Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

במותגים הפשוטים אני חסיד גדול של אוריס. יש להם מן קסם כזה, שמושך אותי לקנות עוד אוריס ועוד אוריס.

פורסם

אם לחדד לגבי הלואי ארר, אז המחיר אולי קצת יקר כמקובל בארצנו - אבל לא מדובר פה ברמאות בסגנון 4K בשביל שעון ששווה 400. השעון טוב ושווה את מחירו, אבל כדאי להשוות מחירים ולרכוש בחנויות זולות יותר, ולחסוך למעלה מאלף ש"ח.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

התחדשתי. מעט נדוש אבל קלאסי ומתאים לכל אירוע .מה שנקרא "סבורט אלגנט..".

jyte4uhu.jpg

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

שלום לכולם,

כבר הרבה זמן אני זומם על אחד משני אלה (שניהם של סייקו + מנגנון סולארי) לאחר שרציתי לקנות סיטיזן אקו-דרייב שכבר אין להשיג (מודל ישן):

http://www.amazon.com/Seiko-SSC017-Solar-Chronograph-Classic/dp/B00756GRUE/ref=sr_1_14?s=watches&ie=UTF8&qid=1375019357&sr=1-14&keywords=seiko+ssc

http://www.amazon.com/Seiko-Mens-SSC015-Black-Watch/dp/B006Y9BULE/ref=sr_1_25?s=watches&ie=UTF8&qid=1375019357&sr=1-25&keywords=seiko+ssc

ואי אפשר בלי כמה שאלות:

1. אשמח להמלצות על חנויות טובות בארץ לקניית סייקו.

2. מי יבואן סייקו בארץ?

3. איך בודקים מקוריות של שעון כזה?

תודה רבה.

פורסם

אני לא חושב שיש לסייקו authorized dealer בארץ, לפחות לא ראיתי כזה כשחיפשתי בחוברת האחריות של הסייקו שלי (קניתי מחו"ל). מבחינת מקוריות - עם סייקו מגיעות חוברות הוראות ועם שלי גם תעודת מקוריות, אני מעריך שיהיו כאלו גם בחנויות בארץ. סייקו זאת לא חברה שמזייפים בדר"כ, זה כבוד ששמור בעיקר לחברות השוויצריות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מעניין, אומטיים לא מופיעים בחוברת נותני האחריות של סייקו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

נתקלתי בתופעות דומות בלא מעט חברות. אני מניח שמדובר בשרירים לימי ה"חרם הערבי" (למי שזוכר את התופעה).

חוץ מזה - הרבה חברות מתקשותלהחליט אם אנחנו שייכים לאירופה, אסיה או המזה"ת.

למשל - אנימקבל פעם בכמה שבועות מיילים עם הצעות של הוצאת "Nature" להשתתף בכנסים מדעיים במפרץ הפרסי או לרכוש עיתונות מדעית בערבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבחור ששלח לי את ה-Seiko Monster היה כל כך נחמד שהשפה השניה בתאריכון מלבד אנגלית היא ערבית :lol:

rk1 - אם אתה מתכנן לקנות את השעון מחנות ברשת אני ממליץ לך למדוד אותו קודם לכן. יש לי פציינט שיש לו את השעון הזה, גובהו בערך 1.90 מ' ועדיין השעון הזה נראה כמו צלחת על היד שלו.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה עם עדכון לא משמח - בסופו של דבר קניתי את ה-TISSOT PRC200 כשהייתי בארה"ב, מאמזון, ב-350$, החלפתי לו רצועה לסיליקון יפה, והייתי מבסוט.

אחרי כמה חודשים, בשבוע שעבר - איכשהו במהלך יום כיף של העבודה בים (שכלל קצת התגוששויות במים..), הוא נתלש לי מהיד בלי ששמתי לב בכלל, ונעלם במצולות...חזרתי לG-SHOCK הישן והטוב בינתיים.

אז עכשיו הדילמה -

1. האם לקנות את אותו שעון שוב (שמאד אהבתי, אבל קצת מבאס לשלם שוב על אותו שעון)? אם לא - מה כן לקנות. אין הרבה אופציות..

הדרישות - 200M, בלי מראה של שעון צלילה, ועם אפשרות לרצועת סיליקון, גודל עד 42 ממ. מחיר עד 2000 ש"ח

2. איפה לקנות ? באופן תמוה המחיר שלו באמזון קפץ ל-450$ עכשיו, בארץ 1500 ש"ח. אני אהיה שוב בארה"ב בחודשיים הקרובים כנראה..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היום החלפתי סוללה והתאמתי את הרצועה של הסיטיזן שלי (מופיע פה בשרשור איפה שהוא).

25 מצלצלין.

ייפי! :lol:

הג'ישוק שוכב בארון בלי "קופסא". היא פשוט התפרקה מרוב פריכות (התייבשה עם השנים) ולא באחריות של היבואן.

קופסא חדשה עולה 70 ש"ח מאיביי, עדיין מתלבט...

מיסטרB, אם זה שעון שאהבת, תבדוק אם יש דגם דומה אך מעודכן שלו.

אני פעם קניתי משקפי שמש זהות לזוג שניפצתי אחרי כשלוש שנים של שימוש מעולה, והזוג החדש החזיק פחות משנה כשהציפוי של העדשות התחיל להתפוצץ.

מאז הבטחתי לעצמי לא להחזיק את אותו הדבר פעמיים.

מתחדשת*

פורסם
איך אתם מטפלים ברצועות עור של השעונים?

הן נורא מהר מקבלות ריח של זיעה, והן קצת יקרות בשביל להחליף כל 3 חודשים.

יש רצועות עור סיניות באיכות טובה במחירים מבדחים.

יש לי רצועת עור מקורית שהגיעה עם הסרטינה שלי ואחרי חודש כבר נראתה לא משהו. החלק הפנימי התחיל להסדק ותפס צבע כהה.

יש לי גם 3 רצועות עור סיניות שהיו בשימוש יותר מאשר הרצועה המקורית, ונראות כמו חדשות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...