Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה המשתמש הישן שלי נעלם, כנראה לא היה בשימוש זמן רב.

לעניינו, אני מחפש רכב לאישתי לכבוד הלידה, בתקציב שנע סביב ה35, אפשר לחרוג או לחסוך העיקר שיענה על הדרישות.

הדרישות-

1. סופר מיני או משפחתית (לא מיני).

2. בטיחותי ככל הניתן.

3. מתאם איזופיקס לכיסא תינוק.

4. אמינות גבוהה.

5. מודל 2005 ומעלה.

ישנה עדיפות לאוטמט אבל ידני לא ייפסל. הנסיון שלנו מסתכם ב206xs ידנית דנה, קליאו ספורט דור 1 שנתיים, וסיריון בליסינג שנתיים.

יש לי מיקרה חדשה כרכב חברה ואנחנו מחפשים רכב משני.

קנינו עגלה מאוד קטנה כך שהיא לא הבעיה.

אשמח חהמלצות.

פורסם

שלום,

אתה יכול יונדאי אקסנט 2005 ומעלה שגם אמינה וגם עומדת בתקציב. תוכל גם למצוא יונדאי גטס 2008-2009 בתקציב הנ"ל.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

השאלה היא איך הרכבים הללו מבחינת בטיחות והאם איזופיקס כלול בהם.

אני יבדוק זאת.

יש עוד הצעות?

פורסם

אין לי מושג מה זה מתאם איזופקס אבל אני בטוח שבכל רכב אפשר להשים כיסא תינוק, ואם זה משהו מיוחד אז הוא בטח בר התקנה / לא שמעתי עדיין על רכב מיוחד לאנשים עם תינוק..

בקשר לבטיחות - הנושא חשוב מאוד - אתה יכול לעשות חיפוש קצרצר בגוגל ולמצוא כל מה שתרצה בקשר לרכבים הנ"ל.

עצה אישית - אל תתקרב לגטס.

פורסם

איזופיקס הוא מתאם לכיסא תינוק שמחובר לשלדת הרכב, אפשר לקרוא על זה, יותר מומלץ מאשר חיבור עם חגורה.

איך פאביה החדשה 2008-2009 המחירון נע באיזור התקציב ל1400 ידנית

פורסם

חברים לא מעט מכם היו במצב דומה אשמח לעזרה.

כמו כן אשמח לדעת למה פאביה 1400 ידנית בשנים 2008-2009 נסחרת הרבה מעל מחירון לוי יצחק.

פורסם

היי יוסי, תקציבך מכוון לרכב לא חדש ולכן לא לכולם איזופיקס. אם זהו מאפיין הכרחי מבחינתך אולי כדאי לפתוח שרשור עם כותרת בנושא. אני מניח שזה יצמצם את הרשימה הרלוונטית וימקד אותך.

לגבי פאביה, איני בקיא. כנראה שהבקוש גבוה. במקרה זה הייתי בודק טרם רכישה עלות ביטוח מקיף: כשיש ביקוש, יש לכך ביטויים נוספים.

• תוכן חדש...