדת (גוססת אבל עדיין לא מתה), המחשב לא יטעין אותה עד שהתקלה לא תתאפס.

ואין קשר בין החוט שנקרע (שאם הבנתי אותך נכון, מדובר בצד של ה-230 וולט של השנאי, דבר שמעמיד אותך בסכנת התחשמלות) לבין הבעיה הנוכחית שלך.

+1

וכל מילה נוספת מיותרת.

תתחדש!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

התקשרתי לשירות של דל, מסתבר שהאחריות לבטריה היא רק לשנה.

קצת מבאס שהבטריה מתה אחרי שנתיים, במיוחד שמדובר בסדרה גבוהה של דל.

עכשיו מאיפה אפשר להשיג בטריה חדשה בזול (מדובר בסוללת 9 תאים מקורית).

פורסם

מה דגם המחשב? (מדוייק אם אפשר)

מעוניין במקורית או חליפית?

חליפית בזול תמצא באיביי - אולי גם מקורית, זמן אספקה... חודש, אחריות... זה כבר סיפור בפני עצמו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הדגם הוא xps l502x

מבדיקה בנוטבוק קלאב הם מוכרים 9 תאים ל-l501x (הדגם הקודם) ב-625 שקלים.

בשני הניידים המתח של הסוללה הוא 90w השאלה אם זה מתאים.

מעדיף מקורי.

פורסם

אגב, הבטריה עדין פועלת ונותנת זמן סוללה....באיזה שלב היא שווקת חיים?

• תוכן חדש...