Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוח השרשורים בפורום ולאחר שקרה לי היום מקרה מוזר מאד, אולי זה גם יהפוך לשרשור מתגלגל

אחרי הצהריים יצאנו לניסעה קצרה במרכז, היה גשם חזק מאד ועצרתי בשוליים לכמה דקות עד יעבור הזעם

המשכתי לסוע, לא עברו 5 דקות, המגב השמאלי (זה שמול הנהג) החליט להתנתק מהמקום ולהתהפך!

למזלי הייתי בנתיב השמאלי והשוליים היו רחבות, יצאתי הכנסתי אותו למקום והמשכתי לסוע.

מה לעזאזל?! יש לי רישיון כבר עשור, ולא פעם ראשונה שאני נוהג דרך קיר מים, אבל WTF!?

אז מה הכי מוזר שקרה לכם?

פורסם

הדבר הכי מוזר זה, נוסע לכיוון רחובות, גשום טיפה לא משהו רציני

מאט קצת וממשיך בדרכי ולפני מושב חצב יש קטע כביש לא מואר והכל חשוך והיתי לבד על הכביש,

באותו קטע ירד גשם מטורף ברמה שלא רואים את הכביש ונשמע כאילו עוד שאני אני עף עם הרוח והגשם

נסעתי ממש לאט ואיך שהגעתי לתאורה כחצי קילומטר אין גשם בכלל משהו מוזר לחלוטין.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

יותר בקטע של מלחיץ מאשר מוזר... וזה קרה היום בערב, בחזרה מראשל"צ על כביש 4 לכיוון 3פון. ירד גשם מלגזות והקנגו שנסעה במקביל אלי משמאל לפתע איבדה אחיזה והתחילה להסתחרר. באותו רגע חתכתי לשוליים והיא בדיוק עפה לנתיב שלי. אם הייתי ממשיך בנתיב, סביר מאוד להניח ששנינו היינו גומרים במעקה.

לאחר מס' שניות נוסף וקריצה למראה המרכזית, נראה שהנהג בקנגו התעשת וחזר לשלוט ברכב. מקגייוור היה מתגאה בי.

אגב, כבר ציינתי כמה אני אוהב את היוקוהאמה C.DRIVE שלי?

פורסם

אני לפני כשנה בפיג'ו 205 שהייתה לי, באמצע כביש 4 היה גשם מטורף ופתאום המגבים החליטו שהגיע הסוף שלהם והפסיקו לעבוד. חיכתי עד שיפסק הגשם וניגבתי ידנית את המים.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

לפני 3 שנים בערך: גולף מבציר 92׳, נוסע בכביש רטוב לאחר גשם.. פתאום ההגה מחליט שדיי לו.. הוא לא נותן שיסובבו אותו.

לאחר מס שניות הבעיה נפתרה כלא הייתה.

פורסם

אי שם בשנות ה-80, נוהג בחיפושית חזקה (1600 משופרת) בכביש אשדוד ת"א,

גשם זלעפות (שחוץ מחורף 91 לא זכור לי כזה), 110 קמ"ש, המגבים עושים טובה שזזים בקצב צב ונראה שלא תורמים כלל.

אומר לאישתי הטרייה דאז, נראה לי שעדיף לכבות המגבים לראות טובה יותר.

מכבה המגבים ונוכח לדעת שזה היה טיפשי ולא רואים ממטר ! מפעיל ו..... הפתעה ! המגבים לא חוזרים לפעול ...

עוזב גז, פותח חלון ומוציא הראש עד שהואילו לחזור לפעולה (מאמין שחזרו לפעול כחצי דקה עד דקה, אך לי זה היה נראה כנצח).

רענן

נ.ב - גם בעצם בחורף הזה הייתה לי "חוויה" קצת מלחיצה :

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=72261

פורסם

אני לא יודע מה קרה, עוד בימים של ינואר הגשום הייתי באוטו עם עוד 2 אנשים, מבול מפחיד, אני בכביש בשיפוע, ראשון ברמזור, עוד חדש בכל העניין של בנזין ידני (זינוק בעליה), תקופת מלווה.. בקיצור לחץ אש, אה, והכי חשוב, המגבים היו בני איזה 200 שנה, כבר חודש רציתי להחליף, הם לא היו מנגבים את המים, אלא יותר בכיוון של מורחים אותו על השמשה. מסוכן.

