Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקעה של 200.000 ש"ח בצורה חכמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלי צחוק בשיא הרצינות,שישקיע בביטקוין.

14 קליקים בעכבר במחשב והוא הופך אותם ל300 אלף בשבוע...

מי שהשקיע בעבר אולי הרוויח כמה מאות אחוזים, אבל היום נראה לי מאוד מסוכן

Opel Adam S 2017

פורסם

אני נמצא בנקודה דומה

אומנם לי יש דירה אבל גם יש לי סכום פנוי שאני מתלבט לגביו,

אני בימים האחרונים בודק אפשרות של השקעה בנדל"ן בארה"ב,

התשואה שמדרים עליה היא 8% (יש גם אופטימיים שמדרים על 12% אבל אני לא אופטימי)

מתוף תקווה שהנכסים שהיום עולים 50,000$ יהיו שווים קצת יותר בעוד כמה שנים טובוץ

וההבדל העיקרי הוא ששם ב200,000 אתה יכול לקנות נכס ובארץ בקושי ב600,000 אתה מוצא דירה להשקעה

פורסם
מה זו העצה הזו על דירה להשקעה בזמן שאין לו דירה משלו?:shock:

אז הוא יקנה דירה ב 400K, יקח משכנתא, ישכיר את הדירה ואם נחשבן לתוך העניין, תיקונים, תקלות, חודשים ללא שוכרים, שוכר שברח בלי לשלם ומבלי שניקח בחשבון את האופציה שיטילו על משכירי נכסים איזה מס, מה יהיה הרווח נטו שלו?

500 ש"ח בחודש? אלף?

איך מהכנסה נוספת של אלף ש"ח לחודש הוא יגיע לדירה משלו?

וזה עוד לפני שלקחנו בחשבון את התסריט האימה של התפוצצות בועה וירידה משמעותית במחירי הדירות.

תכלס, איפה שהוא קיבל את ה 9K ש"ח האלה, שימשיך עם זה.

בנוגע לביטקוין, כמו שאמר קודמי, גם בתור בדיחה, היא עצובה לאללה!

אם כבר איזה ספקולציה זריזה ואופציה למכה רצינית, אפשר לחשוב על הזהב שהתרסק ב 15% ביומיים, אבל זה מסוכן ובכסף שהוא החיסכון לדירה לא משחקים, לא בזהב ולא בביטקוין.

מאיפה לקחתה כל השטיות,

דוגמא אישית, קניתי דירה כלפני 2 שנה פלוס, בסכום של כ330,000 ש"ח משכיר את זה ב1950 ש"ח חודשי, כפול כ24 חודש ס"ה 46800 ש"ח מהשכירות, הוצאות מה שהיה לי בס"ה הוא כ2000 ש"ח, הדירה לא היה בכלל ריק, וזה חוץ ממה שהדירה נמכר היות ב430,000 ש"ח, אז בקשר לעליות זה באמת לא חישוב כי זה אי אפשר לדעת, זה כבר הטיפ, אבל רק מהשכירות זה שווה ושווה.

וזה מומלץ לכולם.

פורסם

קנית את זה מכסף שהיה לך ביד או שלקחת משכנתא?

שים לב שאם פותח השרשור שיש לו רק 200K ש"ח יקנה בית ב 350K ש"ח, אז או שכל השכירות תלך למשכנתא במשך שנים, או שהוא יקח משכנתא קצרה עם החזר גבוהה ויצתרך להוציא כסף מהכיס כל חודש.

אחלה עיסקה שבעולם!

למרות שאני לא בטוח שזה מכובד, אין לי בעיה שתגיד על משהוא שטויות, רק תקפיד להגיד את זה באמת על שטויות :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קנית את זה מכסף שהיה לך ביד או שלקחת משכנתא?

שים לב שאם פותח השרשור שיש לו רק 200K ש"ח יקנה בית ב 350K ש"ח, אז או שכל השכירות תלך למשכנתא במשך שנים, או שהוא יקח משכנתא קצרה עם החזר גבוהה ויצתרך להוציא כסף מהכיס כל חודש.

אחלה עיסקה שבעולם!

למרות שאני לא בטוח שזה מכובד, אין לי בעיה שתגיד על משהוא שטויות, רק תקפיד להגיד את זה באמת על שטויות :roll:

היה לי רק כ100K אז לקחתי משכנתא כ220K, אני משלם למשכנתא 1050 ש"ח חודשי, ההפרש של 900 ש"ח רווח, וזה חוץ ממה שכל חודש יורד מהקרן של ההלוואה.
  • תוכן חדש...