Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לפני כמה זמן קניתי מים חדשים לווישרים (מאוטו דיפו) מילאתי, אחרי כמה זמן אני מגלה

שכשאני מפעיל את הווישרים יוצא שפיץ קצר ואחרי שניה זה נחלש עד שזה מפסיק.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה לעוזרים.

פורסם

וישרים סתומים או משאבה תקולה.

תיקח סיכה ותנסה לפחות את החורים בוישרים

אם לא עובד, תנסה להקשיב אם אתה שומע את המשאבה עובדת כשאתה לוחץ

יכול להיות גם צינור חסום,

בדוק ותעדכן.

שי.

פורסם

קניתה מים כחולים מאוטו דיפו?

אם כן אז כנראה הם גרמו לסתימה.

השתמשתי בהם פעם אחת כל המיכל נהייה כמו נזלת/ג'ילי, סתם כמה צינורות הייתי צריך לפרק את כל המערכת ולנקות.

פורסם
אני משתמש בטבליות אקולוגיות לניקוי שמשות +מים.

הרבה יותר טוב מהנוזל של אוטו דיפו.

http://www.petrotech.co.il/PetroTech//userdata/SendFile.asp?DBID=1&LNGID=2&GID=656

איפה ניתן לקנות? כמה עולה?

האם ניתן לשימוש עם מי ברז? (כתוב ש"מרכך" את המים)

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם
קניתה מים כחולים מאוטו דיפו?

אם כן אז כנראה הם גרמו לסתימה.

השתמשתי בהם פעם אחת כל המיכל נהייה כמו נזלת/ג'ילי, סתם כמה צינורות הייתי צריך לפרק את כל המערכת ולנקות.

כל החיים אני משתמש במים שלהם ושום כלום

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

יתכן שאין לזה קשר להחלפת נוזל השמשמות. תנסה לחפש נזילות מהמערכת. היו לי סימפטומים דומים כאשר השתחרר צינור שמוביל את המים לאחד המתזים.

תפתח מכסה מנוע ותבקש ממשיהו שיפעיל את המתזים בזמן שאתה מחפש אם יש השפרצה מאיפה שלא צריך.

פורסם

אצלי שזה נסתם, אני מפרק את המשאבה החשמלית, ומשפריץ בפנים עם צינור גינה (לא בלחץ גבוה! שלא יפגע בחיבורים חשמליים).

אולי המתזים עצמם נסתמו, אז צריך להכניס מחט בפנים.

בכל אופן, המים של אוטו-דיפו זה כמו תרכיז, אני שם גלון של זה פעם ב3 חודשים, ואז שיורד המפלס אחרי שימוש של שבועיים נגיד אני ממלא מי ברז רגילים, ועדיין יוצא סבון. (זה משאיר חננה במיכל, כמו שאתה אומר, יצא לי לנקות המיכל אז אני יודע).

כל אופן, הכי טוב למהול אותו, נגיד המיכל הוא 4L, אז תכניס 2L ממנו ו2L ברז, ככה עד שתגיע לריכוז אידיאלי שלא יסתום לך את הווישרים.

פורסם

אוקי, אז בדקתי כל מה שהצעתם.

ומסתבר שאכן מדובר בנוזל לשמשות של אוטו דיפו שהפך להיות ג'ל מגעיל שסתם הכל

ורק אחרי שקרוב משפחה פתח וניקה הכל זה הסתדר.

עצה שלי לא משנה מה אל תתקרבו אל הנוזל של אוטו דיפו !!!!!! פשוט בושה וחרפה.

פורסם

אמרתי לך הכי טוב תמהול אותו.

אני לא משתמש כי הרכב שלי אין לו שפריצרים (יש לו צינור על הווישר).

ברכב של אבא שלי הוא ממלא נראה לי נוזל מהסופר גלון 4L, זה הפאביה החדשה, לא נסתם עד עכשיו. (ומשתמשים בזה הרבה).

• תוכן חדש...