בקיצור, רמזור מתחלף לירוק, נותן גז חזק יחסית ומתחיל לעזוב את הקלאץ' ואני מרגיש כאילו האמברקס מורם, הגלגלים הקדמיים כאילו מתפרפרים במקום, אני מתחיל להתדרדר אחורה, אני תופס אמברקס ומכניס קלאץ'.

אחרי שניה הורדתי והצלחתי לזנק.

עד היום אין לי מושג מה קרה בדיוק, הכביש היה נראה כמו מפל מים אגב.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

נכבה לי הרכב ב110 קמ"ש בערך, בכביש 1. תוך שנייה סיבוב הגלגלים כנראה הניע אותו בחזרה. בתכלס זה הרגיש כאילו הורדתי להילוך 3 ב110.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פעם הפעלתי את המגבים והתברר לי שאחד מהם קצת יבש ומשאיר מריחה קטנה של מים בזמן הניגוב, EXTERME לפנים.

הא ובפעם נוספת לקח למפשיר האדים בלאון משהו כמו 5 דקות עד שכל האדים נעלמו מהשמשה האחורית, אלו היו 5 הדקות המלחיצות בחיי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לפני 25 שנה, חייל, נוסע לצריפין ביום גשום, כאשר יום קודם אח שלי דפק את החלק הקדמי של הרכב.

במהירות 90 קמ״ש מכסה המנוע התרומם, חתך את הכנפיים הקדמיות ונדבק לשמשה הקדמית, אך לא שבר אותה.

לא ראיתי כלום (ולא בגלל הגשם) האטתי לאט ובנס הצלחתי לעצור בבטחה את הרכב.

קשרתי את מכסה המנוע לטמבון והמשכתי בנסיעה.

פורסם

בחורף האחרון נסעתי בכביש החוף היה גשם זלעפות ראו בקושי איזה 20 מטר קדימה.

ליד עתלית הכביש משוקע קצת והצטברו בו מלא מים, נסעתי במסלול הימני האטתי ונכנסתי לשקע הזה במהירות 60 קמ"ש וכל המים השפריצו ולא ראיתי אפילו ממרחק מטר. ופתאום שהמים התנקזו אני רואה ישר מולי, מכונית עומדת במסלול השמאלי ואנשים רצים מתוך המכונית לשוליים, אם הייתי נוסע טיפה יותר מהר ובמסלול השמאלי הייתי נכנס במכונית/באנשים. (נראה לי שבגלל השלולית הנהג איבד שליטה ונתקע במעקה ועצר בתוך המסלול השמאלי).

דרך אגב, קניתי מאז rainx ובגשם שוטף בכלל לא צריך להפעיל מגבים (ככל שהגשם יותר חזק ונוסעים מהר, אז רואים יותר טוב).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

לאמא שלי בפונטו ספייס 2003 מגב יצא מהמקום וההתקן שלו חרט בשמשה הקידמית קשת מאוד מכוערת כמובן בלתי ניתנת להסרה.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

לילה אחד אני חוזר מהעבודה (לפני כמה חודשים) , עובר בין צומת חצב לכיוון צומת ראם, נוסע על מהירות סבירה (70 / 80) משאית שעוברת בנתיב ליד במהירות גבוהה יותר נכנסת לשלולית עמוקה ויוצרת גל צונמי אימתני שמכסה אותי ואת המכוניות לפניי ואחריי עד הגג.

אני מפעיל מגבים מהר יותר ואז מסתכל במראה מתוך הרגל לראות מה קורה מאחור ואני שם לב שחסר לי משהו מאחורה.

מסתכל במראות צד ורואה שלמעשה הרכב שהיה מאחורי נעלם כלא היה. :roll:

הסקרנות הרגה אותי , עשיתי פרסה וחזרתי , ומה אני רואה? פיאט אונו קצת אחרי השוליים של הכביש ומתוכה יוצא תלמיד ישיבה כולו מבולבל.

שראיתי שהוא נראה בסדר וסה"כ בהלם קל המשכתי בדרכי.

כנראה שהגל שיצרה המשאית העיף את הרכב, או שפשוט מהבהלה של אותו נהג - סטה לתוך התעלה הקטנה בשוליים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...