Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ראיתי פה בפורום לפני לא מעט זמן רשימה של יצרנים ודגמיהם שמתאימים להסבה בגאז וכאלה שלא.

אם מישהו נתקל ברשימה הזו או יודע להביא לי לינק אליה אשמח מאוד.

ובנושא דומה - עד כמה משפיע קילומטראז' הקיים במנוע על מידת התאמת הרכב להסבה לגז?

לדוגמא, האם מאזדה לאנטיס '03 עם 183,000 ק"מ תתאים להסבה?

פורסם

תודה על תגובתך. בקישור שצירפת מופיעה רשימה מצומצמת של דגמים ואני כיוונתי לרשימה מפורטת יותר.

מה בדבר סקודה פאביה (לא הזרקה ישירה)? קיה ריו, סיד?

פורסם

לפי מיטב ידעתי, המנועים של סקודה ללא הזרקה ישירה מצויינים לגז. בקשר ליונדאי, כפי שקראתי פה בפורום, כל המנועים לפני סדרת ה"אי" מצויינים להסבה. לגבי הקאיה אני לא יודע משהו ספציפי.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

חבר טוב מאוד שלי הוא יבואן ומתקין של מערכות גז. בניגוד להרבה אחרים הוא יסרב להסב כל רכב כי בואו נקרא לתינוק בשמו, ישנם מכוניות שהסבה מזיקה להם. אני ממליץ בחום לכל בעלי הלנד קרוזר לשכוח מהרעיון. גם טיוטות אחרות למינהם הוא יסרב להסב לגז. לא מעט לנד קרוזרים גמרו ראשי מנוע. בגדול, האמריקאיות והקוריאניות מסתדרות הכי טוב עם גז. ראיתי היום אצלו סקודה ROOMSTER אז אני מניח שסקודה היא בסדר. מצטרף למה שאמרו מעליי, מאזדה היא לא המכונית האידיאלית להסבה בגז.

למי שיש שאלות אני אשמח לתת את הטלפון של המתקין שתוכלו לדבר איתו אישית.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...