Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשים האחרונים המזגן ברכב לעיתים לא עבד (כלומר לא הוציא אוויר כלל).

עד לפני שבוע- הפיתרון היה די פשוט- כל פעם שהנעתי והמזגן לא עבד- נתתי מכה למה שנמצא מתחת לתא כפפות (סליחה על הבורות אבל לא בטוח מה שם הרכיב, רק ידוע לי שזה קשור למזגן), והפלא ופלא- אחרי מכה שתיים- המזגן נדלק.

הבעיה היא שהשיטה הזאת הפסיקה לעבוד בימים האחרונים- המכות כבר לא מדליקות את המזגן.

מה לדעתכם הבעיה? מדוע בהתחלה המכות עזרו ועכשיו כבר לא?

מה עליי לעשות? והאם אתם מכירים מוסך מומלץ לטיפול בבעיה באזור גבעת שמאול-בני ברק-רמת גן.

ושאלה אחרונה- מה אמורה להיות עלות הטיפול?

תודה,

דרור.

פורסם

זה יכול להיות אפילו הקונקטור של המפוח שלא מחובר טוב, ועד מפוח ששבק חיים, צריך להכנס מתחת לתא הכפפות ולבדוק מה קורה שם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
בחודשים האחרונים המזגן ברכב לעיתים לא עבד (כלומר לא הוציא אוויר כלל).

עד לפני שבוע- הפיתרון היה די פשוט- כל פעם שהנעתי והמזגן לא עבד- נתתי מכה למה שנמצא מתחת לתא כפפות (סליחה על הבורות אבל לא בטוח מה שם הרכיב, רק ידוע לי שזה קשור למזגן), והפלא ופלא- אחרי מכה שתיים- המזגן נדלק.

הבעיה היא שהשיטה הזאת הפסיקה לעבוד בימים האחרונים- המכות כבר לא מדליקות את המזגן.

מה לדעתכם הבעיה? מדוע בהתחלה המכות עזרו ועכשיו כבר לא?

מה עליי לעשות? והאם אתם מכירים מוסך מומלץ לטיפול בבעיה באזור גבעת שמאול-בני ברק-רמת גן.

ושאלה אחרונה- מה אמורה להיות עלות הטיפול?

תודה,

דרור.

היי דרור

אני ממליץ למרכז שרות לבדיקה על מנת להמליץ על תיקון רלוונטי ועלויות.

אשמח לענות על שאלות נוספות אם קיימות

אייל מסובארו

• תוכן חדש...