Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עד היום מעולם לא רכשתי רכב חדש. כעת, עקב הרחבת המשפחה אני נאלץ לוותר על אחת ה-BMW ואני חושב לרכוש פורד גלקסי.

ניגשתי היום לסוכנות דלק מוטורס בירושלים, וכמובן על פי מיטב המסורת בארץ והמסורת של דלק, שיודעים יותר טוב מהלקוח מה הוא רוצה, יש שתי אופציות: טרנד וטיטניום. כל האביזרים שהיצרן מציע לרכב, ואני מעוניין בהם, לא ניתן לקבל לא בכסף ולא אם מבקשים יפה.

אין אפשרות להזמין את הרכב עם צמיגי Runflat ומערכת ניטור לחץ אויר. (למי שלא יודע – אין גלגל חלופי ברכב הזה). אין אפשרות לפנסי זנון. אין אפשרות לקבל את המערכת המקורית של סוני עם חיבור USB ודיבורית BT. חיישני החניה לא מקוריים אלא מורכבים בארץ. והצבע שאני רוצה, יש במקרה אחד בארץ ברמת גימור טיטניום, תזמין היום. אם תזמין לאחר מכן, אולי תקבל את הרכב בסוף יולי או שתצטרך לבחור צבע שאתה לא רוצה (אני זקוק לרכב באמצע יולי).

ואני חשבתי לתומי, שכשאני משלם ממיטב כספי על רכב חדש, לפחות אקבל את מה שאני רוצה בלי טובות.

בקיצור, יש לי הרגשה מבאסת, שגם אשלם הרבה וגם אשאר עם אוטו שהוא לא בדיוק מה שאני רוצה.

חשבתי על יבוא אישי, אבל אני לא מעודד יותר מדי, כי כל מה שאני מוצא בלוחות באירופה אלה רכבים עם מנוע דיזל. אני חושש שהזמנה מיוחדת של הרכב שאני רוצה באירופה תעלה הרבה יותר מדי.

הכיוון כרגע – לחפש רכב משומש בן שנה. אני לא רואה הרבה טעם גם לשלם הרבה וגם לקבל בערך מה שאני רוצה ולא בדיוק, אז אמשיך עם מה שאני מכיר מהמשומשות.

אם יש למישהו כאן רעיון אחר, או סוכן יבוא אישי שיכול לעזור – אשמח לשמוע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

איילון מוטורס כבר פעילים? במידה וכן, הייתי ניגש אליהם ובודק, אולי הם יוכלו לייבא לך אחת מאובזרת יותר ובסכום שפוי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי S-MAX טיטניום, המערכת המצויינת( premium sound ) של sony מגיעה עם דיבורית מקורית BT ועם USB...

אתה רוצה להגיד שזו מערכת אחרת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
יש לי S-MAX טיטניום, המערכת המצויינת( premium sound ) של sony מגיעה עם דיבורית מקורית BT ועם USB...

אתה רוצה להגיד שזו מערכת אחרת?

איזה שנה האוטו שלך שיי?

ההסבר להיעדר מערכת יכול להיות:

1.פורד לא עובדים יותר עם סוני

2.דגם זול עם מערכת בהתקנה מקומית.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

2012.

פורסם

לפי המפרט באתר של 'פורד' ישראל (כאן, עמוד 11), דגם הטרנד מגיע עם מערכת פשוטה יותר ואילו הטיטניום מגיע עם סוני.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

הוא רשם בפירוש סוני מקורי - אז התכוון לטיטניום להערכתי.

אם מחליפים מערכת בהתקנה מקומית, לפחות זה מה שהוצע לי, אין מניעה להרכיב מערכת שאינה סוני ובוודאי עם כל הפיפצ'קס הנדרשים.

פורסם

ניסית לבדוק את סיאט אלהמברה?

הוא מופיע עם הרבה אבזור לפי מה שכותבים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הs-max ברמת גימור טינטניום ביבוא של דלק מגיע עם המערכת שאני רוצה.

הגלקסי, גם בטיטניום, מגיע עם המערכת שיש בs-max וגלקסי טרנד, ללא USB וללא BT. המוכר ניסה לשכנע אותי לקחת s-max על מנת לפתור את הבעיה, כאילו שאני בוחר דגם רכב על פי המערכת ולא על פי המרכב הדרוש לי.

התקציב 200000 ש"ח, האלהמברה אכן המתחרה היחיד מבחינתי. יש לה הרבה איבזור, אבל אין לה מנוע לכן אני מעדיף את הפורד. גם השילדה שלה לא ברמה של הפורד.

איילון אמרו לי שהיום הם פותחים את אולם התצוגה, אחרי זה הם יתפנו לדבר איתי..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הרכב המשפחתי שלנו ב-4 השנים האחרונות הוא S-Max שנרכש חדש מפורד ישראל.

הייתה לנו התלבטות לגבי ה-Galaxy אך לטעמנו (אשתי ואני) הבחירה הייתה בין רכב עם 2 מושבים Full-size בשורה השלישית (Galaxy) אל מול רכב עם 2 מושבים פחות מרווחים אך בעל חווית נהיגה משמעותית טובה יותר.

אני יכול לספר שלאחר כ-85KKM, וכבר מהיום הראשון, הרכב לא מרגיש כרכב הסעות!

חווית הנהיגה ונוחות הנסיעה בו פשוט מצויינות.

ערב טוב,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

מצטרף ל Eli R.

אני יודע שהגאלקסי מצטיינת בתוכנות דומות ל S_MAX רק עם מראה גמלוני יותר.

לא התנסתי עמה.

ה S_MAX מספקת חווית נהיגה מצויינת. אתה ממש לא נהג משאית... קל להרגיש איתה כמכונית מנהלים מפוארת ולפעמים להתבלל ולהרגיש כמו בהוט האצ'.

• תוכן חדש...