Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

b cure לייזר לכאבים, באמת עוזר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אימי (גיל מבוגר) נפלה לפני זמן מה ושברה את ידה באיזור כף היד, מאז היא סובלת מכאבים.

האם המכשיר הזה, באמת עוזר, או שהוא עוזר רק לחשבון בנק של הממציא/מוכר?

מישהו כאן בפורום יכול לתת חוות דעת מניסיונו או מניסיון מבן משפחה על השימוש במכשיר.

פורסם

זה לא שמן נחשים, אך הדיעות עדיין חלוקות לגבי האפקטיביות. אתה יכול לקרוא קצת בוויקיפדיה - http://en.wikipedia.org/wiki/Low_level_laser_therapy

הייתי חוסך את הכסף ומנסה פיזיותרפיה, או עיסוי רפואי. לדעתי, חשוב יותר להתייעץ עם מקצוען לגבי תפעול נכון של היד לפי מצבה כדי לא להחמיר את המצב ואף לשפרו, במקום לחפש קסמים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

פיזיותרפיה היא עשתה בתקופת ההחלמה לאחר הורדת הגבס, לדעתה (בדגש על לדעתה) היא מיצתה, לצערי בגיל מסוים נעשים קצת עקשנים ואולי זה בגלל שלא נוח לה להגיע למכון פיזיותרפיה. ואולי מאה סיבות אחרת שהיא תמצא.

קראתי במספר מקומות על המכשיר, אך אני חושד (חושש) שהתגובות ברובן אינטרסנטיות, לכן אני רוצה לשמוע חוות דעת מדמות אמיתית.

כמו פעם שהיו מכשירים אינפרה אדום או אולטרה סגול שעליהם אני יכול להעיד מניסיוני שהם עזרו כמו כוסות רוח למת. או שאולי לבעיה שלי (כאבים לאחר ניתוח בעמוד השדרה) הם לא היו יעילים, אני חושב שגם ה b cure הוא כזה.

אך אם אני אחשוב שיש כ 75% ומעלה שהמכשיר יעיל לא אכפת לי להוציא את הסכום המבוקש עליו.

פורסם

מדובר בלייזר class 1, זאת אומרת הדרכה הנמוחה ביותר של לייזר.

למיטב הבנתי, בפחות מ class 2 אין ממש חדירה של הלייזר לרקמות עמוקות יותר מהעור, וגם class 2 צריך מכשיר עם מחזור פעימות (pulse) מאד גבוהים.

יכול להיות שאני טועה, אבל לדעתי רוב ההשפעה של הלייזר הספציפי הזה היא כנראה פלצבו.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

שקלתם ללכת למרפאת כאב? כנראה ששם היא תקבל טיפול טוב יותר. המרפאות בארץ דווקא מאוד טובות בתחום הזה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כמי שלומד את התחום (פיזיוטרפיה) - הלייזר זה הכלי עם תוצאות הפחות חד משמעיות שיש. כחלק מהלימודים - ניסיתי על עצמי את כל המכשירים המשמשים לטיפול פיזיוטרפי. לייזר בעקרון משמש לחימום רקמות שטחיות, אך יעילותו לא הוכחה.

ממליץ להמשיך בטיפולי פיזיוטרפיה (למרות העקשנות) ואולי אף להחליף מטפל, אם אין שיפור בטיפול הנוכחי.

כמו כן, US טיפולי הינו כלי נהדר לטיפול בדלקות והקלת כאבים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תודה לכל העונים.

אם כך מעניין המכשיר אני (כנראה) יורד, לעניין הטיפולים היותר קונבנציונלים אני אנסה לשכנע.

• תוכן חדש...