Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום בבוקר מישהו נכנס במשאית שלי מאחורה, כמובן שהוא אשם.

מאחר והוא נהג צעיר שזה פגיעה שלו פעם ראשונה בחיים וגם אני פעם ראשונה שנופל למצב כזה, רציתי לדעת איזה פרטים לקחת מימנו?

כמובן שלקחתי מימנו באותו הרגע פרטים כגון: צילמתי את הרשיון רכב שלו, צילמתי את הפוליסה של הביטוח שלו, ולקחתי את המס' שלו.

הבעיה היא שהרכב של אבא שלו, והוא לא ידע איפה כל הניירת של הרכב נמצאת, אז מה שהיה לו ביד זה רק הפוליסה של הביטוח חובה ולא ג' או מקיף.

רציתי לדעת איך אני ממשיך עם זה הלאה? מה אני צריך לעשות כרגע?

תודה לעונים!

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

הדבר היחיד שחסר לך זה פרטי סוכן הביטוח שלו.

תעביר את הפרטים לסוכן הביטוח שלך, ואם צריך מידע נוסף הוא יבדוק זאת מול הסוכן של הנהג הפוגע.

אתה צריך דוח שמאי לקביעת עלות הנזק.

אם הנהג הפוגע מודה באשמה - להעביר דרך סוכן הביטוח שלך דרישה לתשלום עלות נזק + שכר השמאי.

אם הנהג לא מודה - צריך להגיש תביעה בבית משפט. סכום התביעה הוא עלות נזק לפי קביעת שמאי + שכר שמאי + הפסדים עסקיים.

במידה והמשאית שלך - אז אני מניח שאתה עוסק מורשה או בעלים של חברה -> במקרה כזה, קח בחשבון שאתה אמור לקבל את הסכום ללא המע"מ (עליו אתה מתקזז / מקבל החזר מול רשויות המס).

פורסם
הדבר היחיד שחסר לך זה פרטי סוכן הביטוח שלו.

תעביר את הפרטים לסוכן הביטוח שלך, ואם צריך מידע נוסף הוא יבדוק זאת מול הסוכן של הנהג הפוגע.

אתה צריך דוח שמאי לקביעת עלות הנזק.

אם הנהג הפוגע מודה באשמה - להעביר דרך סוכן הביטוח שלך דרישה לתשלום עלות נזק + שכר השמאי.

אם הנהג לא מודה - צריך להגיש תביעה בבית משפט. סכום התביעה הוא עלות נזק לפי קביעת שמאי + שכר שמאי + הפסדים עסקיים.

במידה והמשאית שלך - אז אני מניח שאתה עוסק מורשה או בעלים של חברה -> במקרה כזה, קח בחשבון שאתה אמור לקבל את הסכום ללא המע"מ (עליו אתה מתקזז / מקבל החזר מול רשויות המס).

א. תודה על התשובה המורחבת.

ב. אני שכיר המשאית לא שלי אלא של החברה.

אז ממה שאני מבין אני רק צריך להשיג את הסוכן ביטוח שלו שידבר עם הסוכן ביטוח שלי ושהם יסדרו את העיניינים?

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

אם יש לך את הצילום של תעודת הביטוח - אז סוכן הביטוח שלך יכול לאתר את הסוכן שלו (יש קוד סוכן).

תעביר את הפרטים לסוכן ביטוח שלך.

אם הנהג הפוגע לוקח אחריות - זה מפשט את העניינים.

בכל מקרה - המשך טיפול צריך לעבור למנהל שלך וקצין בטיחות תעבורה/אחראי רכב.

• תוכן חדש...