Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע אחסוך את הפרטים המלאים, אבל מדובר בדו"ח לא מוצדק אפילו 2 כל השיחה עם השוטרים צולמה בטלפון בגלוי עם ויכוחים סוערים כאשר אני רק ממתין שהנעל עם הדרגות על הכתפיים יגיע לדברי הנהג, בסוף מילוי הדו"ח השוטר מגיש לי את הדוחות, בלי בקשה לחתום או למלאות את דבריי. אמרתי לו שירשום את דברי הנהג ובתגובה הוא ענה לי "כבר רשמתי הכל", ואז התחלתי לצרוח עליו (כבר נגמר לי הקול) "תרשום את דברי הנהג !!!" והוא צעק בחזרה "לא בא לי !!!", נתתי דגש על זה בצילום וביקשתי שיחזור על זה. הכל מצולם.

אחרי יום העצמאות אני הולך להגיש תלונה עליו אישית, אבל מה הדרך הכי יעילה לבטל את הדוחות האלה? להגיע למשפט עצמו? לא בא לי לקחת עו"ד אפילו במקרה הזה (הדוחות שקריים לחלוטין).

תודה.

BMW E30 325i Coupe

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכל לספר מעט יותר מה היה?

על מה קיבלת את הדוח?

מה נכתב ומה רצית שיכתב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל שני חברים נסעו איתי ברכב, רכב חתך אותי בכיכר חלקה, בלמתי חזק כדי לא להכנס בו ונכנסתי למעט תת היגוי (אישית, לא התרגשתי יותר מידי מהאירוע אפילו לא צפרתי לו). תוך כדי ניידת תנועה נכנסה לכיכר מהצד השני וראתה אותי בסיטואציה הזאת, אני המשכתי לסוע לכיוון הנסיעה שלי (אגב מאחורי ניידת אחרת שלא קשורה). אחרי שתי דקות נסיעה הניידת שנתקעה בעומס מאחורי, הגיע עד אלי וסימן לי לעצור, הבאתי לו רישיונות וביטוח וכו', ואז השוטר המבוגר יותר (היה לו קצת מצפון אבל הIQ עדיין ממוצע) התחיל לצעוק עלי להפסיק להשתולל, קיבלתי עצבים והתחלתי לצעוק עליו חזרה שבמקום לעצור את האוטו שחתך אותי בכיכר הם עצרו אותי כי האוטו שלי שונה מהנוף הליסינגי הרגיל, האמת שלא היה לו יותר מידי מה להגיד הוא עמד בהלם ושתק בכוונה לשחרר אותי, כנ"ל השח"מיסטית הסתומה שלידו, ואז יצא השוטר הראשי מהניידת ואומר לי "אני שומע פה צעקות??? אתה רוצה שאני אקח אותך לתחנה??" ואז הבנתי שמדובר בחכם שבחבורה, ואמרתי לו שיקח אותי עכשיו לתחנה, אז הוא אמר "הבנתי הבנתי בוא ניתן לך כמה דוחות", באותו רגע יצאתי אחריו (אגב כל השיחה בצעקות)

"על מה אתה נותן לי דו"ח בדיוק? "

"על חגורה מאחורה"

"עכשיו אתה מתחיל להמציא? עצרת אותי ואמרת לי שעשיתי "גלגלים" ועכשיו אתה נותן דו"ח על חגורה?"

"אל תדאג נרשום לך לא רק על זה"

ובערך באותו רגע אחד החברים שלי התחיל לצלם, כמובן שכולנו היינו חגורים, השוטרים סירבו להזדהות , דיברו מגעיל, וגרוע מזה רציתי לתאר את כל האירוע כפי שהיה בדו"ח והוא לא נתן לי את הזכות הזאת, זה מה שבאמת הרגיז אותי, ועל זה אני רוצה להתלונן עליו אישית כהפרה של הזכויות שלי.

250 שקל על חגורה, ו500 על נהיגה בקלות ראש ו6 נקודות.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

מיותר לציין אני לא חושב או חשבתי לרגע שאני הולך לשלם את הדוחות האלה, לא מתרגש מהם ולא מתכוון בשום אופן לוותר פה, כל האירוע הזה רק הצחיק אותי ואני מקווה שאיכשהו אני אצליח לפגוע בשוטר הזה, כדי שיבין שהוא משרת ציבור ואף אחד לא עובד אצלו, כי הוא ממש הרגיש על גג העולם כשאני רואה אותו כבן אדם מאוד מסכן מהנקודת מבט שלי, ואת כל הבעיות החברתיות שהיו לו בילדות הוא לא יוציא עלי.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

תגיש תלונה, תראה מה התשובה.

ואז תחליט בהתאם אם להשפט או שלא.

יש כמה דברים שלא כדאי לציין בתלונה כמו "שוטרת שחם סתומה",

" הוא ממש הרגיש על גג העולם כשאני רואה אותו כבן אדם מאוד מסכן מהנקודת מבט שלי, ואת כל הבעיות החברתיות שהיו לו בילדות הוא לא יוציא עלי."

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דברתי עם בכירים במשטרה אמרו לי אחרי החגים להגיע למקום מסויים להגיש עליו אישית תלונה עם תיאור כל האירוע, זה גם יכין אותי טוב יותר למשפט, השאלה אם אפשר ואיפה להגיש על הדו"ח עצמו? אני רואה את זה כדברים נפרדים.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

בכירים?

