Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי היה סיפור דומה לפני הרה שנים, עם רנו 14. מישהו שעקף אותי בין נהלל לרמת דוד כיסה אותי במים כך שלקח למגבים 4-5 מחזורים לנקות את כל המים שירדו מהגג. למזלי הכרתי את הכביש יותר טוב מאשר את כף ידי, והתנועה היתה דלילה, נחלצתי בשלום.

בחורף אחר, עם אותה מכונית, נסעתי בלילה מת"א לעפולה. בכביש 65 החושך יחד עם סימון באיכות ירודה גרם לי למצוא עצמי על הנתיב השמאלי (זה היה לפני שהכביש הוכפל).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחורף הקודם בזמן שעמדתי בצומת,ראיתי איך משאית 15 טון מחליקה על הכביש בעת פנייה שמאלה.

והמטען שהיה עלייה-מוטות ברזל ענקיים עפים באוויר ומתפזרים על כל הכביש.

אם היה רכב במקביל אליו,זה היה נגמר לא טוב..:|

פורסם

ערב אחד החלטתי לקחת את האקסית למועדון רחוק, באמצע הנסיעה התחלנו לריב ולהתווכח עד שהפסקנו לדבר, חצי שעה אחרי זה שוב חוזרים לריב, הפעם ברמזור פניה שמאלה, אני לא מוותר וממשיך להתווכח, היא מתעצבנת ובפניה של הרמזור מושכת לי את הפנים לכיוון שלה מדביקה לי צרפתית בזמן שאני צורח "אני באמצע רמזור!! רמזור!!!!" והיא - "לא איכפת לי!", אני מהלחץ ולא רואה שום דבר מסתמך על חושים, איכשהו עובר את הסיבוב בשלום במהירות של 40 לפחות, ואי אפשר לעצור באמצע רמזור זה בטוח, המשוגעת מחליטה לעלות עלי בזמן שאני נוהג

כמובן שסיבבתי בכוח את הראש אחורה ועצרתי בשולי הדרך.

הסוף של הסיפור מצונזר :-D

נ.ב - כן הכל היה בזמן הגשם

Opel Adam S 2017

פורסם

אמצע שנות השמונים אני יוצא מהבסיס, גשם זלעפות. מתניע את הברנדה וצליל המנוע נשמע מוזר כאילו רק שלושה בוכנות עובדות.

עבדכם הנאמן משאיר את המנוע דולק!, פותח את מכסה המנוע ומתחיל לבדוק איזה כבל השתחרר מהמצת... כמובן שכבר במצת הראשון שנגעתי הבנתי איזה טעות איומה זאת. הזרם שקבלתי זכור לי עד היום.

פורסם

נזכרתי בעוד סיפור.

הייתי באחד משיעורי הנהיגה הראשונים שלי עדיין לא יודע לנהוג מי יודע מה.

נסענו ביום גשום בעיר, אבל לא היה גשם, המורה ישב עם חלונות ימניים פתוחים (מעשן סיגריה), פתאום עוברת משאית לידינו במהירות מתיזה שלולית ענקית עלינו, השמשה התמלאה במים/בוץ לא ראיתי כלום, אני קצת הייתי בשוק תפסתי את ההגה חזק, אפילו לא הפעלתי וישרים מרוב צעירות.

המורה התעשת הפעיל את הוישרים ונרטב כולו (כי החלונות היו פתוחים).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

לפני משהו כמו 7-8 שנים אני נוסע בכביש החוף לכיוון דרום בשעות הערב המאוחרות, גשם זלעפות כל הדרך,

עקב תנאי הראות התנועה זחלה - 30 קמ"ש בערך.

בעוד אני מזדחל לי עם כל השאר, אני פתאום רואה בנתיב הנגדי עמוד מים בגובה 4-5 מטר! כמו גייזר כזה, זה היה גבוה ממשאית שנסעה לידו.

אני שואל את הנוסע לידי אם דמיינתי הרגע או שבאמת היה שם עמוד מים(זה היה נראה כל כך לא הגיוני), מסתבר שאני לא משוגע 8)

פורסם

טוב, ככה:

א. גשם ראשון (אבל ממש ממש ראשון) - מזל טוב, חיכינו לו הרבה. אז נכון יש את הקטע שהכבישים מחליקים בגשם ראשון? לא היה לי מושג עד כמה! מילא להחליק בפניה על 10 קמ"ש - מובן, אבל לא הצלחתי לשמור על נתיב נסיעה ישר! (כלומר הרכב זיגזג בין נתיבים בהאצה קלה!!). היה מאוד מפחיד, למזלי הכביש היה די ריק ויכלתי להמשיך בסללום ההזוי עד שנפתרה הבעיה.

ב. חורף. גשם מטורף במרכז - ואני נוסע לצפון באמצע הלילה. נוסעים באיילון שכלפתע היה בור בכביש - כלומר שלולית (או אגם) על נתיב הנסיעה. עולים עליה במהירות שיוט - ובום, צונאמי שבלם את הרכב כאילו הורדתי 3 הילוכים!

