Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

אני מבין שהרבה ספורטאים צמאים למידע ועדכונים ואם יש משהו באופק.

אני סבור שיש לעדכן בשוטף על כל מה שקורה בתחום ולא להשאיר את המידע בידיים של אלה העוסקים במלאכה בלבד!!

בתקווה שכולם ינהגו כך , כי כולנו חייבים לחיות את מה שקורה בתחום וזו נחלתנו !!

עדכון קצר על קצה המזלג

לאור ביטול המירוץ בערד , התחלתי לחפש מקום חלופי ואני ממתין לתשובות מ-4 רשויות שונות למסלול שמצאתי בשטחם, 2 בצפון ו-2 בדרום.

בצפון כבר פניתי לרישוי עסקים במשטרת ישראל ולצערי נראה לי שפשוט לא יהיה!

הקצין האחראי חשב שאני הוזה ואמר שלא קיים ספורט מוטורי בהגדרות והנחיות שלהם, לאחר שעה של תחנונים , יצר קשר עם הקדקדים במטה הארצי ורובם לא ידעו להנחות אותו מה לעשות איתי !!!!

זו דוגמית ממה שמצפה לנו בנושא אישורים לקיום אירוע , מה עוד שהעלויות לא הגיוניות ובזה אסתפק....

מישל

פורסם

עדכון נכון להבקר

כעת מותר לי לגלות כי לפני 3 שבועות פגשתי את ראש העיר בה אני גר, קרית אתא, והעלתי בפניו את רצוני לארגן מירוץ בגבעת אלונים, הסמוכה לעיר, שם נעשות עבודות תשתית להקמת שכונה חדשה.

הסברתי לו כי אני יכול לנצל המצב הקיים לאירוע מסוג ראליספרינט ולאחר שיחת טלפון עם היזם הבטיח לי לשקול הצעתי בחיוב.

לפני שבוע קבלתי אור ירוק שניתנה הסכמת הנהלת החברה היוזמת, ולמחרת התייצבתי במח' הרישוי בעירייה אשר הפנתה אותי קודם לקצין רישוי העסקים במשטרת "זבולון" , עליו סיפרתי לכם על בורותו בתחום הרישוי בהפקת אירועים ספורט מוטורי.

לא אמרתי נואש והמשכתי לחפש קשרים ופתרונות אחרים לקדום העניין.

לצערי , הבקר קבלתי הודעה ממח' ההנדסה של העירייה שבשבוע הבא נכנס לשטח קבלן התשתיות לחפירות קווי הניקוז והביוב של הפרוייאקט וכתוצאה מכך אין סיכוי שנוכל לארגן מירוץ במקביל לעבודות אלו !!!!

עוד כמה ימי עבודה ואנרגיות שבוזבזו לשווא....

מי יכול להושיע ??

מישל

• תוכן חדש...