Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב עדיף בשנתון 2009?

אשמח מאד להמלצות ממי שמכירו את הרכבים הנ"ל

בעיקר לגבי צריכת דלק ואמינות..

תודה רבה!

פורסם

סיד ו I30 הםרכבים די זהים במהותם חוץ מהעובדה,שהסיד נסחרת במחיר זול מעט יותר.

לגבי אוקטביה- אם יש לך עצבים מיותרים להתעסק עם היבואן,השירות והגיר המוללים שלו שיבושם לך.

פוקוס-רכב טוב סה"כ אבל הסיד וה I30 לפחות לדעתי עדיפים אם כי אני משוחד.אני מחזיק באחד משני הדגמים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוקר טוב 7even,

קיה סיד ויונדאי i30, כפי שנכתב כאן, הן מכוניות כמעט זהות. קיה היא חברת בת של קונצרן יונדאי והרכבים יוצרו עם מכלולים ועיצוב כמעט זהים. לשני הרכבים מוניטין אמינות מצוין ועלויות אחזקה נמוכות יחסית.

לפורד פוקוס וסקודה אוקטביה מרווח פנים עדיף, במיוחד במושב האחורי. לאוקטביה יש גם תא מטען ענק, שימושי מאוד למי שזקוק לרכב משפחתי עם מקום לעגלות.

מבחינת צריכת דלק, לכל ארבעת הרכבים צריכת דלק ממוצעת בהשוואה לרכבים אחרים בקטגוריה. הפוקוס מעט פחות חסכונית בהשוואה ל-i30 ולסיד, אבל מדובר בהפרש של אחוזים בודדים שאינו משמעותי בעבור רוב הלקוחות.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

איזה רכב עדיף בשנתון 2009?

אשמח מאד להמלצות ממי שמכירו את הרכבים הנ"ל

בעיקר לגבי צריכת דלק ואמינות..

תודה רבה!

פורסם

לגבי אוקטביה- אם יש לך עצבים מיותרים להתעסק עם היבואן,השירות והגיר המוללים שלו שיבושם לך.

.

האוקטביה נמצאת ברמה אחת מעל לשתיים הנ"ל בכל מה שנוגע לנוחות,להנדסת אנוש ולתחושת "איכות" (ולא מדובר רק בתחושה).

בחלק מדגמי האוקטביה לא צריך "להתעסק" עם היבואן, האמינות גבוהה ביותר ובחלק מהמוסכים איכות השירות גבוהה גם היא.

נכון, לא זול אבל גם לא נורא, גם בקיה וביונדאי לא סוגרים טיפול ב300 ש"ח...

אני מחזיק באוקטביה משנת 2008 עם המנוע "הוותיק" בנפח 1600 סמ"ק וגיר אוטומטי (טיפטרוניק).אם ביצועים "מסמרי שיער" הם לא השיקול העיקרי, שקול לרכוש דגם זה הנקרא MPI. הוא מהווה פשרה מצויינת בין האמינות הרבה של הקוריאניות ולבין האיכות והנוחות העדיפות בהרבה של האירופאיות.

על הנייר הרכב חלש משמעותית מהיונדאי והקיה, בפועל ההבדל פחות מורגש מהמצופה, הרכב חסכוני (כ-11 ק"מ לליטר בנסיעה שרובה עירונית עם מזגן), האמינות מוחלטת (אצלי לא הייתה עד היום שום תקלה משום סוג שהוא-גם לא נורה שרופה ואפילו המצבר מקורי...).

לפני שרכשתי את האוקטביה התעניינתי בסיד סטישן ולטעמי זה הדגם המועדף מהמשפחה הקוריאנית הנ"ל.

למותר לציין שתא המטען של האוקטביה גדול יותר מזה של הקיה סיד סטיישן (או מזה של כל רכב אחר בקטגוריה וגם מעל לקטגוריה).

מנועי הTSI וגירי הDSG אכן רגישים יותר, ככה זה כשמדובר בטכנולוגיות חדשות, זה שיקול שלך

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מצטרף להמלצה על ה MPI , חפש את האוטו שלי - החזרתי אותו לשלמה סיקסט לפני כשבועיים

שנת 2010 עליה לכביש ינואר 2010, 113,000 ק"מ - תקבל הנחה גדולה מהמחירון

מספר רישוי 4001567 צבע אפור עכבר

פרטים נוספים בה"פ

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות..

sti אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית כי אין לי מספיק פרסומים בפורום.. אשמח אם תשלח לי הודעה עם הפרטים.

תודה לכולם

פורסם

מה לגבי עלות ביטוח מקיף לאוקטביה ?

בעבר כששקלתי הסוכן ביטוח שלי אמר לי לא לנסות אפילו

דיבר על ביטוח מקיף של 6-7 אלף

:wink:
פורסם

אני גם בדקתי את נושא הביטוח וקיבלתי הצעות יקרות בסביבות 6k. אם זה מחיר כזה אז אני יורד מזה.

רק בביטוח ישיר באינטרט עלתה הצעה של 3300, יותר זול מפאביה או קיה סיד. בגלל זה אני לא בטוח שזה הגיוני. אבל בדקתי פעמיים וזה מה שיצא... אם זה ככה, אז אני ממשיך לחפש אוקטביה. מחר אתקשר למוקד ואשתדל לעדכן כאן.

• תוכן חדש...