Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב...נסעתי היום לירושלים והרכב יתחיל להתחמם(הכי מוזר שהוא התחממם בכביש מהיר ובעליות היה בסדר גמור),אגב לא חסר גם אנטיפריז.אני חושד בטרמוסטט.מה אתם אומרים?תודה מראש

פורסם

מאד מוזר שהיא מתחממת במישור אבל בעליות הטמפ. נורמלית. כל מה שנגיד כאן לא יהיה קשור למה שנאמר קודם.

טרמוסטט תקוע במצב סגור יגרום להתחממות, רדיאטור סתום יגרום להתחממות, מאוורר שלא יכנס לפעולה בזמן יגרום להתחממות וכן משאבת מים לא תקינה. חוסר בנוזל קרור ודאי יגרום להתחממות אבל במקרה שלך יש נוזל קרור כך שזאת לא הסיבה. יש לבדוק את יתר האפשרויות , אחת מהן היא הסיבה.

פורסם

הרדיאטור נשטף לא מזמן אם צינור,ביום יום הרכב לא מתחמם אלא רק בנסיעות ארוכות.הטרמוסטט כבר נקנה והשאלה האם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת כדי להחליף אותו?

פורסם
הרדיאטור נשטף לא מזמן אם צינור,ביום יום הרכב לא מתחמם אלא רק בנסיעות ארוכות.הטרמוסטט כבר נקנה והשאלה האם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת כדי להחליף אותו?

לאחר ההחלפה חשוב לבצע ניקוז אויר מהמערכת כמו שצריך ולחכות שהוונטה תתחיל לעבוד. זה שהרדיאטור נישטף עם צינור לא אומר שהוא נקי. אם הבעייה לא תיפתר בהחלפת הטרמוסטט בצע ניקוי רדיאטור כמו שצריך!

פורסם

במחיר כזה עדיף חדש,

ניקוי זה נחמד אבל עלולות להווצר נזילות עקב סגירה לא איכותית של הרדיאטור.

שתי שאלות:

1. איך הגעת למסקנה שהבעיה הייתה בטרמוסטט ?

2. האם אתה בודק מפלס נוזל קירור במיכל העודפים או ברדיאטור עצמו (כנדרש)?

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

הנוזל נבדק ברדיאטור עצמו. בסוף החלפתי רדיאטור כי חבר הסביר שאם הרכב הזה מתחמם פעם אחת הולך לו ראש מנוע. המתקין פתח את המכסה העליון ברדיאטור וראיתי שמ-20 חורים רק 2 לא סתומים.

• תוכן חדש...