Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שכן שלי מוכר מזדה לנטיס 323 שנת 2000 80 אלף ק"מ יד 3

השאלה שלי האם כדי לקנות את הרכב?

יכול להיות שהקילומטראז מזוייף?

איך הרכב בכללי מבחינת אמינות,חסכונית,חלקים?

פורסם

רכב די אמין, אבל קח בחשבון בן 13 ...

תבדוק מצב רדיאטור של הרכב ואם הוא המקורי של הרכב, דעתי - אל תחסוך ותחליף, יהיה לך שקט נפשי בעתיד.

באשר לק"מ, הכל יכול להיות... האם תקח את הרכב לבדיקה לפני קנייה? אז תוכל להשוות את הקומפרסיה של המנוע לק"מ שרשום ותראה אם זה סביר.

בהצלחה.

פורסם

לאבא של חברה שלי יש אחת כזאת, שנת 2000, עם 120KKM.

הרכב מראה אמינות מצוינת.

עצה קטנה שאבא שלה נתן לי פעם לגבי רכבים עם קילומטראז' נמוך (ומחשיד) - תסתכל על הדוושות.

אם הרכב באמת נסע כל כך קצת, הדוושות לא אמורות להיות שחוקות יותר מידי. אם הם נראות שחוקות והגומי קרוע, אז בהחלט יכול להיות ששיחקו עם הקילומטראז'.

כמובן שזה לא בטוח ב100% וכל אחד יכול להחליף דוושות, אבל מי באמת חושב על זה?

נכון שזה לא פרפקט אבל היי, זה עוד איזה אינדיקציה קטנה שיכולה לעזור בקבלת ההחלטה...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הרכב בבסיסו אמין, אבל אחרי השנים והידיים זה תלוי גם בתחזוקה של הידיים הקודמות וגם באלת המזל.

חלקים יש בשפע. לא מאוד חסכונית בדלק, אבל בממוצע של משפחתיות אוטומטיות מהסוג הזה (לא שונה ממאזדה 3 חדשה, למשל).

קילומטראז' אפשר לוודא בהיסטוריית הטיפולים, בהנחה שיש לו כזו ממוסך מסודר (הק"מ נרשם בכל טיפול), וגם ברשיון הרכב- שם ניתן לראות כמה ק"מ גמע הרכב עד הטסט האחרון שלו. לא להתרגש יותר מדי מנסועה נמוכה. אם הרכב לא טופל בצורה מסודרת, יכול להיות שיש לו בלאי גדול יותר מרכב שנסע יותר. נסיעות קצרות לא בריאות לרכב.

סתם כדי לסבר את האוזן, אספר שאת המאזדה שלנו, שנת 99, קניתי מזוג מבוגר יד ראשונה, עם 130 אלף ק"מ (לפני שנה). לפי היסטוריית הטיפולים שלו (ויש היסטוריה מהיום הראשון של הרכב, רק במוסכים מורשים, טיפולים כמו שעון שוויצרי) הוא כבר החליף רדיאטור וגם שיפץ גיר שנתיים קודם (נקודת תורפה בדור הזה של המאזדות). אם הדברים האלה ייפלו עליך- זו הוצאה משמעותית שגם משביתה לך את הרכב לכמה ימים.

לקחת הכל בחשבון ולעשות שיקולים מתאימים, לא רק להסתנוור מה"80 אלף ק"מ".

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...