Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא הגיבו !!!!

הסיפור שהיה כך היה :

לאחר שהתקבלה החלטה אצלי שהגיע הזמן להחליף גג"ש ושרשרת

הוכנס האופנוע לאחר כבוד למוסך המטפל

לאחר כשעתיים התקשרתי לבדוק מה קורה עם הבייבי ואז (שוב) חשך עליי עולמי . . . .

זה הלך ככה " תומר, אל תשאל !!!!"

" מה , מה קרה ???"

"איך שאני מפרק את הגלגל האחורי ואת הגלגל שיניים האחורי המיסב של הגלגל מתפרק . . . כל הג'ולות מתפזרות לי במוסך . . . "

אני : אוייי לא . . .!!!!!!!!!!! :shock: רגע ויש לך מיסב כזה ??? "

" לא מה פתאום !!!!! אני מנסה להשיג אחד כזה הבעיה היא שאין עליו מק"ט!!!!"

"אז איך תדע מה אתה מחפש ???"

" יש לי את המידות ודיברתי עם היבואן ( ימהה נו מה . . ? ) והוא אומר שאין לו כזה צריך להביא מחו"ל )

טוב , לא אלאה אתכם בשאר השיחה אבל הבנתם את הרעיון .

עכשיו נשאלות 2 שאלות הכרחיות :

א. האם דבר כזה קורה בדר"כ ( שהמיסב קופץ ומשתחרר )???

ב. האם זו ( שוב ) גוזמא של מוסכניקים ????

מחכה לתגובות

ותודה מראש:???:

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

פורסם
אנא הגיבו !!!!

הסיפור שהיה כך היה :

לאחר שהתקבלה החלטה אצלי שהגיע הזמן להחליף גג"ש ושרשרת

הוכנס האופנוע לאחר כבוד למוסך המטפל

לאחר כשעתיים התקשרתי לבדוק מה קורה עם הבייבי ואז (שוב) חשך עליי עולמי . . . .

זה הלך ככה " תומר, אל תשאל !!!!"

" מה , מה קרה ???"

"איך שאני מפרק את הגלגל האחורי ואת הגלגל שיניים האחורי המיסב של הגלגל מתפרק . . . כל הג'ולות מתפזרות לי במוסך . . . "

אני : אוייי לא . . .!!!!!!!!!!! :shock: רגע ויש לך מיסב כזה ??? "

" לא מה פתאום !!!!! אני מנסה להשיג אחד כזה הבעיה היא שאין עליו מק"ט!!!!"

"אז איך תדע מה אתה מחפש ???"

" יש לי את המידות ודיברתי עם היבואן ( ימהה נו מה . . ? ) והוא אומר שאין לו כזה צריך להביא מחו"ל )

טוב , לא אלאה אתכם בשאר השיחה אבל הבנתם את הרעיון .

עכשיו נשאלות 2 שאלות הכרחיות :

א. האם דבר כזה קורה בדר"כ ( שהמיסב קופץ ומשתחרר )???

ב. האם זו ( שוב ) גוזמא של מוסכניקים ????

מחכה לתגובות

ותודה מראש:???:

תן פרטים... איזה אופנוע איזו שנה? עבר תאונה כלשהי או פגיעה חזקה בגלגל האחורי?? לפי ידיעתי (לא יצא לי לפרק יותר מידי גלגלים אחוריים אבל יצא לי לפרק כמה..) מיסבים מתפרקים רק אם מפעילים עליהם לחץ מיותר..
פורסם

לא נתת פרטים על האופנוע (פחות חשוב הדגם, יותר חשוב השנתון והקילומטראז') אבל גם בלעדי המידע הנ"ל, מה שהמוסכניק שלך אומר נשמע הגיוני למדי.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני לא יודע על איזה אופנוע מדובר?

אבל בתור מוסכניק, אני יכול לספר שזה קורה הרבה, כל עוד הגלגל במקום ומוחזק ע''י 2 מיסבים על הציר האמצעי, אפילו שהמיסב בלוי לחלוטין קשה ל''גולות'' לברוח החוצה אפילו שהמיסב במצב גרוע,(לפעמים הן בורחות) אבל שמשחררים את הציר ואת הקאפות קורה שהמיסב מתפרק במקום.

ובקשר למיסב? הוא לא חייב לקנות בחברה ולקרוע אותך, יש בר'ח צ'לנוב בת''א מספיק חנויות מיסבים, אפילו ברמה יותר גבוהה מאילו שמגיעות מהחברה ויותר זולים כמובן, לתשומת ליבך.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

בראש ובראשונה - תודה !!!

לא ציינתי את הדגם מכיוון שהוא אמר שזה קורה הרבה לכל הדגמים וכמו שאני מבין מהתגובות זה אכן נכון.

לגבי חנויות המיסבים כל חנויות המיסבים נבדקו על ידי ולא היה מיסב במידות הנ"ל .

בסוף מצאתי מיסב בחנות נידחת בכפ"ס זרוק בפינת המחסן :smile: .

והחולה נשלח לביתו.

ובא לציון גואל :razz: .

ושוב תודה ענקית לכולם !!!!

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

פורסם

כל הכבוד, באמת תהייה ברמיל.

ברמיל=חבית

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

לאבי יש חנות למיסבים

אם תתן לי מידות של המיסב אני יכול לנסות למצוא לך אותו.

אני יודע שלא מעט מוסכי אופנועים קונים אצלו מיסבים במקום מהיבואן.

אלי

• תוכן חדש...