Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://s.mako.co.il/1abihNc

רוני מיילי התנצל בפני משפחתה של גוגמן.

לדעתי - כל הכבוד. הוא הבין מה הוא עשה, ובא להכות על חטא. יישר כח. אבל מצד שני ככל הנראה מה שזירז את המעשה זה האלימות שהופגנה כנגדו, מה שעלול להביא טעם לפגם, כי הוא נבהל. אבל בכל מקרה, יישר כוח.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

על העובדה שאבא של רוני מיילי ואמא של לבנה בני דודים כבר שמעתם?

חפשו בגוגל. הזוי לחלוטין וגורם לי לחשוב שכל ההתפרצות הזו מבויימת מיסודה.

Lexus CT200H

פורסם
על העובדה שאבא של רוני מיילי ואמא של לבנה בני דודים כבר שמעתם?

חפשו בגוגל. הזוי לחלוטין וגורם לי לחשוב שכל ההתפרצות הזו מבויימת מיסודה.

אתה מכיר את הבת של בת-דודה של אבא שלך?

אני לא.

משכנתא זה קל

פורסם
אתה מכיר את הבת של בת-דודה של אבא שלך?

אני לא.

תתפלא, אבל כן. בת של בת דודה של אבא נשמע קצת מורכב, אבל זה אומר שהיא "בת דוד דור שני" של אבא שלי.

לי יש כמה "בני דודים שניים" או איך שתרצה לקרוא לזה שהם הילדים של הבני דודים של אבא שלי. לא כזה מורכב...

Lexus CT200H

פורסם

ממש לא מורכב.. משפחה מורחבת. אני בקשר מעולה עם בני הדודים של ההורים שלי, נפגשים הרבה. למה שלא יכירו?

פורסם

הסיבה שרוני מיילי עף אחרי שתקף את "הלסבית" ולא את "האתיופית" זה כי הקהילה הגאה יצאה כנגד התוכנית בצורה מאוד חזקה ואגרסיבית.

אם זה היה עובר בשקט הוא בטח היה מקבל עוד אזהרה וזהו.

הרי אחרי הריב לקחו אותו לחדר האח הגדול ונתנו לו לראות את מה שהוא עשה וזהו.

אם הם היו חושבים שזה הזמן שלו ללכת, הם לא היו מחכים כל כך הרבה זמן.

אני מכירה אישית את האנשים והמנועים שהופעלו כנגד האח הגדול, לתוכנית יש מזל גדול שהעיפו אותו, אחרת זה היה נגמר ברע.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

ברור לי שטהוניה פוסטמה לא קטנה עם פיוז קצר מדי, אבל עדיין, למה אחרי מה שגילי אמר לה הוא לא הועף מהבית? זה לא ביטוי חמור לגזענות? למי אכפת שהם הפסידו במשימה המטומטמת בגלל האמרה הפוגענית הזאת, למה צריך להמשיך להראות את הפרצוף שלו בפריים טיים? גזען חשוך כמו אבא שלו, התפוח לא נפל רחוק מהעץ..

זה שמתמודד עף על אמרות פוגעניות כנגד הקהילה הלה"טבית אבל לא עף על אמרות פוגעניות כנגד הקהילה האתיופית פעם שנייה ברציפות זו גזענות כלפי העדה האתיופית. אני ממש מקווה שמישהו ייתן את הדעת על זה, מסתבר שבאמת צריך רגולציה על התכנים.

פורסם

תכלס.

לא מבין איך השאירו אותו בבית..הרי הוא כבר הוזהר בעבר. לא מבין,זה פשוט מכעיס אותי.

פורסם

סתם דעה אישית אחרת,

הרי כל הרעיון של התכנית הוא ליצור מצב של כור היתוך

משלל רבדי האוכלוסייה ולתת לגלגלים לנוע כשהעולם החיצון מתבונן.

לא חושב שהיו צריכים לפלוט אותו החוצה או לצורך העיניין כל מישהו אחר

ולא משנה כמה קיצוני ומכוער אותו האדם.

הקיצוני הזה מייצג סוג של אוכלוסייה בחוץ, הרי הוא לא יחיד בדעותיו

אז אולי שם הוא היה מקבל תיקון.

זו מטרת התכנית האמיתית בעיני.

הדחה מכוונת לא צריכה להיות לדעתי בשום אופן,

הכנת את הארוחה, עכשיו תשב ותאכל.

תן לתכנית או לקונספקט לעשות את שלו.

Gn'f'R

פורסם

ברגע שאדם משמיע דעות גיזעניות,זה כבר קו אדום שלא עוברים,בטח ובטח שלא בטלויזיה כשילדים

רואים ואח"כ משתמשים בזה בביה"ס. אין מקום לגזענות בשום מקום,בטח שלא בישראל,עם שעבר רדיפות ושואה.

אסור לתת לזה במה.נקודה.

• תוכן חדש...