Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אין ספק שלרובנו ככולנו, מרכיב האחזקה העיקרי ברכב הוא המוסך המטפל.

האם אתם מטפלים ברכב שלכם גם לאחר תום האחריות במוסך מורשה יבואן?

האם אתם מטפלים בעצמכם/חברים?

ו...כשאתם נכנסים למוסך לטיפול 15/שנתי (או לאבחון וטיפול בתקלה) - האם אתם סומכים על המוסך או שההגעה מלווה בחרדות באשר לממצאים ולתשלום שיידרש?...

שתפו...

פורסם

בפנדה אני מטפל במורשה כי אני חייב,אבל גם אחרי האחריות אני חושב שאני אטפל שם,למה?

לפני הפנדה הייתה לי דובלו,נדלקה נורית מנוע,הלכתי למוסך אצלנו בעיר שאבא שלי מטפל שם ועוד אנשים שאני מכיר,החלפתי חלפיםמבאזור ה 2000 שקל,והנורית אחרי נסיעה קצרה שוב פעם דלקה.

ואז נסעתי למורשה פיאט בעכו,החשמלאי שלהם תוך כמה דקות איתר מה הבעיה,החלק הוזמן והבעיה נפתרה.

מאז אני שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי קטנוע אך אני חושב שיש לי גם מקום להיות פו.

לגבי המוסל אינני מטפל במורשה וכו בגלל שתי סיבות א.הוא רחוק וב.זה ימבה כסף אישית אני מחפש כרגע מוסך טוב באשקלון אך בספק אם יש קודם טיפלתי אצל שילו בה מלצת חברים אך התגלה לי שהוא רמאי ונוכל אחר כך עברתי לעשות טיפולים לבד עד כמה שאני יכול אך גם זה לא ממש הסתדר לי כאשר לאחר שיפוץ סטרטר במוסך גראז באשקלון הסטרטר הסתובב הפוך והרס לי את כול השיניים מה שהצריך החלפה מלאה של הוריאטור.

פורסם

עם הנוכחית מטפל במוסך יונדאי , לאחר שטופלה שם מימיה הראשונים עוד אצל הבעלים הקודמים.

דברים קטנים שאני יכול בעצמי , אני מסדר לבד אך טיפולים שנתיים, תקלות טכניות כבדות וכו' - אצלהם.

קוסמטיקה , תקלות חשמל / מנעול / דלתות / חלונות , מסדר לבד מתחת לבית, אחרי הכל - אין יותר טוב ממעשה ידייך.:-)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

פעם אחת עשיתי טיפול במוסך של היבואן, חוץ מהמחיר $$ הייתי מאוד מרוצה. כל חלק מקורי, ועובדים לפי הספר. הייתי רוצה להמשיך לטפל שם אבל אני לא יכול מבחינה כלכלית לעמוד בזה אז מצאתי מוסך מורשה שמתמחה ברכבי סובארו.

יחסית אני סומך עליו, אני תמיד בודק אותו, ועד כה לא היו בעיות, אבל בגדול הייתי מעדיף אצל מוסך היבואן.

פורסם

יבואן מורשה בד"כ יש אבא ואמא יותר עם יד על הדופק מהנסיון שלי, אבל לאור המחירים אני פונה למוסכים אמינים ולא חסר המלצות ואנשים מוכרים דרך הפורום. חסך לי הון תועפות והוחלפו לי רכיבים שעובדים טפו טפו.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מעדיף לעמוד ליד הרכב כל שלב העבודה, לראות מה עושים וכמובן איזה חלקים שמים, אני בודק שהמסנן שמן מקורי בלבד, וכמובן את סוג השמן ששמים, לראות שלא נוגעים סתם ומנסים ליצור תקלות, קראתי פה יותר מידי סיפורים על אי אמינות ויצירת תקלות בכדי שאסמוך על מוסך כלשהוא בארץ!

פורסם

המוסך שלי זה כמעט כמו משפחה..

הדבר הכי טוב, זה שאני יכולה לסמוך עליהם.

אם יש טיפול לא הכרחי אומרים לי בכנות, אם יש משהו יקר אומרים לי מראש ובאמת עושים מעל ומעבר!

פשוט תענוג.

פורסם

אני מטפל אצל חבר שאני סומך עליו יותר מכל מוסך. למה?

א. מחיר עבודה הכי זול שאפשר

ב. מחיר חלפים ללא תיווך, והכל מקורי או חלופי איכותי (את החלפים או שאני קונה או הוא, בכל מקרה אני יודע מה אני מקבל)

ג. כי הוא לא יראה בעיה או משהו שהולך להיות קרוב לבעיה וישתוק, הוא יעיר ישר וייתן חוות דעת אם צריך להחליף\לבדוק\לפרק בלי להתעצל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...