ג. אותה הנסיעה מהסעיף הקודם. הגענו לצפון - אמנם אין גשם - אך ערפל כזה לא ראיתי בחיים (תרתי משמע). לא ראו כלום! וכשאני אומר כלום אני מתכוון לכלום. עצרנו בתחנת דלק להרגע - לא ראינו אחד את השני כשיצאנו מהרכב. המשכנו בנסיעה מאוד זהירה עם כל האורות האפשריים, וכלום - אפילו סימני נתיב לא יכלתי לראות (שלא נדבר על שוליים). כביש מהיר כלשהו בצפון - על מהירות של 30 בערך - כשלפתע שלט ענק - זהירות מדרגה! סטיתי שמאלה בעדינות והמשכתי לנסוע עד שהגענו ליעד.

זהו:lol:

פורסם
ג. אותה הנסיעה מהסעיף הקודם. הגענו לצפון - אמנם אין גשם - אך ערפל כזה לא ראיתי בחיים (תרתי משמע). לא ראו כלום! וכשאני אומר כלום אני מתכוון לכלום. עצרנו בתחנת דלק להרגע - לא ראינו אחד את השני כשיצאנו מהרכב. המשכנו בנסיעה מאוד זהירה עם כל האורות האפשריים, וכלום - אפילו סימני נתיב לא יכלתי לראות (שלא נדבר על שוליים). כביש מהיר כלשהו בצפון - על מהירות של 30 בערך - כשלפתע שלט ענק - זהירות מדרגה! סטיתי שמאלה בעדינות והמשכתי לנסוע עד שהגענו ליעד.

לא ממש חכם לנסוע בערפל עם כל האורות האפשריים, אתה רק מסנוור את עצמך ככה. :roll:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
לאמא שלי בפונטו ספייס 2003 מגב יצא מהמקום וההתקן שלו חרט בשמשה הקידמית קשת מאוד מכוערת כמובן בלתי ניתנת להסרה.

עכשיו אני מתחיל להבין איך נוצרה החריטה בשמשה הקדמית אצלי באוטו (הייתה שם לפני הגשם, קניתי ככה את האוטו)... :roll:

פורסם

לא קרה בזמן נסיעה, אבל עדיין קשור:

אתמול גיליתי מהי ההגדרה לגשם מקומי.

אני יוצא לרגע למרפסת, מעיף מבט לרחוב, וראיתי שהרכב היחיד שירד עליו גשם לפי המים היה הרכב שלי. זה כבר היה פשוט מגוחך.

עוד לא בנהיגה: הטכני. חורף של תחילת שנות ה-2000. גשם מחורבן, לא רואים כלום. יוצא מהבסיס, מתחיל ללכת, 5 מטרים מהשער של הטכני- הכל יבש. רואים אשכרה פס על הרצפה שבצד אחד ירד גשם, צד שני לא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
פעם הפעלתי את המגבים והתברר לי שאחד מהם קצת יבש ומשאיר מריחה קטנה של מים בזמן הניגוב, EXTERME לפנים.

הא ובפעם נוספת לקח למפשיר האדים בלאון משהו כמו 5 דקות עד שכל האדים נעלמו מהשמשה האחורית, אלו היו 5 הדקות המלחיצות בחיי.

הורס שמחות, זה מה שאתה, תתבייש :evil:

פורסם
לא ממש חכם לנסוע בערפל עם כל האורות האפשריים, אתה רק מסנוור את עצמך ככה. :roll:

אכן גיליתי זאת במהלך אותה נסיעה שהפעלתי אורות גבוהים - והחזרתי לרגילים.

אבל מה בנוגע לאורות ערפל קדמי ואחורי?

לדעתי - אורות הערפל מאחורה הועילו דווקא - כי עדיף לראות ענן אדום מאשר כלום.

לגבי הקדמיים - לא הצלחתי להבין האם הם עוזרים לי או מסנוורים כמו שאמרת.

פורסם

התכוון לכך שכל האורות האפשריים משמע גם אורות גבוהים, והם, כאמור, רק יסנוורו אותך.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

הכי מפחיד שהיה לי זה גשם זלעפות ורמזור שלא פועל. עובר בשיא הזהירות, 4 וינקרים פועלים, מסתכל לכל עבר מיליון ואחת פעמים, מתפלל שלא אפגוש באידיוט כלשהו.

בלי קשר לרכב - ערב של יום גשום מאוד, הפוגה קלה בין גשמים, אני יושב עם חברים במסעדה ליד הכניסה(כל החלק ההוא זה זכוכית מתקרה עד רצפה), לא רחוק מאיתנו עמוד חשמל. לפתע - ברק פוגע בעמוד החשמל ומנתק את כל החשמל באיזור. היה מחזה די מרהיב.

• תוכן חדש...