Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אני מעוניין צפות את הרכב בגלל שהצבע שלו דהוי ומתקלף כבר , צבע ופחחות יעלו לי קרוב ל4000 ש"ח

לפי מה שראיתי אפשרי לצפות את הרכב במדבקות ויניל והחומר לא כזה יקר אבל בארץ דורשים על ציפוי רכב שלם 7000 ש"ח.

לפי מה שראיתי בYoutube ההתקנה היא פשוטה ולא מסובכת כל כך (ידיים טובות יש לי ), למה בארץ לוקחים על ציפוי כל כך הרבה כסף ?

האם זה חוקי בארץ ?

אני אמור לעדכן את משרד הרישוי על החלפת צבע?

מצאתי גליל של 30M ב300$ כולל משלוח האם לוקחים על זה מכס?

תודה לעוזרים

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם
היי ,

אני מעוניין צפות את הרכב בגלל שהצבע שלו דהוי ומתקלף כבר , צבע ופחחות יעלו לי קרוב ל4000 ש"ח

לפי מה שראיתי אפשרי לצפות את הרכב במדבקות ויניל והחומר לא כזה יקר אבל בארץ דורשים על ציפוי רכב שלם 7000 ש"ח.

לפי מה שראיתי בYoutube ההתקנה היא פשוטה ולא מסובכת כל כך (ידיים טובות יש לי ), למה בארץ לוקחים על ציפוי כל כך הרבה כסף ?

האם זה חוקי בארץ ?

אני אמור לעדכן את משרד הרישוי על החלפת צבע?

מצאתי גליל של 30M ב300$ כולל משלוח האם לוקחים על זה מכס?

תודה לעוזרים

כן לוקחים על זה מיסים,עדיף שתקנה בחתיכות יותר קטנות. וכן אם אתה מדביק מדבקה עם צבע שונה, אתה צריך לעדכן את משרד הרישוי.

פורסם

אני ממש לא חושב שההדבקה פשוטה ולא מסובכת. ראיתי איך עושים הדבקה של רכב שלם במדבקה וזאת עבודה מאומצת שדורשת ניסיון וסבלנות. את החלקים הישרים זה באמת לא בעיה להדביק, הבעיה היא בפינות ובסוף של החלק. מי שמדביק בצורה לא מקצועית תמיד יקבל שם כל מיני בועות או שיחתוך חתיכה קטנה מידי ואז יצטרך "למתוח אותה" בחום והיא תתעוות או שהיא תהיה ארוכה מידי והחיתוך יצור שריטה בצבע...

אפשר לעשות לבד בשביל הקטע והניסיון, אבל תצפה להגיע לרמה של בעל מקצוע שעשה כבר עשרות רכבים בפעם הראשונה. אם לא מפריע לך שיהיו פאקים קטנים בפינות ואתה עושה את זה בשביל הכיף, למה לא?

לגבי החומר - בהחלט ייקחו לך מכס ומע"מ על עלות החומר + עלות המשלוח לארץ. נסה לברר בארץ, אולי אצל היבואן של 3M.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הזמנתי חתיכה של 150X120 ולא לקחו מכס,

לגבי עלות העבודה בארץ, זה הרבה עבודה, ואם תרצה עבודה מקצועית העלות בהתאם.

ביתית קצת קשה יהיה להגיע לתוצאה יפה לרכב שלם.

אם תחליט בכל זאת לנסות, תזמין בחתיכות קטנות ולא תשלם מכס.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אם יש לו ידיים טובות,ראש על הכתפיים,קור רוח וסבלנות אין לי ספק שהוא יצליח להגיע לתוצאות גבוהות.

הרבה פעמים אנשים עושים פאשלה קטנה ונלחצים וחושבים שעולמם חרב עליהם,אין מה להילחץ, זו כולה מדבקה ואם יש לך מספיק חומר ותושיה אתה תצליח.

DANIX-לא שילמת מכס כי הגודל של המדבקה שלך עולה פחות מ75$ שלא נדבר על 300$.

פורסם

ידיים ברוך השם יש , מפוח חום גם כן יש ,סבלנות גם כן יש חוץ מיזה אני בא מהעולם של האומנות והעיצוב אז אין בעיה.

בטוח שלפעם ראשונה יהיה פאקים לכן מזמינים יותר .

אבל אופן העבודה הוא ממש פשוט , מנקים את המקום טוב טוב עם מים ומטלית מיקרו פייבר , מורחים של 3M במקומות שצריך הדבקה כגון פינות וכו , שמים את המדבקה , מותחים ומעבירים כרטיס אשראי , חותכים עם סכין יפני ומקפלים את הדפנות לבפנים לעלמת מראה החיתוך.

בוא נגיד שלבעל מקצוע לצפות רכב יקח בערך שעה.

אז לי יקח 5 - 6 שעות .

תודה על התשובות אני אבדוק מה אני עושה.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

אני עובד במקום שבין היתר מצפה רכבים. לא אגיד את שמו קלא תחשבו שאני עושה את זה לצורך פרסום אבל ל2 בנות עם הרבה ניסיון לוקח כמה שעות לעשות את זה. חשבתי שאני חכמולוג וניסיתי וצריך המון ניסיון וזה לא קל כמו שזה נראה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...