Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן II

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי הצעה על רנו מגאן 2 שנת 2007 אוטומטית 1.6 תת דגם BUSINESS.

הבעיה היחידה שהבעלות הקודמת הייתה ליסיניג, במידה ובבדיקה הכל יוצא תקין, האם זה דבר משמעותי?

בנתיים לרכב יש היסטורית טיפולים שלמה לפי מה שמוכר הרכב אומר, האם זה שהוא היה פעם ליסיניג אמור לבטל לי את הקניה גם במידה והכל יוצא בסדר?

על איזה דברים לשים דגש בבדיקת רכב חוץ משלדה כמובן?

ושאלה אחרונה, הרנו מגאן נסחרת במחיר מחירון?פחות ממחיר מחירון?אפשר לקבל פחות או יותר מושג כדי לדעת מה המחיר אותו שווה לקנות את הרכב.

הדברים שאני מחפש ברכב זה:

1.שהיה אמין, לא יעשה לי כל יום תקלה כזאת או אחרת ושהיו טיפולים הם לא יהיו כ''כ יקרים.

2.נוחות נסיעה, שהיה לי כיף לשבת באוטו ולנהוג, גם אם זה אחרי יום עבודה שלם אני ישמח לחזור ולנהוג הביתה או לעשות סתם סיבוב לכיף.

3.דלק, שהיה יחסית חסכוני, הציעו לי דגם עם גפ''מ אז לא כ''כ אקטואלי.

תודה.

פורסם

המגאן נסחרת במחיר נמוך משמעותית ממחיר המחירון ובמיוחד לרכבים יוצאי ליסינג.

זה שהרכב יוצא ליסינג זה ממש לא עילה לפסול את הרכב, אחרי הכל רוב המגאן בשנים האלו נמכרו לליסינג אז אם תפסול את זאת רוב הסיכויים שההבאה בתור שתיפול עליה היא כזאת שהייתה בליסינג אבל אתה לא תדע מזה. לפחות כאן אתה יודע את העבר ויכול לתמחר את הרכב בהתאם.

הכי חשוב לבדוק ברכבים האלו את ההיסטוריה. רכב שעשה הרבה בעיות בעבר, כנראה שיעשה גם הרבה בעיות בעתיד. מעבר לזה, כל הדברים הרגילים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שמעתי את כל הדברים, שפשוט צריך ליפול על מגאן טובה שזה לכאן או לשם.

אבל השאלה בכמה לקנות מתחת למחירון?אם המחירון אחרי שכלול הוא 29 אבל יש מערכת גפ''מ.

פורסם

אני לא שמאי ולא בדקתי את הרכב הספציפי שאתה רוצה לקנות, אז אל תצפה ממני לתשובה חד משמעית וחד חד ערכית.

מערכת גפ״מ זה יתרון עבור חלק מהאנשים וחיסרון עבור אנשים אחרים, אז עבור חלק זאת סיבה להעלות את המחיר ובעבור אחרים סיבה לעבור לרכב אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...