סנ"צ? נצ"מ?

אתה יכל ראשית לפנות למחלקת פניות נהגים, לשמוע מה יש להם לומר,

ובמידה והתשובה אינה מספקת לגשת לבית משפט.

מי קיבל דוח על החגורה?

ל'

פורסם

אשמח אם מישהו שיגיד לי מה המשמעות הישירה, בבית משפט של התעלמות של זכות בסיסית או יותר נכון חובה (לרשום את דברי הנהג), כולל לרשום דברים שלא אמרתי או שאמרתי תוך כדי השיחה, ומילוי לא תקין של דו"ח. (הוא לא ביקש ממני לחתום אפילו)

BMW E30 325i Coupe

פורסם

חתימה היא חתימה על קבלת העתק, ולא על הודאה בדבר העבירה,

לכן הוא רושם בחתימה, נמסר ביד.

או מקיף את הרובליקה בה כתוב "נמסר ביד".

ל'

פורסם

לפי תיאור המקרה ואופן ההתנהגות וההתבטיאות שלך אני משוכנע שאתה לא ממש טלית שכולה תכלת, בלשון המעטה.

אותי אף פעם רכב לא חתך בכניסה לכיכר, זה דברים שנהג צריך לצפות.

אני אף פעם לא הגעתי למצב של תת היגוי בכניסה לכיכר, וגם אם זה קרה תוך כדי בלימה כנראה שלא ממש נסעת בהתאם לתנאי הדרך.

אני אף פעם לא פתחתי את הג'ורה על שוטר, גם כשהצדק היה איתי ב 1,000%.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מעבר להגשת תלונה על התנהגות השוטר, יש לפנות למפנ"א ולבקש לבטל את הדוחות מסיבה X,Y,Z.

במידה ותקבל תשובה שלילית - אז אתה יכול להגיש בקשה להשפט (הגשת בקשה לביטול דוח מאריכה את הזמן להגשת בקשה להשפט).

אני מניח כי בצילום השוטר לא מופיע כשהוא מודה שהדוח מפוברק, וכן אין לכם צילום כשאתם כולכם חגורים - אז הצילום יכול לבוא בתור תוספת לטענתך אך לא בתור הוכחה עיקרית.

לדיון הוכחות (אם וכאשר תגיע לשלב הזה)- תביא את מי שהיה איתך ברכב

פורסם
לפי תיאור המקרה ואופן ההתנהגות וההתבטיאות שלך אני משוכנע שאתה לא ממש טלית שכולה תכלת, בלשון המעטה.

אותי אף פעם רכב לא חתך בכניסה לכיכר, זה דברים שנהג צריך לצפות.

אני אף פעם לא הגעתי למצב של תת היגוי בכניסה לכיכר, וגם אם זה קרה תוך כדי בלימה כנראה שלא ממש נסעת בהתאם לתנאי הדרך.

אני אף פעם לא פתחתי את הג'ורה על שוטר, גם כשהצדק היה איתי ב 1,000%.

איתמר.

קודם כל אני חייב לציין - חיכיתי לך, קיוותי שלא תגיע, אבל כנראה שהגעתך הייתה בלתי נמנעת.

למה חייב בכל נושא להיות מישהו מתחסד, מטיף וצבוע (יש נהג אחד בארץ שלא חתכו אותו בכיכר? )

אני אף פעם לא טלית שכולת תכלת, אבל כשאני אבקש את דעתך לגבי האופי שלי, ההתנהגות שלי, המוסר שלי , המראה החיצוני שלי, וכדו' אני אפתח נושא באוף טופיק.

עשיתי את הכיכר בדריפט, ליתר דיוק עשיתי 4 הקפות על הצד בלי להפסיק, עם יד אחת, הניידת הפריע לי באמצע אז חתכתי אותה. נעמדתי על המכסה מנוע שלה והשתנתי על צ'אקלקות. לאחר מכן השוטר רשם לי דו"ח. הוא לא רצה לרשום את דברי הנהג. זה כל מה שרציתי לדעת, את הקטע האחרון שמסומן בטורכיז. נראה לי שזה טורכיז.

guya72, תודה רבה לך.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

למה הכוונה שלך בכך שהשוטרים סירבו להזדהות? הרי הם היו על מדים בניידת משטרה, לא?

הם מספיק מזוהים כך.

בנוסף, יש לך את הפרטים שלהם כולל שם, דרגה ומספר אישי בדו"חות שקיבלת.

אנא העלה סריקה של הדו"חות המדוברים כדי שנוכל לנסות ולעזור לך בנושא זה.

פורסם

להביא את הפרטים המלאים שלהם, חוץ מהשוטר שמילא את הדו"ח, השוטר השני רשמתי רק את שמו מהתג שלו, והשוטרת הייתה בלי תג בכלל.

BMW E30 325i Coupe

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין לאן זה יתפתח. מבלי להכנס לניתוחי אופי והתנהגות של המתלונן והשוטר, התופעה של היטפלות למכוניות לא שכיחות באמת קיימת, מרגיזה ומעצבנת. שלא לדבר על לתת דוחות על עברות שלא נעשו. (כמו הסיפור על החגורה)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...