Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום

היה לי נזילה מזה זמן מהרדיאטור חימום

היום עשו לי עקיפה ושמו צינורית מתכת שראיתי היום שהיא נשענת/נוגעת בצינורות של הברקס

שנגעתי בצינור מתכת הזה הוא מה זה רותח!

לשאלתי האם זה יכול לגרום לנזק לצינור ברקס?

ודבר שני חשבתי קצת לשנות מקום למשוך אותו ולעטוף את הצינורית מתכת הזאת בצינור גומי שאותו אחתוך לאורך ואשחיל על הצינור מתכת ואקשור באזיקון או בנד .

מה אתם אומרים

we.jpg

פורסם

עשיתי קצת שפצורים נראה לכם שמספיק??

עטפתי בצינור פלטסיק את הצינור מתכת +קשרתי באזיקון אותו לכיוון הפילטר אוויר ככה שכל העסק של הצנרת לא נוגע בכלום.

ww.jpg

פורסם

אתה מודע לך שאתה הולך לקפוא בחורף ללא חימום, נכון?

הקומבינה שעשית היא בסדר לדעתי, העיקר שצינורות הבלם המתכתיים לא ישתפשפו בחלקי מתכת אחרים.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

אני אתקן לקראת החורף

ביררתי

עלות רדיאטור 400 שח

התקנה 800 400 אם לא צריך לפרק דשבורד(כזה דפוק שבשביל רדיאטור צריך לפרק דשבורד על כל הפלסטיקה והחשמל)

הבאסה שדווקא שאלתי פה בפורום ולא קיבלתי תשובה

הרדיאטור חימום שלי מטפטף טיפה לכיוון השטיח הכל התחיל שנקרע הצינור רדייאטור חימום ושחיברו אותו כנראה הוא קיבל איזה שבר או סדק קטן או שהאבנית שסתמה אותו יצאה ,הבעיה שקשה להגיע לשם ולשים דבק צריך להשתחל וניתן לראות רק דרך חריץ של 2 סנטימטר ויש גובה גם. מצרף תמונה אם יש לך רעיון

תודה

leak.jpg

פורסם
עשיתי קצת שפצורים נראה לכם שמספיק??

עטפתי בצינור פלטסיק את הצינור מתכת +קשרתי באזיקון אותו לכיוון הפילטר אוויר ככה שכל העסק של הצנרת לא נוגע בכלום.

יופי מעולה

• תוכן חדש...